Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

OPS ja KajHa yhteistyöhön

OPS ja KajHa yhteistyöhön

Jalkapallon Ykköseen noussut Oulun Palloseura ja jalkapallon Kakkoseen noussut Kajaanin Haka ovat sopineet kolmivuotisesta (2017-2019) seurojen välisestä yhteistyöstä. Osapuolet uskovat ennen kaikkea pelaajien hyötyvän yhteistyöstä.

Yhteistyö lähti liikkeelle siitä, että yli 400 junioripelaajan KajHa tarvitsi pelaajapolun lahjakkaimmille pelaajilleen ylemmille sarjatasoille. Lisäksi OPS antaa taloudellista ja teknistä tukea KajHan junioripolun kehittämiselle. Edustusjoukkueiden osalta sopimukseen sisältyy OPS:n pelaajien varusmiespalvelun aikainen valmennus ja harjoittelu Hakan mukana. Vastaavasti sopimus mahdollistaa KajHan Oulussa opiskelevien tai työssä käyvien pelaajien harjoittelun OPS:n mukana.

Osapuolet pitävät sopimusta varsin luontevana, sillä OPS-jp ry:n hallituksen jäsen ja KajHan kasvatti Heikki Leinonen sekä Hakan edustusjoukkueen päävalmentaja Pekka Kemppainen menestyivät yhtä aikaa OPS-paidassa 80-luvulla, jolloin myös OPS-manageri Miika Juntunen nostettiin Palloseuran edustusjoukkueeseen.

- Tämä on jatkumoa sille, mitä OPS:n ja Hakan välillä on ollut. Kajaanista on tullut hyviä pelaajia jo pitkään, kuten OPS:ssa Suomen mestaruuden voittanut, nykyinen KajHan päävalmentaja Pekka Kemppainen ja meidän hallituksen jäsen Heikki Leinonen. Hakalla on iso junioriorganisaatio ja edustusjoukkue nousi Kakkoseen. Voimme suorittaa nyt pelaajavaihtoa ja lisäksi meidän armeijaa käyville pelaajille on turvattu paras mahdollinen valmennus Kajaanissa", OPS-manageri Miika Juntunen iloitsee.

KajHan puheenjohtaja Jarmo Anttonen oli sopimuksen varmistumisen jälkeen innoissaan.

- Tämän sopimuksen tärkein anti on se, että voimme tarjota Oulussa asuville pelaajillemme loistavan mahdollisuuden harjoitella talvikauden laadukkaassa ympäristössä. Toki emme voi vähätellä OPS:n meille tarjoamien muidenkin mahdollisuuksien merkitystä. Sopimuksemme myötä esimerkiksi juniorijoukkueillemme mahdollistuu täysin uudenlainen toiminta Oulun suunnalla. Taloudellisesti tarkasteltuna sopimus on myös Hakalle merkittävä.

OPS:n tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Oulun Palloseura - jalkapallo ry - logo

OPS jalkapallo - 2016 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2016

Ottelut kaudella 2016

Seuran tiedot - Seuran kotisivutSanteri Hostikka kuukauden pelaajaksi

Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

FC Lahden Santeri Hostikka on valittu Veikkausliigan heinäkuun pelaajaksi. Kuukauden valmentajaksi on valittu FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas.

Lue lisää
Matias Juntunen jatkaa - kymppi täyteen OPS:ssa

Matias Juntunen jatkaa - kymppi täyteen OPS:ssa

Harva pelaaja jatkaa nykyaikana samassa seurassa kymmentä kautta putkeen. Vuoden jatkosopimuksen myötä Matias Juntusesta voidaan jo puhua Oulun Palloseuran nykyajan seuraikonina.

Lue lisää
Paras maalintekijä ja Tikkanen jatkavat OPS:ssa

Paras maalintekijä ja Tikkanen jatkavat OPS:ssa

Ykkösen kauteen valmistautuva Oulun Palloseura on solminut vuoden jatkosopimukset viime kauden parhaan maalintekijänsä Abdul Sesayn sekä oululaislahjakkuuden Valtteri Tikkasen kanssa.

Lue lisää
Miika Juntusella päävastuu valmennuksesta myös ensi kaudella

Miika Juntusella päävastuu valmennuksesta myös ensi kaudella

Oulun Palloseuran managerina kymmenen vuotta toiminut Miika Juntunen otti viime kaudella ensimmäistä kertaa urallaan päävastuun myös joukkueensa valmentamisesta.

Lue lisää
OPS kiinnitti testipelaajiaan - joukkueeseen hurja määrä osaamista ja kokemusta

OPS kiinnitti testipelaajiaan - joukkueeseen hurja määrä osaamista ja kokemusta

Sarjanousua Ykköseen tavoitteleva Oulun Palloseura on solminut viisi pelaajasopimusta joukkueen testattavana pitkään olleiden pelaajien kanssa. Varsinkin joukkueen puolustus vahvistuu uusien sopimuksien myötä hurjasti.

Lue lisää
Juuso Kemppainen palaa OPSiin

Juuso Kemppainen palaa OPSiin

Oulun Palloseura saa riveihinsä jälleen yhden paluumuuttajan, kun kausilla 2012-2013 OPS:ssa viilettänyt Juuso Kemppainen teki seuran kanssa ensi kautta koskevan pelaajasopimuksen.

Lue lisää