Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

OLS:lle tappiot viikonlopun vieraspeleistä

 
OLS:lle tappiot viikonlopun vieraspeleistä


OLS:n miehet kärsivät viikonloppuna tappiot sekä Trackersille. Hämeenlinnan Trackers onnistui avauserän maalipaikoissaan hyvin ja karkasi Janne Laineen, Risto Parikan ja Sami Saarisen maaleilla 3-0-johtoon. Trackers-johto kasvoi toisessa erässä 4-0:aan Ville Oksan onnistuessa yllättämään OLS-maalissa pelanneen Juha Mäen.

Päätöserässä OLS avasi ottelun maalihanasa ja rakensi pienen kirin. Heti erän alussa Erkki Latvalehto teki Antti Laitisen syötöstä ja myöhemmin Lauri Pienipaavola Pekka Lindgrenin syötöstä 54.minuutilla ilman maalivahtia 5-2:een. Kaikkiaan 7 otteeseen ilman maalivahtia pelanneen OLS riskinotto kostautui ja Trackers varmisti voittonsa latomalla 6-2 ja 7-2 tyhjiin.

Sunnuntaina OLS matkusti Jyväskylään Happeen vieraaksi. Avauserässä OLS:n kohtaloksi muodostui yksi sysimusta peliminuutti, jonka aikana Happee takoi etupäässä OLS:n virheistä taululle 3-0-johdon. Aikalisän jälkeen OLS:n ote peliin palasi, mutta Happee vei avauserän noilla salamamaaleillaan numeroin 3-0.

Toisessa erässä OLS kavensi pelin 3-2:een, kun ensin Laitinen ohjasi ylivoimalla Pienipaavolan syötön ilmasta sisään ja hieman tämän jälkeen Latvalehto laukoi maalin Pekka Lindgrenin syötöstä.

Päätöserään Happee tuli hyvin latautuneena. Ensin Joonas Pylsy teki illan toisen maalinsa ja sen jälkeen tutkapari Juuso Heikkinen (3+0) - Eetu Aalto (0+3) kaksi osumaa. Toni Tevio ja Matti Rössi tekivät lopussa vielä maalit mieheen OLS:n pelatessa ilman maalivahtia. Numerot sievistyivät 6-4:ään, mutta todelliseksi kotivoiton uhkaajaksi OLS:sta ei ollut. OLS-maalissa pelasi Happee-ottelussa Erkki Pasanen, joka oli pahimmassa helteessä ottelun alkupuoliskolla torjuen kahdessa ensimmäisessä erässä yhteensä 21 laukausta.   

"Ottelut toistavat uskomattomalla tavalla itseään. Seuraavissa peleissä on ratkaisevan kova panos, kun NST ja Nokia tulee Ouluun", OLS:n päävalmentaja Karo Kuussaari kommentoi.

OLS:n tiedotteesta / UrheiluOulu


Takaisin edelliselle sivulle


Oulun Luistinseura ry - logo

OLS - 2009-2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutJani Lipsasesta OLS Salibandyn uusi päätoiminen työntekijä ja miesten edustusjoukkueen päävalmentaja

Jani Lipsasesta OLS Salibandyn uusi päätoiminen työntekijä ja miesten edustusjoukkueen päävalmentaja

OLS Salibandy on valinnut uudeksi päätoimiseksi työntekijäksi SB Vaasassa kaksi viime kautta miesten edustusjoukkueen päävalmentajana ja seuratyöntekijänä toimineen Jani Lipsasen.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää
Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Salibandyn tammikuun pelaajat ovat Salibandyliigassa Happeen hyökkääjä Veli-Matti Hynynen, Naisten Salibandyliigassa Classicin maalivahti Kreeta Lakkala ja Divarissa Steelersin hyökkääjä Ville Lastikka.

Lue lisää
Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Salibandyliigassa nähtiin maanantaina melkoinen yllätys kun jumbo Nokian KrP yllätti kotonaan sarjakakkonen Happeen 7-4 ja nousi pois suoran putoajan paikalta.

Lue lisää
SalBa teki salibandyhistoriaa - häntäpään asetelma keikahti

SalBa teki salibandyhistoriaa - häntäpään asetelma keikahti

Rauman SalBa teki tänään Salibandyliigan historiaa ottamalla kaikkien aikojen ensimmäisen vierasvoittonsa pääsarjassa.

Lue lisää
Oilers Espoon herra, Viikingit hurjasteli 15 maalia

Oilers Espoon herra, Viikingit hurjasteli 15 maalia

Oilers on Espoon ykkönen salibandyssa. Ensimmäisenkin kaupungin paikallisottelun syksyllä vienyt Oilers löi tänään paikalliskilpailija Westend Indiansin sen kotiluolassa Otahallissa 8-2.

Lue lisää