Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

RoKi ja Kärpät yhteistyöhön - Kärpät haasteottelun tuloilla osakkeenomistajaksi

 
RoKi ja Kärpät yhteistyöhön - Kärpät haasteottelun tuloilla osakkeenomistajaksi


Rovaniemen Kiekko ja Oulun Kärpät kohtaavat keskiviikkona 16.12. Lappi Areenalla järjestettävässä haasteottelussa. RoKin ja Kärppien yhdessä järjestämä ottelu liittyy RoKi Hockey Oy:n ja Oulun Kärpät Oy:n yhteistyöhön, jota ollaan tiivistämässä ja laajentamassa. Kärpät tulee haasteottelusta saatavalla tuotolla RoKi Hockey Oy:n osakkeenomistajaksi.

RoKi hakee Kärppä-yhteistyön kautta laajuutta ja vakautta sekä taloudelliselle että jatkossa myös urheilulliselle puolelle. Kärpät puolestaan haluaa olla osaltaan tukemassa ja edistämässä pohjoisen jääkiekkoilun tulevaisuutta.

- Haluamme tulla auttamaan RoKia ja näin osaltamme turvata sen, että Rovaniemellä pelataan Mestis-kiekkoa myös tulevaisuudessa, Kärppien toimitusjohtaja Juha Junno kertoo.

- Haastamme kaikki lappilaiset kiekkofanit yksityishenkilöistä yrityksiin ja yhteisöihin mukaan tähän projektiin. Osallistuminen onnistuu ostamalla lippu haasteotteluun, Junno sanoo ja muistuttaa, että myös VIP-aitioista saadut tulot ovat mukana kerättävässä potissa.

Junno vakuuttaa, että Kärpät tulee otteluun liiga-kokoonpanolla. Hän myös uskoo, että RoKi on vahva vastustaja omalla kotiareenallaan.

- Olen varma siitä, että ottelusta tulee hyvä ja viihdyttävä. Toivottavasti saamme ihmiset liikkeelle, Junno toteaa.

Myös RoKin toimitusjohtaja Teemu Kallioniemi on ainutlaatuisesta kiekkotapahtumasta innoissaan: - On todella hienoa, että saamme tällaisen yhteistyön käyntiin. Liiga-Kärppien pelaaminen meidän omassa kirnussamme on myös lappilaisyleisölle takuulla mahtava elämys, Kallioniemi sanoo.

RoKin osakepääomaa nostetaan 8 000 eurosta 150 000 euroon. Haasteottelun avulla Kärppien osuus on tarkoitus saada vähintään 20 prosenttiin. RoKi-osakkeen hinta on 10 euroa, ja RoKi hakee vielä jääkiekosta kiinnostuneita tahoja 4 000 osakkeelle.

Suurimmat osakkeenomistajat ovat tällä hetkellä Seppo Kukkola ja RoKi ry yhteensä 70 prosentin osuudella. Lisäksi RoKi Hockey Oy:llä on kymmenkunta pienosakasta.

Mestiksen tiedotteesta / UrheiluOulu


Takaisin edelliselle sivulle


Oulun Kärpät 46 ry - logo

Kärpät - 2009-2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutKärpille neljä uutta pelaajaa - Ohtamaa ja Pyörälä palaavat kotiin

Kärpille neljä uutta pelaajaa - Ohtamaa ja Pyörälä palaavat kotiin

Kärpät vahvistuu ensi kaudeksi neljällä pelaajalla, kun Atte Ohtamaa, Jasper Lindsten, Michal Kristof ja Mika Pyörälä edustavat tulevalla kaudella Oulun Kärppiä.

Lue lisää
Kristian Vesalainen vahvistaa Kärppien hyökkäystä

Kristian Vesalainen vahvistaa Kärppien hyökkäystä

Hyökkääjä Kristian Vesalainen saapuu vahvistamaan Kärppien hyökkäystä loppukauden ajaksi.

Lue lisää
Manner jatkaa Kärpissä vuoteen 2020

Manner jatkaa Kärpissä vuoteen 2020

Kärpät on käyttänyt Mikko Mannerin sopimukseen kirjatun option kaudesta 2018-2019 ja samalla solminut jatkosopimuksen, joka pitää Mannerin Oulussa kevääseen 2020 asti.

Lue lisää
Kärpät vahvistuu kolmella pelaajalla

Kärpät vahvistuu kolmella pelaajalla

Kärpät on solminut kolme uutta pelaajasopimusta. Kaksivuotisilla sopimuksilla Ouluun saapuvat menneen kauden KalPassa hopeamitaliin päättäneet Jyri Junnila ja Joonas Lyytinen sekä HIFK:ta edustanut Jasse Ikonen.

Lue lisää
Mikko Lehtonen ei jatka Kärpissä

Mikko Lehtonen ei jatka Kärpissä

Oulun Kärpät ja hyökkääjä Mikko Lehtonen ovat yhteisymmärryksessä purkaneet Lehtosen ensi kautta koskevan pelaajasopimuksen.

Lue lisää
Kärpät solmi tukun pelaajasopimuksia

Kärpät solmi tukun pelaajasopimuksia

Oulun Kärpät on solminut pelaajasopimuksia yhteensä 14 kiekkoilijan kanssa kaudelle 2017–2018.

Lue lisää