Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kiekko-Laserilla kaksi kotiottelua viikonvaihteessa

 
Kiekko-Laserilla kaksi kotiottelua viikonvaihteessa

Valtakunnallinen Suomi-sarja käynnistyy tulevana viikonloppuna Kiekko-Laserin osalta kahdella tärkeällä kotiottelulla. Lauantaina Oulun Energia Areenalla vastassa on tamperelainen KOO-VEE, ja sunnuntaina vastustajaksi luistelee viime kauden Suomi-sarja -mestari Imatran Ketterä.

Molemmat viikonvaihteen vastustajat voittivat Kotkapaitojen tapaan oman alkulohkonsa ja lukeutuvat ennakkokaavailuissa Kiekko-Laserin päävastustajiin sarjassa. "Tärkeä viikonloppu on edessä", toteaa aina hyväntuulinen Kiekko-Laserin päävalmentaja Teemu Käyhkö toteaa. Harjoituksissa on painotettu tuttujen totuuksien lisäksi positiivista asennetta ja rentoa tekemistä. "Fysiikkaa ollaan treenattu tauon aikana paljon, ja nyt olemme hakeneet rentoa terävyyttä pelinomaisten harjoitteiden kautta", Käyhkö kertoo latautumisesta 14 sarjaottelun rupeamaan. "Myös roolituksia on selkeytetty niin viisikkopelin kuin erikoistilanteidenkin osalta", päävalmentaja valottaa aivoituksiaan.

Kiekko-Laser on asettanut tavoitteekseen saalistaa täydet kuusi pistettä kotiviikonlopusta. Kotkapaidat pääsevät viikonlopun koetuksiin lähes parhaalla kokoonpanollaan; näillä näkymin ainoastaan laitahyökkääjä Ville Rajala on poissa kokoonpanosta.

Kiekko-Laserin tiedotteesta / UrheiluOulu


Takaisin edelliselle sivulle


Kiekko-Laser - 2009-2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutKärpille neljä uutta pelaajaa - Ohtamaa ja Pyörälä palaavat kotiin

Kärpille neljä uutta pelaajaa - Ohtamaa ja Pyörälä palaavat kotiin

Kärpät vahvistuu ensi kaudeksi neljällä pelaajalla, kun Atte Ohtamaa, Jasper Lindsten, Michal Kristof ja Mika Pyörälä edustavat tulevalla kaudella Oulun Kärppiä.

Lue lisää
Kristian Vesalainen vahvistaa Kärppien hyökkäystä

Kristian Vesalainen vahvistaa Kärppien hyökkäystä

Hyökkääjä Kristian Vesalainen saapuu vahvistamaan Kärppien hyökkäystä loppukauden ajaksi.

Lue lisää
Manner jatkaa Kärpissä vuoteen 2020

Manner jatkaa Kärpissä vuoteen 2020

Kärpät on käyttänyt Mikko Mannerin sopimukseen kirjatun option kaudesta 2018-2019 ja samalla solminut jatkosopimuksen, joka pitää Mannerin Oulussa kevääseen 2020 asti.

Lue lisää
Kärpät vahvistuu kolmella pelaajalla

Kärpät vahvistuu kolmella pelaajalla

Kärpät on solminut kolme uutta pelaajasopimusta. Kaksivuotisilla sopimuksilla Ouluun saapuvat menneen kauden KalPassa hopeamitaliin päättäneet Jyri Junnila ja Joonas Lyytinen sekä HIFK:ta edustanut Jasse Ikonen.

Lue lisää
Mikko Lehtonen ei jatka Kärpissä

Mikko Lehtonen ei jatka Kärpissä

Oulun Kärpät ja hyökkääjä Mikko Lehtonen ovat yhteisymmärryksessä purkaneet Lehtosen ensi kautta koskevan pelaajasopimuksen.

Lue lisää
Kärpät solmi tukun pelaajasopimuksia

Kärpät solmi tukun pelaajasopimuksia

Oulun Kärpät on solminut pelaajasopimuksia yhteensä 14 kiekkoilijan kanssa kaudelle 2017–2018.

Lue lisää