Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kiekko-Laserille avaustappio jatkoajalla

 
Kiekko-Laserille avaustappio jatkoajalla

Joki-Erkkilä debytoi Ketterä-ottelussa sunnuntaina

Kovin odotuksin valtakunnalliseen Suomi-sarjaan lähtenyt Kiekko-Laser kaatui tasaisessa trillerissä tamperalaista KOO-VEE:ta vastaan heikkoon aloitukseen. Kahden ensimmäisen erän huonot alut höystettynä yhdellä kenttämiehen erikoisella aiheuttivat Kiekko-Laserille kolmanteen erään kolmen maalin takamatkan. Kolmanteen erään valmennusjohto tiivisti rivit kolmeen kentälliseen, mikä tuottikin tulosta. Vieraat olivat ottavana osapuolena etenkin erän alkupuoliskolla, ja Kotkapaidat tulivat riemukkaasti tasoihin. Jatkoajalla kuitenkin kiekonmenetys omalla siniviivalla kostautui, ja Raksila hiljeni vieraiden Kari Lohtanderin tarkkaan rannelaukaukseen ajassa 63.10.

"Osa pojista taisi jännittää kovasti", kertoi Kiekko-Laserin päävalmentaja Teemu Käyhkö tunnelmiaan ottelun jälkeen. "Toimikoon tämä muistutuksena siitä, että erot ovat pienet tässä sarjassa", Käyhkö jatkoi. Molemmilla joukkueilla oli paikkansa illan kohtaamisessa, mutta kummankin päädyn veräjänvartijat onnistuivat erittäin hyvin iltapuhteessaan. "Hallitsimme kyllä kokonaisuutena mielestäni kiekkoa enemän, mutta sillä perusteella ei pisteitä jaeta", Käyhkö pohti "Ja kun emme lopun kahden miehen yv:llakaan saaneet ratkaisua aikaan, niin tässä on tulos", Käyhkö päätti viitaten muun muassa hyvin pelanneen Sami Eeron tolppaan osuneeseen ohjaukseen ratkaisuhetkillä.

Sunnuntaina Suomi-sarjan tositoimet jatadmin/kuvat Raksilassa, kun Kotkapaitojen vieraaksi tulee lauantaina tappion Raahessa kokenut Imatran Ketterä.

Joukkueen uusi vahvistus Aku Joki-Erkkilä tekee ensiesiintymisensä Kotkapaidassa sunnuntain kohtaamisessa. "Aku ottaa paikan todennäköisesti Sami Eeron viereltä. He ovat pelanneet aikaisemmin yhdessä, joten uskon sen parivaljakon toimivan hyvin", Käyhkö valotti suunnitelmia.

Ottelu Oulun Energia Areenalla alkaa kello 18.00.

Kiekko-Laserin tiedotteesta / UrheiluOulu


Takaisin edelliselle sivulle


Kiekko-Laser - 2009-2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutKärpille neljä uutta pelaajaa - Ohtamaa ja Pyörälä palaavat kotiin

Kärpille neljä uutta pelaajaa - Ohtamaa ja Pyörälä palaavat kotiin

Kärpät vahvistuu ensi kaudeksi neljällä pelaajalla, kun Atte Ohtamaa, Jasper Lindsten, Michal Kristof ja Mika Pyörälä edustavat tulevalla kaudella Oulun Kärppiä.

Lue lisää
Kristian Vesalainen vahvistaa Kärppien hyökkäystä

Kristian Vesalainen vahvistaa Kärppien hyökkäystä

Hyökkääjä Kristian Vesalainen saapuu vahvistamaan Kärppien hyökkäystä loppukauden ajaksi.

Lue lisää
Manner jatkaa Kärpissä vuoteen 2020

Manner jatkaa Kärpissä vuoteen 2020

Kärpät on käyttänyt Mikko Mannerin sopimukseen kirjatun option kaudesta 2018-2019 ja samalla solminut jatkosopimuksen, joka pitää Mannerin Oulussa kevääseen 2020 asti.

Lue lisää
Kärpät vahvistuu kolmella pelaajalla

Kärpät vahvistuu kolmella pelaajalla

Kärpät on solminut kolme uutta pelaajasopimusta. Kaksivuotisilla sopimuksilla Ouluun saapuvat menneen kauden KalPassa hopeamitaliin päättäneet Jyri Junnila ja Joonas Lyytinen sekä HIFK:ta edustanut Jasse Ikonen.

Lue lisää
Mikko Lehtonen ei jatka Kärpissä

Mikko Lehtonen ei jatka Kärpissä

Oulun Kärpät ja hyökkääjä Mikko Lehtonen ovat yhteisymmärryksessä purkaneet Lehtosen ensi kautta koskevan pelaajasopimuksen.

Lue lisää
Kärpät solmi tukun pelaajasopimuksia

Kärpät solmi tukun pelaajasopimuksia

Oulun Kärpät on solminut pelaajasopimuksia yhteensä 14 kiekkoilijan kanssa kaudelle 2017–2018.

Lue lisää