Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kiekko-Laserille voitto Ketterästä - ykkösnyrkki tehokkaana

 
Kiekko-Laserille voitto Ketterästä - ykkösnyrkki tehokkaana

Sunnuntai-ilta Oulun Energia Areenalla Raksilassa tarjosi vauhdikasta ja laadukasta kiekkoviihdettä yleisölle. Kiekko-Laser pelasi kaksi ensimmäistä erää tasollaan ja otti eritoten vahvan toisen erän ansiosta avausvoittonsa tämän kauden Suomi-sarjassa. Ketterä pani kampoihin senminkä pystyi, mutta ei voinut paremmalleen mitään. "Jännittävä peli kaiken kaikkiaan", Kotkapaitojen päävalmentaja Teemu Käyhkö luonnehti taiston tauottua "Harmittaa vaan, että itse teimme pelistä jännittävän kolmannessa erässä", Käyhkö ruoti pelitemponsa laskemaan päästäneiden omiensa tekemisiä viitaten kolmanteen erään.

Kiekko-Laserin peli oli kohentunut yhdessä yössä kaikilla osa-alueilla. "Kiinnitimme erityistä huomiota myös erien alkuihin, jotka sujuivatkin tänään mallikkaasti", Käyhkö iloitsi. Hyökkäyspäässä erityisesti ykkösnyrkki oli vauhdissa, ja ketjun tuorein lenkki Aku Joki-Erkkilä onnistui maalinteossa heti tuoreeltaan kahteen otteeseen. "Ykkösketju pelasi erittäin hyvin ottaen huomioon, että Aku oli Oulussa tänään vasta kello 15 aikoihin", Käyhkö virnisti haastattelun päätteeksi.

Kiekko-Laser pelaa seuraavan ottelunsa ensi lauantaina 16. tammikuuta Oulun Energia Areenalla Vaasan Red Ducksia vastaan. Ottelu alkaa Raksilassa kello 18.

Kiekko-Laserin tiedotteesta / UrheiluOulu


Takaisin edelliselle sivulle


Kiekko-Laser - 2009-2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutKristian Vesalainen vahvistaa Kärppien hyökkäystä

Kristian Vesalainen vahvistaa Kärppien hyökkäystä

Hyökkääjä Kristian Vesalainen saapuu vahvistamaan Kärppien hyökkäystä loppukauden ajaksi.

Lue lisää
Manner jatkaa Kärpissä vuoteen 2020

Manner jatkaa Kärpissä vuoteen 2020

Kärpät on käyttänyt Mikko Mannerin sopimukseen kirjatun option kaudesta 2018-2019 ja samalla solminut jatkosopimuksen, joka pitää Mannerin Oulussa kevääseen 2020 asti.

Lue lisää
Kärpät vahvistuu kolmella pelaajalla

Kärpät vahvistuu kolmella pelaajalla

Kärpät on solminut kolme uutta pelaajasopimusta. Kaksivuotisilla sopimuksilla Ouluun saapuvat menneen kauden KalPassa hopeamitaliin päättäneet Jyri Junnila ja Joonas Lyytinen sekä HIFK:ta edustanut Jasse Ikonen.

Lue lisää
Mikko Lehtonen ei jatka Kärpissä

Mikko Lehtonen ei jatka Kärpissä

Oulun Kärpät ja hyökkääjä Mikko Lehtonen ovat yhteisymmärryksessä purkaneet Lehtosen ensi kautta koskevan pelaajasopimuksen.

Lue lisää
Kärpät solmi tukun pelaajasopimuksia

Kärpät solmi tukun pelaajasopimuksia

Oulun Kärpät on solminut pelaajasopimuksia yhteensä 14 kiekkoilijan kanssa kaudelle 2017–2018.

Lue lisää
Mikko Manner Kärppien päävalmentajaksi

Mikko Manner Kärppien päävalmentajaksi

Oulun Kärpät Oy:n hallitus on päättänyt vapauttaa Kärppien päävalmentajana kaudella 2016–2017 toimineen Kai Suikkasen tehtävistään.

Lue lisää