Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

OLS voitti SB-Pron kotonaan

 
OLS voitti SB-Pron kotonaan

Hikisestä alkulämpimästä huolimatta ensimmäinen erä meni täysin ilman tilastomerkintöjä, vaikka juuri 30 vuotta täyttänyt kuuluttaja Ulla oli hionut äänihuulensa maali-iloittelua varten. Peli ei silti ollut tylsää, kuten kauden ennätysyleisökin totesi, sillä pallo liikkui iloisesti, jopa sählymäisesti, päästä päähän välillä myös kohtalaisen kontrolloidusti. OLS:lla oli pari avopaikkaa, mutta Pron maalivahti Laura Loisa oli lois(t)ava ja maskikin oli muurina.

Toka erä alkoi sitten huonommin ja niin Pro pääsikin kohta juhlimaan avausosumaa, kun merkkaus petti ja Eerika Suominen pääsi läsäyttämään Anne Haapasalon esityöstä. OLS:n yrittäminen muuttui pakkosellaiseksi ja hyökkäyspeliä vaivasi hengettömyys. Joitakin paikkojakin luotiin, mutta taas Loisa vei voiton.

Kolmanteen erään OLS yritti nostaa suoritustasoaan. Uskoa riitti ja se palkittiin, kun heti erän alkuun Annukka Häkli terästäytyi ja pisti perinteisen Classic-vaparin riparista tilanteeksi 1-1. Sitten alettiinkin pelaamaan varsinaista jännitysnäytelmää sillä paikkoja oli puolin ja toisin. OLS vei lopulta kalkkiviivoilla tikkarin Pron suusta, kun Elisa Mild sijoitti Annukka Häklin kulmasta lähettämän lätyn maaliin. Voi sitä iloa ja riemua! Pro otti moken pois ja teki kaikki oikeat liikut, ja paha tilanne saatiinkin aikaan, kun Pälvi Kopola otti jäähyn käsipelistä. 6 v 4 ei kuitenkaan tuottanut tulosta ja näin pisteet Ouluun, ja niiden myötä eiköhän myös pleijaripaikka.

OLS:n hahmo oli läpi ottelun upeasti torjunut Marjo Lukkari, joka myös kolmella veikkauspisteellä palkittiin.

OLS:n tiedotteesta / UrheiluOulu


Takaisin edelliselle sivulle


Oulun Luistinseura ry - logo

OLS - 2009-2010 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutJani Lipsasesta OLS Salibandyn uusi päätoiminen työntekijä ja miesten edustusjoukkueen päävalmentaja

Jani Lipsasesta OLS Salibandyn uusi päätoiminen työntekijä ja miesten edustusjoukkueen päävalmentaja

OLS Salibandy on valinnut uudeksi päätoimiseksi työntekijäksi SB Vaasassa kaksi viime kautta miesten edustusjoukkueen päävalmentajana ja seuratyöntekijänä toimineen Jani Lipsasen.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää
Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Salibandyn tammikuun pelaajat ovat Salibandyliigassa Happeen hyökkääjä Veli-Matti Hynynen, Naisten Salibandyliigassa Classicin maalivahti Kreeta Lakkala ja Divarissa Steelersin hyökkääjä Ville Lastikka.

Lue lisää
Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Salibandyliigassa nähtiin maanantaina melkoinen yllätys kun jumbo Nokian KrP yllätti kotonaan sarjakakkonen Happeen 7-4 ja nousi pois suoran putoajan paikalta.

Lue lisää
SalBa teki salibandyhistoriaa - häntäpään asetelma keikahti

SalBa teki salibandyhistoriaa - häntäpään asetelma keikahti

Rauman SalBa teki tänään Salibandyliigan historiaa ottamalla kaikkien aikojen ensimmäisen vierasvoittonsa pääsarjassa.

Lue lisää
Oilers Espoon herra, Viikingit hurjasteli 15 maalia

Oilers Espoon herra, Viikingit hurjasteli 15 maalia

Oilers on Espoon ykkönen salibandyssa. Ensimmäisenkin kaupungin paikallisottelun syksyllä vienyt Oilers löi tänään paikalliskilpailija Westend Indiansin sen kotiluolassa Otahallissa 8-2.

Lue lisää