Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

OLS - SPV perjantaina Linnanmaalla

 
OLS - SPV perjantaina Linnanmaalla

OLS kohtaa viikonloppuna kaksi viime kauden mitalijoukkuetta. Perjantaina SPV saapuu Ouluun ja sunnuntaiksi OLS matkaa SSV:n vieraaksi Helsinkiin.

OLS hävisi lokakuussa 4-3 SPV:lle Seinäjoella hienon taistelupelin päätteeksi. Yhdeksi kauden menestyjäksi povatulla SPV:llä on takanaan vaikea syksy kohtalaisesta sarjasijoituksesta (6.) huolimatta. Pari kolmen pelin tappioputkea pitivät sisällään mm. 10-0 –tappion Erälle. Myöskään alkanut vuosi ei ole tuonut muutosta ailahtelevuuteen, sillä SPV:llä on 3 ottelusta kasassa hiipuva käyrä: 9-6 –voitto NST:stä, 4-4- tasapeli TPS:n kanssa ja 5-9-kotitappio Josballe.

SPV:n joukkue on parhaimmillaan energinen ja joukkueesta löytyy juonikkuutta tilanteiden rakenteluun. Maalinteossa esille ovat nousseet Sami Koski (18+14), Erik Härkönen (18+6), Tuukka Kiviranta (15+1) ja Myllymäki (13+6). Unohtaa ei sovi myöskään pitkään loukkaantuneiden kirjoissa olleen maailmanmestari Mikko Kohosen panosta.

Oman lisämausteensa peliin tuovat oululaislähtöiset Jarno Ihme, Mikko Helanen ja Jyrki Holopainen. Puolustuksessa Holopainen on ollut yksi parhaimmista ja koossa on tehot 5+4 ja kova plusmiinustilaston lukema +15. Helanen on tehtaillut tehot 5+13 ja on edelleen paikoille päästessään joukkueen ehdottomia ratkaisupelaajia. Ihme on tuttuun tapaan tälläkin kaudella ollut maalivahtitilaston kärkinimiä.     

Sunnuntaina SSV Helsingissä

SSV on noussut hieman ailahtevan ja Eurooppa Cup-painotteisen syksyn jälkeen kuin vaivihkaa omalle paikalleen sarjan kärkeen. Oulussa SSV otti OLS:sta tyylipuhtaan 0-5 -voiton, eikä antanut OLS:lle juuri sanan sijaa. Nyt OLS-pelaajistosta kaikki ovat päässeet mukaan liigarytmiin ja hallitseva mestari joutunee tiukemmille.

SSV:n tehokkain on ollut peräti 24 maalia sutinut Juho Järvinen, joka on valtakunnan parhaimmistoa etenkin hyökkäysmaalin edustalla. Santtu Manner (17+11), Harri Forsten (12+12) ja TPS:sta siirtynyt puolustaja Mikael Lax (9+13) ovat seuraavaksi tehokkaimmat. Etenkin Forstenin panos on ollut kova. Mies on ollut peräti 48 SSV-maalin aikana kentällä, joten pelikohtainen keskiarvo on lähes 3! OLS-lähtöisten Kinnusten veljesten sisäistä pörssiä johtaa Jukka tehoin 2+5. Kimmolla on koossa 3+0. 

OLS:lla 4 tasapeliä putkessa - Latvalehto sivussa?  

OLS:lla on koossa peräti 4 tasapeliottelun putki. Viime otteluissa myös maaleja on syntynyt 6 ja 7kpl, joten noilla maalimäärillä joukkueella on mahdollisuus taistella voitoista.

OLS:n rivit ovat kaivanneet ratkaisijoita ja ratkaisijan viittaa on sovitellut harteilleen 15 maalia tehtaillut Erkki Latvalehto. Perjantaina Latvalehtoa ei kuitenkaan kentällä nähtäne, sillä Latvalehto sai Koovee-ottelun avauserän kontaktitilanteessa vamman, joka estänee pelaamiseen. "Kontaktissa jalka tarttui horjahtaessa laitaan ja kaaduin seinää päin", Latvalehto kommentoi loukkaantumistaan.

OLS-pelaajista armeijan harmaisiin siirtyi tammikuussa edelleen loukkaantuneiden kirjoissa oleva Jukka Lindgren sekä Antti Nieminen ja Iiro Moilanen.

Perjantain SPV-ottelu alkaa Linnanmaan Liikuntahallissa klo 18.30. Tervetuloa kannustamaan OLS kotivoittoon!

OLS:n tiedotteesta / UrheiluOulu


Takaisin edelliselle sivulle


Oulun Luistinseura ry - logo

OLS - 2009-2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Kalle Keskitalo lainalle Sveitsistä OLS-paitaan

Kalle Keskitalo lainalle Sveitsistä OLS-paitaan

Alkukauden ajan Sveitsin NLB-liigassa UCH Sarganserlandia edustanut Kalle Keskitalo liittyy OLS:n riveihin toistaiseksi voimassaolevalla lainasopimuksella. Sveitsissä pelit ovat koronatilanteen vuoksi tauolla, joten Keskitalo on ollu jo tovin kotiseudullaan Oulussa.

Lue lisää
Salibandyseura Rankat Ankat lähtee uuteen kauteen uudistuneella ilmeellä

Salibandyseura Rankat Ankat lähtee uuteen kauteen uudistuneella ilmeellä

Naisten Salibandyliigajoukkueen valmennus uudistuu kokonaan ja joukkueen päävalmentajana aloittaa Petri Turunen.

Lue lisää
Naumasen aikakauteen lähdetään pienin pelaajamuutoksin

Naumasen aikakauteen lähdetään pienin pelaajamuutoksin

Miesten edustusjoukkueen valmistautuminen tulevaan kauteen on yhteisharjoittelun osalta vielä jäissä, mutta taustalla joukkueen kasaaminen on edennyt lähes päätepisteeseensä.

Lue lisää
Mikko Saarnio palaa Luistinseuraan

Mikko Saarnio palaa Luistinseuraan

Miesten edustusjoukkueen toissakauden kapteeni Mikko Saarnio palaa Sveitsissä vietetyn vuoden jälkeen OLS:n miesten paitaan. Saarnion sopimus Luistinseuran kanssa on yksivuotinen.

Lue lisää
Jani Lipsasesta OLS Salibandyn uusi päätoiminen työntekijä ja miesten edustusjoukkueen päävalmentaja

Jani Lipsasesta OLS Salibandyn uusi päätoiminen työntekijä ja miesten edustusjoukkueen päävalmentaja

OLS Salibandy on valinnut uudeksi päätoimiseksi työntekijäksi SB Vaasassa kaksi viime kautta miesten edustusjoukkueen päävalmentajana ja seuratyöntekijänä toimineen Jani Lipsasen.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää