Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kiekko-Laser saa vieraita Vaasasta

 
Kiekko-Laser saa vieraita Vaasasta

Valtakunnallinen Suomi-sarja jatkuu lauantaina Oulun Energian isännöimässä ottelussa Raksilassa Oulun Energia Areenalla, kun vastustajaksi tulee yllätysvalmis Red Ducks Vaasasta. Kotijoukkueeseen on liittynyt debyyttinsä Kotkapaidassa tekevä puolustaja Akseli Mattila RoKista.

"Vaasalaiset liikkuvat liukkaasti, joten hereillä täytyy olla - ja pelata huolellisesti täydet minuutit", Kiekko-Laserin päävalmentaja Teemu Käyhkö kertoo kohtaamisen lähtökohdista. "Meidän pitää pystyä kovemman rutiinitasomme myötä määräämään ottelun kulku", Käyhkö edellyttää joukkueeltaan. "Erien alut pitää pelata viime sunnuntaiseen tapaan", päävalmentaja pohtii viitaten Ketterä-otteluun, jossa vastustaja pidettiin onnistuneesti kurissa.

Kiekko-Laserin kokoonpanossa on puolustuksen osalta pari muutosta verrattuna viime viikonloppuun; Niklas Kärkkäinen ja Akseli Mattila ovat pelaavassa kokoonpanossa. Joukkueen terveystilanne on kehittynyt positiivisesti, ja ainoa varma poissaolija tätä kirjoitettaessa on hyökkääjä Ville Rajala.

Ottelu alkaa Oulun Energia Areenalla lauantaina kello 18.00, ja WebTV-lähetys puoli tuntia ennen ottelua. Ottelun selostaa suorana Henry Viheriävaara, kommentaattorina ja erätaukohaastateltavana on Oulun Kärppien puolustaja Antti Ylönen.

Tervetuloa kannustamaan Kiekko-Laser voittoon!

Kiekko-Laserin tiedotteesta / UrheiluOulu


Takaisin edelliselle sivulle


Kiekko-Laser - 2009-2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutKärpille neljä uutta pelaajaa - Ohtamaa ja Pyörälä palaavat kotiin

Kärpille neljä uutta pelaajaa - Ohtamaa ja Pyörälä palaavat kotiin

Kärpät vahvistuu ensi kaudeksi neljällä pelaajalla, kun Atte Ohtamaa, Jasper Lindsten, Michal Kristof ja Mika Pyörälä edustavat tulevalla kaudella Oulun Kärppiä.

Lue lisää
Kristian Vesalainen vahvistaa Kärppien hyökkäystä

Kristian Vesalainen vahvistaa Kärppien hyökkäystä

Hyökkääjä Kristian Vesalainen saapuu vahvistamaan Kärppien hyökkäystä loppukauden ajaksi.

Lue lisää
Manner jatkaa Kärpissä vuoteen 2020

Manner jatkaa Kärpissä vuoteen 2020

Kärpät on käyttänyt Mikko Mannerin sopimukseen kirjatun option kaudesta 2018-2019 ja samalla solminut jatkosopimuksen, joka pitää Mannerin Oulussa kevääseen 2020 asti.

Lue lisää
Kärpät vahvistuu kolmella pelaajalla

Kärpät vahvistuu kolmella pelaajalla

Kärpät on solminut kolme uutta pelaajasopimusta. Kaksivuotisilla sopimuksilla Ouluun saapuvat menneen kauden KalPassa hopeamitaliin päättäneet Jyri Junnila ja Joonas Lyytinen sekä HIFK:ta edustanut Jasse Ikonen.

Lue lisää
Mikko Lehtonen ei jatka Kärpissä

Mikko Lehtonen ei jatka Kärpissä

Oulun Kärpät ja hyökkääjä Mikko Lehtonen ovat yhteisymmärryksessä purkaneet Lehtosen ensi kautta koskevan pelaajasopimuksen.

Lue lisää
Kärpät solmi tukun pelaajasopimuksia

Kärpät solmi tukun pelaajasopimuksia

Oulun Kärpät on solminut pelaajasopimuksia yhteensä 14 kiekkoilijan kanssa kaudelle 2017–2018.

Lue lisää