Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Markku Erholtz Kiekko-Laseriin

 
Markku Erholtz Kiekko-Laseriin

Kotkapaidat vahvistuu kokeneen (39 ottelua SM-Liigassa ja yli 400 ottelua Mestiksessä) puolustaja Markku Erholtzin, 33, liityttyä joukkueeseen. "Minulla oli useampi vaihtoehto loppukauden seurakseni. Muun muassa Red Ducks ja Raahe-Kiekko kysyivät perääni, mutta halusin paikkaan, missä todella halutaan tapella sarjanoususta - muuten Suomi-sarjassa ei ole tarpeeksi haastetta sytyttämään minua."

Perheensä kanssa Vaasassa asuva "Mara" matkustaa pelireissujen lisäksi Oulun ja Vaasan väliä siis loppukauden tiiviillä tahdilla. "Yritän olla Kiekko-Laserin mukana niin paljon kuin mahdollista. Käytännössä tämä varmaan tarkoittaa pidennettyjä viikonloppuja Oulussa, sillä onhan se hyvä saada muutama joukkueharjoitus alle aina ennen peliä", Erholtz lupaa.

Seuran pelaajakoordinaattori Heikki Kettunen on Erholtzille tuttu mies yhteisiltä pelivuosilta Kokkolan Hermeksestä. "Edu vaikutti paljon myös siirtooni", Erholtz päätti.

Erholtz on mukana jo loppuviikon harjoituksissa ja viikonloppuna Kiekko-Laserin kahden vierasottelun reissulla. Lauantaina vastassa Keravalla on HCK ja sunnuntaina Naantalissa VG-62. Ensiesiintyminen kotiyleisön edessä Oulun Energia Areenalla on luvassa ensi viikon keskiviikkona 27. tammikuuta Raahe-Kiekkoa vastaan pelattavassa ottelussa.

Kiekko-Laserin tiedotteesta / UrheiluOulu


Takaisin edelliselle sivulle


Kiekko-Laser - 2009-2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutKärpille neljä uutta pelaajaa - Ohtamaa ja Pyörälä palaavat kotiin

Kärpille neljä uutta pelaajaa - Ohtamaa ja Pyörälä palaavat kotiin

Kärpät vahvistuu ensi kaudeksi neljällä pelaajalla, kun Atte Ohtamaa, Jasper Lindsten, Michal Kristof ja Mika Pyörälä edustavat tulevalla kaudella Oulun Kärppiä.

Lue lisää
Kristian Vesalainen vahvistaa Kärppien hyökkäystä

Kristian Vesalainen vahvistaa Kärppien hyökkäystä

Hyökkääjä Kristian Vesalainen saapuu vahvistamaan Kärppien hyökkäystä loppukauden ajaksi.

Lue lisää
Manner jatkaa Kärpissä vuoteen 2020

Manner jatkaa Kärpissä vuoteen 2020

Kärpät on käyttänyt Mikko Mannerin sopimukseen kirjatun option kaudesta 2018-2019 ja samalla solminut jatkosopimuksen, joka pitää Mannerin Oulussa kevääseen 2020 asti.

Lue lisää
Kärpät vahvistuu kolmella pelaajalla

Kärpät vahvistuu kolmella pelaajalla

Kärpät on solminut kolme uutta pelaajasopimusta. Kaksivuotisilla sopimuksilla Ouluun saapuvat menneen kauden KalPassa hopeamitaliin päättäneet Jyri Junnila ja Joonas Lyytinen sekä HIFK:ta edustanut Jasse Ikonen.

Lue lisää
Mikko Lehtonen ei jatka Kärpissä

Mikko Lehtonen ei jatka Kärpissä

Oulun Kärpät ja hyökkääjä Mikko Lehtonen ovat yhteisymmärryksessä purkaneet Lehtosen ensi kautta koskevan pelaajasopimuksen.

Lue lisää
Kärpät solmi tukun pelaajasopimuksia

Kärpät solmi tukun pelaajasopimuksia

Oulun Kärpät on solminut pelaajasopimuksia yhteensä 14 kiekkoilijan kanssa kaudelle 2017–2018.

Lue lisää