Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kiekko-Laser ratkaisi Keravalla ylivoimalla

 
Kiekko-Laser ratkaisi Keravalla ylivoimalla

Kiekko-Laser sai lauantaina onnistuneen startin Suomi-sarjan vieraspeleihin, kun se teki HCK:ta vastaan viisi ylivoimamaalia, yhden alivoimamaalin ja yhden osuman tasakentällisin. Kotkapaidat ottivat mukaansa täydet kolme sarjapistettä lukemin 2-7. "Meillä oli hyvä liike alusta alkaen, ja tulimme hyvin sisään otteluun", päävalmentaja Teemu Käyhkö luonnehti ottelun juonta. "HCK joutui rikkomaan paljon, ja ylivoimalla rokotimme kovalla prosentilla", Käyhkö jatkaa. "Hyvä peli meiltä", Käyhkö kiteytti illan. Ville Mäkelä joutui ulosajetuksi eikä täten siis pelaa huomenna Naantalissa. "Niklas Kärkkäinen nostetaan pelaavaan kokoonpanoon", Käyhkö valotti valmennusjohdon suunnitelmia.

Illan tehokkaimmat olivat odotetusti Aku Joki-Erkkilä (2+1) ja hyvän sisääntulon Kotkapaitoihin tehnyt Rane Carnegie (3+0). "Carnegie näkee kentän hyvin ja osaa oikeissa paikoissa rauhoittaa peliä", Käyhkö kertoi havainnoistaan tulokkaan debyytistä. "Illan maalit auttoivat tänään - ja Carnegiesta on varmasti paljon iloa joukkueelle talven peleissä", Käyhkö kertoi. Myös puolustaja Markku Erholtzin otteisiin oli pelitauosta huolimatta syytä olla tyytyväinen; hän pelasi vakuuttavaa peruspeliä.

Kiekko-Laserin tiedotteesta / UrheiluOulu


Takaisin edelliselle sivulle


Kiekko-Laser - 2009-2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutKärpille neljä uutta pelaajaa - Ohtamaa ja Pyörälä palaavat kotiin

Kärpille neljä uutta pelaajaa - Ohtamaa ja Pyörälä palaavat kotiin

Kärpät vahvistuu ensi kaudeksi neljällä pelaajalla, kun Atte Ohtamaa, Jasper Lindsten, Michal Kristof ja Mika Pyörälä edustavat tulevalla kaudella Oulun Kärppiä.

Lue lisää
Kristian Vesalainen vahvistaa Kärppien hyökkäystä

Kristian Vesalainen vahvistaa Kärppien hyökkäystä

Hyökkääjä Kristian Vesalainen saapuu vahvistamaan Kärppien hyökkäystä loppukauden ajaksi.

Lue lisää
Manner jatkaa Kärpissä vuoteen 2020

Manner jatkaa Kärpissä vuoteen 2020

Kärpät on käyttänyt Mikko Mannerin sopimukseen kirjatun option kaudesta 2018-2019 ja samalla solminut jatkosopimuksen, joka pitää Mannerin Oulussa kevääseen 2020 asti.

Lue lisää
Kärpät vahvistuu kolmella pelaajalla

Kärpät vahvistuu kolmella pelaajalla

Kärpät on solminut kolme uutta pelaajasopimusta. Kaksivuotisilla sopimuksilla Ouluun saapuvat menneen kauden KalPassa hopeamitaliin päättäneet Jyri Junnila ja Joonas Lyytinen sekä HIFK:ta edustanut Jasse Ikonen.

Lue lisää
Mikko Lehtonen ei jatka Kärpissä

Mikko Lehtonen ei jatka Kärpissä

Oulun Kärpät ja hyökkääjä Mikko Lehtonen ovat yhteisymmärryksessä purkaneet Lehtosen ensi kautta koskevan pelaajasopimuksen.

Lue lisää
Kärpät solmi tukun pelaajasopimuksia

Kärpät solmi tukun pelaajasopimuksia

Oulun Kärpät on solminut pelaajasopimuksia yhteensä 14 kiekkoilijan kanssa kaudelle 2017–2018.

Lue lisää