Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kiekko-Laser ratkaisi pelin Naantalissa kolmannessa erässä

 
Kiekko-Laser ratkaisi pelin Naantalissa kolmannessa erässä

Kiekko-Laser haki vieraspeliviikonlopustaan täydet kuusi tärkeää sarjapistettä, kun sunnuntaina sarjaa johtanut VG-62 ei kyennyt enää kolmannessa erässä vastaamaan Kotkapaitojen peliin. Ottelu alkoi tasaisissa merkeissä, ja kaikki oli avoinna kolmannen erän alussa, jolloin Kiekko-Laser johti peliä niukasti 1-2.

"Alussa meitä taisi vaivata nöyryyden puute, mutta onneksi taistelutahtoa löytyi alivoimatilanteissa", Käyhkö sanoi ottelun jälkeen. Käyhkön sanoihin on helppo yhtyä, sillä Kiekko-Laser tappoi toisessa erässä kolme tärkeää alivoimatilannetta, joista ensimmäinen oli lähes täydet kaksi minuuttia kahden miehen vajaalla.

Kolmannessa erässä Kiekko-Laser ratkaisi tekemällä reilussa minuutissa kolme osumaa, vaikka kotijoukkue otti aikalisänkin erän kahden ensimmäisen osuman jälkeen. Illan tehokkaimmat olivat erittäin hyvin viikonloppuna esiintynyt Juho-Tuomas Appel (2+2) ja Aku Joki-Erkkilä (1+2).

Viikonloppu tuotti siis täyden pistepotin, minkä lisäksi omiin ei kahdessa vieraspelissä mennyt yhteensä kuin kolme maalia. Eli kun maalinteko sujuu ja puolustuspelissä onnistutaan, tähänastiseen tulokseen Suomi-sarjassa ollaan varmasti kohtuullisen tyytyväisiä Kiekko-Laserissa. Tyytyväisiä, mutta ei kylläisiä.

Kiekko-Laserin tiedotteesta / UrheiluOulu


Takaisin edelliselle sivulle


Kiekko-Laser - 2009-2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutKärpille neljä uutta pelaajaa - Ohtamaa ja Pyörälä palaavat kotiin

Kärpille neljä uutta pelaajaa - Ohtamaa ja Pyörälä palaavat kotiin

Kärpät vahvistuu ensi kaudeksi neljällä pelaajalla, kun Atte Ohtamaa, Jasper Lindsten, Michal Kristof ja Mika Pyörälä edustavat tulevalla kaudella Oulun Kärppiä.

Lue lisää
Kristian Vesalainen vahvistaa Kärppien hyökkäystä

Kristian Vesalainen vahvistaa Kärppien hyökkäystä

Hyökkääjä Kristian Vesalainen saapuu vahvistamaan Kärppien hyökkäystä loppukauden ajaksi.

Lue lisää
Manner jatkaa Kärpissä vuoteen 2020

Manner jatkaa Kärpissä vuoteen 2020

Kärpät on käyttänyt Mikko Mannerin sopimukseen kirjatun option kaudesta 2018-2019 ja samalla solminut jatkosopimuksen, joka pitää Mannerin Oulussa kevääseen 2020 asti.

Lue lisää
Kärpät vahvistuu kolmella pelaajalla

Kärpät vahvistuu kolmella pelaajalla

Kärpät on solminut kolme uutta pelaajasopimusta. Kaksivuotisilla sopimuksilla Ouluun saapuvat menneen kauden KalPassa hopeamitaliin päättäneet Jyri Junnila ja Joonas Lyytinen sekä HIFK:ta edustanut Jasse Ikonen.

Lue lisää
Mikko Lehtonen ei jatka Kärpissä

Mikko Lehtonen ei jatka Kärpissä

Oulun Kärpät ja hyökkääjä Mikko Lehtonen ovat yhteisymmärryksessä purkaneet Lehtosen ensi kautta koskevan pelaajasopimuksen.

Lue lisää
Kärpät solmi tukun pelaajasopimuksia

Kärpät solmi tukun pelaajasopimuksia

Oulun Kärpät on solminut pelaajasopimuksia yhteensä 14 kiekkoilijan kanssa kaudelle 2017–2018.

Lue lisää