Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kiekko-Laser sarjakärkeen

 
Kiekko-Laser sarjakärkeen

Hartwallin isännöimässä paikalliskamppailussa Oulun Energia Areenalla oli keskiviikkona tiivis tunnelma. Ennakkoasetelmissa Kiekko-Laseria pidettiin vahvempana, ja siltä ensimmäisen erän alkuminuutit vaikuttivatkin. Kotijoukkue kuitenkin menetti otteensa, kun Raahe-Kiekko teki ottelun avausmaalin käytännössä ensimmäisestä hyökkäyksestään. "Siinä meni kyllä pakka ihan sekaisin", totesi päävalmentaja Teemu Käyhkö pelin jälkeen. Kiekko-Laser sai kuitenkin melkein välittömästi mahdollisuuden tasoittaa peli ylivoimalla, mutta toisin kävi. "Ylivoimalla temmon pitäisi nousta eikä laskea. Nyt se laski ja omissa soi taas", Käyhkö analysoi. Raahelaiset vieraat kasvattivat johtonsa 0-3:een, ja siinä tilanteessa Käyhkö käytti aikalisän. "Piti vähän näyttää pojille kitarisoja, ja onneksi kaikki tajusivat, ettei näitä pelejä höntsäämällä voiteta", Käyhkö sanoi viitaten välittömästi aikalisän jälkeen alkaneeseen takaa-ajoon, joka tuotti vielä ensimmäisen erän aikana kaksi maalia.

Toisessa erässä

Kiekko-Laser tuli ensin tehokkaan illan pelanneen Aku Joki-Erkkilän rangaistuslaukauksella tasoihin ja meni sitten menojaan. Kolmannessa erässä Raahe-Kiekko yritti saada kirin aikaan, mutta vaikka vieraat pääsivät koettamaan ylivoimaa useaan otteeseen tulosta ei syntynyt. Sen sijaan Kotkapaidat kaunistelivat parilla lisämaalilla lopulta lukemat 8-3:een.

Näin Kiekko-Laser nousi sarjakärkeen ja kohtaa seuraavassa ottelussaan Oulun Energia Areenalla kärkikamppailussa Suomi-sarjassa toisena olevan KJT TuusKin. Ottelu alkaa Raksilassa sunnuntaina kello 18.15.

Kiekko-Laserin tiedotteesta / UrheiluOulu


Takaisin edelliselle sivulle


Kiekko-Laser - 2009-2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutKärpille neljä uutta pelaajaa - Ohtamaa ja Pyörälä palaavat kotiin

Kärpille neljä uutta pelaajaa - Ohtamaa ja Pyörälä palaavat kotiin

Kärpät vahvistuu ensi kaudeksi neljällä pelaajalla, kun Atte Ohtamaa, Jasper Lindsten, Michal Kristof ja Mika Pyörälä edustavat tulevalla kaudella Oulun Kärppiä.

Lue lisää
Kristian Vesalainen vahvistaa Kärppien hyökkäystä

Kristian Vesalainen vahvistaa Kärppien hyökkäystä

Hyökkääjä Kristian Vesalainen saapuu vahvistamaan Kärppien hyökkäystä loppukauden ajaksi.

Lue lisää
Manner jatkaa Kärpissä vuoteen 2020

Manner jatkaa Kärpissä vuoteen 2020

Kärpät on käyttänyt Mikko Mannerin sopimukseen kirjatun option kaudesta 2018-2019 ja samalla solminut jatkosopimuksen, joka pitää Mannerin Oulussa kevääseen 2020 asti.

Lue lisää
Kärpät vahvistuu kolmella pelaajalla

Kärpät vahvistuu kolmella pelaajalla

Kärpät on solminut kolme uutta pelaajasopimusta. Kaksivuotisilla sopimuksilla Ouluun saapuvat menneen kauden KalPassa hopeamitaliin päättäneet Jyri Junnila ja Joonas Lyytinen sekä HIFK:ta edustanut Jasse Ikonen.

Lue lisää
Mikko Lehtonen ei jatka Kärpissä

Mikko Lehtonen ei jatka Kärpissä

Oulun Kärpät ja hyökkääjä Mikko Lehtonen ovat yhteisymmärryksessä purkaneet Lehtosen ensi kautta koskevan pelaajasopimuksen.

Lue lisää
Kärpät solmi tukun pelaajasopimuksia

Kärpät solmi tukun pelaajasopimuksia

Oulun Kärpät on solminut pelaajasopimuksia yhteensä 14 kiekkoilijan kanssa kaudelle 2017–2018.

Lue lisää