Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kiekko-Laser voitokas myös Tampereella

 
Kiekko-Laser voitokas myös Tampereella

Kiekko-Laser on sarjassa toisena seitsemän pistettä kolmantena olevaa VG-62:aa edellä, kun se tänään otti 2-3 -vierasvoiton tamperelaisesta KOOVEE:sta. Matkaa sarjaykköseen KJT TuusKi:iin on nyt yksi piste, mutta tuusulalaisilla on yksi ottelu vähemmän pelattuna.

Ottelun alku meni kotijoukkeen ollessa aloitteellisempi osapuoli, mutta ensimmäisen erän edetessä Kiekko-Laser pääsi koko ajan paremmin peliin mukaan. Vastustajan viiden minuutin jäähyn aikana nähtiin illan avausmaali Tatu Backmanin toimesta. Toisessa erässä Kiekko-Laser hallitsi tapahtumia yhä selvemmin eikä KOOVEE oikein löytänyt avaimia Kotkapaitojen karvauspeliin. Päätöserä oli melko tasainen, sillä molemmilla joukkueilla oli hetkensä.

"Tiukkaa oli taistelu", Kiekko-Laserin päävalmentaja Teemu Käyhkö puhalteli pelin jälkeen. "Toinen erä oli meiltä vahvin, ja siinä oltaisiin voitu peli ratkaista. Kolmannessa erässä KOOVEE:lla oli omat saumansa", Käyhkö mietti tasaisen ottelun vaiheita.

Vieraspeliviikonloppu tuotti kuitenkin sen tärkeimmän eli täydet kuusi sarjapistettä. Kiekko-Laser pelaa seuraavana viikonloppuna Koti-Raksilassa, kun Oulun Energia Areenalla on sunnuntaina vastassa HCK Keravalta. Ottelu alkaa kello 14.45, ja KOKO PERHEEN KIEKKOKARKELOT käynnistyvät jo kello 12.00.

Kiekko-Laserin tiedotteesta / UrheiluOulu


Takaisin edelliselle sivulle


Kiekko-Laser - 2009-2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutKristian Vesalainen vahvistaa Kärppien hyökkäystä

Kristian Vesalainen vahvistaa Kärppien hyökkäystä

Hyökkääjä Kristian Vesalainen saapuu vahvistamaan Kärppien hyökkäystä loppukauden ajaksi.

Lue lisää
Manner jatkaa Kärpissä vuoteen 2020

Manner jatkaa Kärpissä vuoteen 2020

Kärpät on käyttänyt Mikko Mannerin sopimukseen kirjatun option kaudesta 2018-2019 ja samalla solminut jatkosopimuksen, joka pitää Mannerin Oulussa kevääseen 2020 asti.

Lue lisää
Kärpät vahvistuu kolmella pelaajalla

Kärpät vahvistuu kolmella pelaajalla

Kärpät on solminut kolme uutta pelaajasopimusta. Kaksivuotisilla sopimuksilla Ouluun saapuvat menneen kauden KalPassa hopeamitaliin päättäneet Jyri Junnila ja Joonas Lyytinen sekä HIFK:ta edustanut Jasse Ikonen.

Lue lisää
Mikko Lehtonen ei jatka Kärpissä

Mikko Lehtonen ei jatka Kärpissä

Oulun Kärpät ja hyökkääjä Mikko Lehtonen ovat yhteisymmärryksessä purkaneet Lehtosen ensi kautta koskevan pelaajasopimuksen.

Lue lisää
Kärpät solmi tukun pelaajasopimuksia

Kärpät solmi tukun pelaajasopimuksia

Oulun Kärpät on solminut pelaajasopimuksia yhteensä 14 kiekkoilijan kanssa kaudelle 2017–2018.

Lue lisää
Mikko Manner Kärppien päävalmentajaksi

Mikko Manner Kärppien päävalmentajaksi

Oulun Kärpät Oy:n hallitus on päättänyt vapauttaa Kärppien päävalmentajana kaudella 2016–2017 toimineen Kai Suikkasen tehtävistään.

Lue lisää