Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kiekko-Laser kohtaa HCK:n sunnuntaina

 
Kiekko-Laser kohtaa HCK:n sunnuntaina

Kiekko-Laserin taistelu Suomi-sarjan voitosta jatkuu laskiaissunnuntaina kotikaukalossa Raksilassa Oulun Energia Areenalla, kun vastassa on keravalainen HCK. Luvassa on mahtavaa meininkiä, sillä Kiekko-Laserin yhteistyökumppaneineen järjestämä maksuton Koko Perheen Kiekkokarkelot -tapahtuma huipentuu ko. otteluun. Kiekkokarkeloissa vierailee myös AC Oulusta Mika Nurmela joukkuekaverinsa kanssa kello 12 - 13.

"Viime viikonloppu meni aika lailla putkeen ja siinä mielessä meidän on hyvä jatkaa", Kotkapaitojen päävalmentaja Teemu Käyhkö pohdiskelee. "Uskon meidän olevan vahvoilla HCK:ta vastaan, kunhan pidämme kiinni omasta pelitemposta", Käyhkö toteaa luottavaisin mielin.

Kiekko-Laser lähtee otteluun ilman Aku Joki-Erkkilää, joka parantelee edelleen vammaansa. "Akua lukuunottamatta muita varmoja poissaolijoita ei ole... toistaiseksi", Käyhkö kertoo. "Siitä lähdemme liikeelle, että joukkue tarjoaa Kiekkokarkeloiden huipentuman kotiyleisölle", Käyhkö päättää napakasti.

Kiekko-Laser - HCK alkaa Raksilassa kello 14.45, ja Koko Perheen Kiekkokarkelot käynnistyvät kello 12.00. Yleisöllä on niin tapahtumaan kuin otteluunkin vapaa pääsy. Tervetuloa kannustamaan Kiekko-Laser voittoon!

Kiekko-Laserin tiedotteesta / UrheiluOulu


Takaisin edelliselle sivulle


Kiekko-Laser - 2009-2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutKärpille neljä uutta pelaajaa - Ohtamaa ja Pyörälä palaavat kotiin

Kärpille neljä uutta pelaajaa - Ohtamaa ja Pyörälä palaavat kotiin

Kärpät vahvistuu ensi kaudeksi neljällä pelaajalla, kun Atte Ohtamaa, Jasper Lindsten, Michal Kristof ja Mika Pyörälä edustavat tulevalla kaudella Oulun Kärppiä.

Lue lisää
Kristian Vesalainen vahvistaa Kärppien hyökkäystä

Kristian Vesalainen vahvistaa Kärppien hyökkäystä

Hyökkääjä Kristian Vesalainen saapuu vahvistamaan Kärppien hyökkäystä loppukauden ajaksi.

Lue lisää
Manner jatkaa Kärpissä vuoteen 2020

Manner jatkaa Kärpissä vuoteen 2020

Kärpät on käyttänyt Mikko Mannerin sopimukseen kirjatun option kaudesta 2018-2019 ja samalla solminut jatkosopimuksen, joka pitää Mannerin Oulussa kevääseen 2020 asti.

Lue lisää
Kärpät vahvistuu kolmella pelaajalla

Kärpät vahvistuu kolmella pelaajalla

Kärpät on solminut kolme uutta pelaajasopimusta. Kaksivuotisilla sopimuksilla Ouluun saapuvat menneen kauden KalPassa hopeamitaliin päättäneet Jyri Junnila ja Joonas Lyytinen sekä HIFK:ta edustanut Jasse Ikonen.

Lue lisää
Mikko Lehtonen ei jatka Kärpissä

Mikko Lehtonen ei jatka Kärpissä

Oulun Kärpät ja hyökkääjä Mikko Lehtonen ovat yhteisymmärryksessä purkaneet Lehtosen ensi kautta koskevan pelaajasopimuksen.

Lue lisää
Kärpät solmi tukun pelaajasopimuksia

Kärpät solmi tukun pelaajasopimuksia

Oulun Kärpät on solminut pelaajasopimuksia yhteensä 14 kiekkoilijan kanssa kaudelle 2017–2018.

Lue lisää