Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kiekko-Laser karkeloi (p)onnettoman HCK:n jään rakoon

 
Kiekko-Laser karkeloi (p)onnettoman HCK:n jään rakoon

Laskiaissunnuntaina Raksilassa vietettiin Koko Perheen Kiekkokarkeloita, jotka huipentuivat Kiekko-Laserin ja HCK:n väliseen Suomi-sarjan otteluun. Kotijoukkue oli huolimatta useiden tärkeiden pelaajien poissaoloista hyvässä iskussa tapahtumaottelun kunniaksi. Näin ollen alusta saakka oli selvää, kumpi joukkueista heiluttaa tahtipuikkoa kaukalossa. HCK:n keskittyessä mailanheilutteluun muissa merkeissä ja sen myötä jäähyaitiossa sunnuntainsa viettämiseen Kotkapaidat takoivat tulostaululle kauden ennätysyleisön silmien alla tylyt 14-0 -lukemat.

Kiekko-Laserin teemana oli pitää yllä vauhtia ja pelata pitkästä aikaa ehjä 60-minuuttinen kotikaukalossa Oulun Energia Areenalla. HCK ei pystynyt missään vaiheessa haastamaan Kotkapaitoja ja joutuivat yrittämään vauhdikkaan kotijoukkueen pelin sekoittamista sääntöjenvastaisin ottein. Vieraille kertyi peräti 63 jäähyminuuttia, ja vieraiden pelin ruumiillistumana voitaneen pitää Riku Rahikaista, joka käytti sangen omaperäisiä otteita pelissä aina siihen saakka, kunnes hän sai väkivaltaisuudesta 5 minuutin jäähyn höystettynä automaattisen 20 minuutin pelirangaistuksella käytöksestä ja joutui suihkuun.

Maalivahti Mika Norjan voittoprosentti on edelleen täydet sata. Illan hahmot Kiekko-Laserissa olivat tehokkaat Petri Halme (4+1) ja Juho Määttä (3+0). Edellä mainittujen lisäksi puolustuksessa Boris Gazur ja Akseli Mattila esittivät varmoja otteita.

Kiekko-Laserin tiedotteesta / UrheiluOulu


Takaisin edelliselle sivulle


Kiekko-Laser - 2009-2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutKärpille neljä uutta pelaajaa - Ohtamaa ja Pyörälä palaavat kotiin

Kärpille neljä uutta pelaajaa - Ohtamaa ja Pyörälä palaavat kotiin

Kärpät vahvistuu ensi kaudeksi neljällä pelaajalla, kun Atte Ohtamaa, Jasper Lindsten, Michal Kristof ja Mika Pyörälä edustavat tulevalla kaudella Oulun Kärppiä.

Lue lisää
Kristian Vesalainen vahvistaa Kärppien hyökkäystä

Kristian Vesalainen vahvistaa Kärppien hyökkäystä

Hyökkääjä Kristian Vesalainen saapuu vahvistamaan Kärppien hyökkäystä loppukauden ajaksi.

Lue lisää
Manner jatkaa Kärpissä vuoteen 2020

Manner jatkaa Kärpissä vuoteen 2020

Kärpät on käyttänyt Mikko Mannerin sopimukseen kirjatun option kaudesta 2018-2019 ja samalla solminut jatkosopimuksen, joka pitää Mannerin Oulussa kevääseen 2020 asti.

Lue lisää
Kärpät vahvistuu kolmella pelaajalla

Kärpät vahvistuu kolmella pelaajalla

Kärpät on solminut kolme uutta pelaajasopimusta. Kaksivuotisilla sopimuksilla Ouluun saapuvat menneen kauden KalPassa hopeamitaliin päättäneet Jyri Junnila ja Joonas Lyytinen sekä HIFK:ta edustanut Jasse Ikonen.

Lue lisää
Mikko Lehtonen ei jatka Kärpissä

Mikko Lehtonen ei jatka Kärpissä

Oulun Kärpät ja hyökkääjä Mikko Lehtonen ovat yhteisymmärryksessä purkaneet Lehtosen ensi kautta koskevan pelaajasopimuksen.

Lue lisää
Kärpät solmi tukun pelaajasopimuksia

Kärpät solmi tukun pelaajasopimuksia

Oulun Kärpät on solminut pelaajasopimuksia yhteensä 14 kiekkoilijan kanssa kaudelle 2017–2018.

Lue lisää