Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kiekko-Laserin voitto varmisti paikan Mestis-karsintasarjassa

 
Kiekko-Laserin voitto varmisti paikan Mestis-karsintasarjassa

Kiekko-Laser lunasti paikkansa Mestiskarsinnoissa, kun se voitti lauantaina Imatralla sikäläisen Ketterän. Kiekko-Laserin maalia vartioi ottelussa Mika Norja, joka torjui viime kaudella Ketterässä.

Kiekko-Laser pääsi ottelun ensimmäisessä erässä kahden maalin johtoasemaan, ja kummankin onnistuttua toisessa erässä kahteen otteeseen lukemat olivat kahden erän jälkeen 2-4 Kotkapaidoille. Kolmannessa erässä Ketterä ei päässyt yhdestä osumastaan huolimatta Kiekko-Laserin voittoa juuri uhkaamaan.

"Epätasainen esitys meiltä", Kiekko-Laserin päävalmentaja Teemu Käyhkö purki tuntojaan Ketterä-voiton jälkeen. "Oikeastaan vain yksi ketju pelasi odotetulla tasollaan luoden painetta ja paikkoja vaihdosta toiseen", Käyhkö jatkoi. "Tänään oli havaittavissa kurittomuutta ja liikaa yksityisyrittämistä", Käyhkö pohti ja kertoi käyneensä joukkueen kanssa palaverin asioista heti pelin jälkeen.

Kiekko-Laser siis jatkaa matkaansa huomenna Tuusulaan, missä sunnuntaina on tärkeä ottelu sarjajohtaja KJT TuusKia vastaan. Voitolla Kiekko-Laser siirtyisi sarjajohtoon. "Tänään saimme tärkeät kolme pistettä eikä paikkaa karsintasarjassa tarvitse enää jännittää", Käyhkö iloitsee. "Haluan nähdä huomenna täysillä joukkueena taistelevan Kiekko-Laserin Tuusulassa", Käyhkö päätti napakasti viitaten sunnuntain tärkeyteen jatkon kannalta.

Kiekko-Laserin tiedotteesta / UrheiluOulu


Takaisin edelliselle sivulle


Kiekko-Laser - 2009-2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutKärpille neljä uutta pelaajaa - Ohtamaa ja Pyörälä palaavat kotiin

Kärpille neljä uutta pelaajaa - Ohtamaa ja Pyörälä palaavat kotiin

Kärpät vahvistuu ensi kaudeksi neljällä pelaajalla, kun Atte Ohtamaa, Jasper Lindsten, Michal Kristof ja Mika Pyörälä edustavat tulevalla kaudella Oulun Kärppiä.

Lue lisää
Kristian Vesalainen vahvistaa Kärppien hyökkäystä

Kristian Vesalainen vahvistaa Kärppien hyökkäystä

Hyökkääjä Kristian Vesalainen saapuu vahvistamaan Kärppien hyökkäystä loppukauden ajaksi.

Lue lisää
Manner jatkaa Kärpissä vuoteen 2020

Manner jatkaa Kärpissä vuoteen 2020

Kärpät on käyttänyt Mikko Mannerin sopimukseen kirjatun option kaudesta 2018-2019 ja samalla solminut jatkosopimuksen, joka pitää Mannerin Oulussa kevääseen 2020 asti.

Lue lisää
Kärpät vahvistuu kolmella pelaajalla

Kärpät vahvistuu kolmella pelaajalla

Kärpät on solminut kolme uutta pelaajasopimusta. Kaksivuotisilla sopimuksilla Ouluun saapuvat menneen kauden KalPassa hopeamitaliin päättäneet Jyri Junnila ja Joonas Lyytinen sekä HIFK:ta edustanut Jasse Ikonen.

Lue lisää
Mikko Lehtonen ei jatka Kärpissä

Mikko Lehtonen ei jatka Kärpissä

Oulun Kärpät ja hyökkääjä Mikko Lehtonen ovat yhteisymmärryksessä purkaneet Lehtosen ensi kautta koskevan pelaajasopimuksen.

Lue lisää
Kärpät solmi tukun pelaajasopimuksia

Kärpät solmi tukun pelaajasopimuksia

Oulun Kärpät on solminut pelaajasopimuksia yhteensä 14 kiekkoilijan kanssa kaudelle 2017–2018.

Lue lisää