Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kiekko-Laser nousi sarjakärkeen - etelästä täydet kuusi pistettä

 
Kiekko-Laser nousi sarjakärkeen - etelästä täydet kuusi pistettä

Ilman viittä runkopelaajaansa etelän kiertueelle lähtenyt Kiekko-Laser pelasi tuloksen valossa täydellisen viikonlopun, kun lauantain Ketterä-voitto sai jatkoa sunnuntaina Tuusulassa. Kiekko-Laser nousi Suomi-sarjan kärkeen voittamalla KJT TuusKi:n 3-4. Tuusulassa Kiekko-Laserin tolppien väliin palasi Pekka Kankaanranta, joka sai tehdäkin täyden iltapuhteen; torjuntoja kertyi peräti 43. Toinen illan hahmo Kotkapaidoissa oli Rane Carnegie, joka viimeisteli kaksi maalia.

"Lataus meni tänään kohdalleen, sillä onnistuimme pelaamaan pelisuunnitelman mukaan", päävalmentaja Teemu Käyhkö kertoi pelin jälkeen. "Peli oli kovatempoinen ja fyysinen, ja pojat laittoivat loistavasti itseään likoon tänään", hän jatkoi. "Oli hienoa, että johtoasemassa pelaaminenkin onnistui eikä vastustaja päässyt näennäistä hallintaa pidemmälle", Käyhkö päätti.

Seuraava ottelu Kotkapaidoilla on ensi keskiviikkona Raahessa, ja lauantaina 27. helmikuuta pelataan kauden viimeinen Suomi-sarjaottelu Raksilassa VG-62:aa vastaan.

Kiekko-Laserin tiedotteesta / UrheiluOulu


Takaisin edelliselle sivulle


Kiekko-Laser - 2009-2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutKärpille neljä uutta pelaajaa - Ohtamaa ja Pyörälä palaavat kotiin

Kärpille neljä uutta pelaajaa - Ohtamaa ja Pyörälä palaavat kotiin

Kärpät vahvistuu ensi kaudeksi neljällä pelaajalla, kun Atte Ohtamaa, Jasper Lindsten, Michal Kristof ja Mika Pyörälä edustavat tulevalla kaudella Oulun Kärppiä.

Lue lisää
Kristian Vesalainen vahvistaa Kärppien hyökkäystä

Kristian Vesalainen vahvistaa Kärppien hyökkäystä

Hyökkääjä Kristian Vesalainen saapuu vahvistamaan Kärppien hyökkäystä loppukauden ajaksi.

Lue lisää
Manner jatkaa Kärpissä vuoteen 2020

Manner jatkaa Kärpissä vuoteen 2020

Kärpät on käyttänyt Mikko Mannerin sopimukseen kirjatun option kaudesta 2018-2019 ja samalla solminut jatkosopimuksen, joka pitää Mannerin Oulussa kevääseen 2020 asti.

Lue lisää
Kärpät vahvistuu kolmella pelaajalla

Kärpät vahvistuu kolmella pelaajalla

Kärpät on solminut kolme uutta pelaajasopimusta. Kaksivuotisilla sopimuksilla Ouluun saapuvat menneen kauden KalPassa hopeamitaliin päättäneet Jyri Junnila ja Joonas Lyytinen sekä HIFK:ta edustanut Jasse Ikonen.

Lue lisää
Mikko Lehtonen ei jatka Kärpissä

Mikko Lehtonen ei jatka Kärpissä

Oulun Kärpät ja hyökkääjä Mikko Lehtonen ovat yhteisymmärryksessä purkaneet Lehtosen ensi kautta koskevan pelaajasopimuksen.

Lue lisää
Kärpät solmi tukun pelaajasopimuksia

Kärpät solmi tukun pelaajasopimuksia

Oulun Kärpät on solminut pelaajasopimuksia yhteensä 14 kiekkoilijan kanssa kaudelle 2017–2018.

Lue lisää