Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Perjantaina huikea trilleri Linnanmaalla

 
Perjantaina huikea trilleri Linnanmaalla

Salibandyliigan runkosarja päättyy perjantaina huikean jännittävään päätöskierrokseen ja Oulussa otteluun OLS - Happee. OLS ei ole perinteisesti jättänyt Pohjoisen salibandy-yleisöä kylmäksi, vaan kevätkelien kirkastuessa Oulussa on nähty joka vuosi play-off -tai liigakarsintapelejä. Varmuudella myös tänä keväänä Oulussa nähdään 1-3 kovien panosten ottelua.    

Panosta on pelissä Oulun ja Lappeenrannan lisäksi kaikilla muillakin liigapaikkakunnilla, kun kotietuja, play-off- ja karsintapaikkoja sekä suoria putoajia ratkotaan.  

OLS:n sunnuntainen voitto Lappeenrannassa antoi yli 4 kuukautta sarjan hännillä viihtyneelle ja moneen kertaan putoamaan tuomitulle OLS:lle edelleen mahdollisuuden nousta pois putoajan paikalta liigakarsintoihin.

OLS:n ja NST:n asetelmien kääntäminen toisinpäin vaatisi kuitenkin sitä, että OLS ottaisi Happee-kotiottelustaan enemmän pisteitä kuin NST omasta Josba-kamppailustaan. Josba pelaa ottelussa suorasta säilymisestä, joten karjalaisten välien selvittelyssä molemmilla joukkueilla riittää panosta.  

Happeen maalintekovoima vs. OLS:n kotikenttäetu
OLS:n perjantain vastustaja Happeella on ottelussa panoksena mahdollinen kotietu playoffiin, mikäli sekä Koovee (Nokian Krp) että SPV (-Classic) häviävät omat ottelunsa.

Ennen päätöskierrosta Happee on tehnyt sarjassa eniten maaleja (159), mutta vastaavasti myös päästänyt eniten (159). Happeen hyvästä maalintekovoimasta kertoo omaa kieltään myös pistepörssi.

Joukkueesta löytyy 7kpl yli 10 maalin ja 11kpl yli 10 tehopisteen pelaajaa. Lasse Riitesuo ja Jami Manninen ovat olleet Happeen kovimmat maalisepot. Vastaavasti syöttöpelistä ovat kantaneet vastuuta Petri Kauko ja nuori Paul Kotilainen. OLS:lla on tähän ks. vertailuun vain kaksi yli 10 maalin miestä (Latvalehto, Tammela) ja 7kpl yli 10 pisteen miehiä.  

Maalintekokilpailussa OLS ei siis ainakaan tilastojen valossa Happeelle pärjänne kotikentälläänkään. Vieraissa OLS otti Lappeenrannasta kauden ensimmäisen vierasvoittonsa, mutta kotona joukkue on ollut huomattavasti parempi. Tähän asti OLS on tehnyt kotikentällään kahdeksanneksi eniten maaleja kohtalaisella 5,08 maalin keskiarvolla ja koossa on 12 ottelusta 8 pistettä.

Puolustus- ja maalivahtipeli ovat tasaisempia osa-alueita. OLS:n maalissa Erkki Pasanen on esittänyt hyviä otteita ja pitänyt tiukoissa paikoissa joukkuetta pystyssä.
   
Ottelu OLS - Happee alkaa pe 26.2. klo 18.30.
 
Nyt tarvitaan kannustusta, joten tervetuloa kannustamaan ja rakentamaan Linnanmaalle kotivoittoon tarvittava hurmos.

OLS:n tiedotteesta / UrheiluOulu


Takaisin edelliselle sivulle


Oulun Luistinseura ry - logo

OLS - 2009-2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutJani Lipsasesta OLS Salibandyn uusi päätoiminen työntekijä ja miesten edustusjoukkueen päävalmentaja

Jani Lipsasesta OLS Salibandyn uusi päätoiminen työntekijä ja miesten edustusjoukkueen päävalmentaja

OLS Salibandy on valinnut uudeksi päätoimiseksi työntekijäksi SB Vaasassa kaksi viime kautta miesten edustusjoukkueen päävalmentajana ja seuratyöntekijänä toimineen Jani Lipsasen.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää
Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Salibandyn tammikuun pelaajat ovat Salibandyliigassa Happeen hyökkääjä Veli-Matti Hynynen, Naisten Salibandyliigassa Classicin maalivahti Kreeta Lakkala ja Divarissa Steelersin hyökkääjä Ville Lastikka.

Lue lisää
Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Salibandyliigassa nähtiin maanantaina melkoinen yllätys kun jumbo Nokian KrP yllätti kotonaan sarjakakkonen Happeen 7-4 ja nousi pois suoran putoajan paikalta.

Lue lisää
SalBa teki salibandyhistoriaa - häntäpään asetelma keikahti

SalBa teki salibandyhistoriaa - häntäpään asetelma keikahti

Rauman SalBa teki tänään Salibandyliigan historiaa ottamalla kaikkien aikojen ensimmäisen vierasvoittonsa pääsarjassa.

Lue lisää
Oilers Espoon herra, Viikingit hurjasteli 15 maalia

Oilers Espoon herra, Viikingit hurjasteli 15 maalia

Oilers on Espoon ykkönen salibandyssa. Ensimmäisenkin kaupungin paikallisottelun syksyllä vienyt Oilers löi tänään paikalliskilpailija Westend Indiansin sen kotiluolassa Otahallissa 8-2.

Lue lisää