Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kiekko-Laser kävi rantalomalla Raahessa

 
Kiekko-Laser kävi rantalomalla Raahessa

Erittäin hyvällä taisteluilmeellä viikonloppuna pelannut Kiekko-Laser ei ollut Raahe-Kiekon vieraana valmiina otteluun; sarjataulukkoa oli tuijoteltu selvästi liikaa etukäteen. Totta on, että tällä kaudella takki auki aloittamisesta huolimatta Kiekko-Laser on korjannut potin muutamassa pelissään, mutta tällä kertaa peliin tultiin lomalle ilman paitaa. Ainoastaan aurinkolasit ja sopivan suojakertoimen omaavat voiteet puuttuivat lomareissulta.

Raahe-Kiekko hyödynsi ensimmäisessä erässä, tai oikeastaan muutamia vaihtoja lukuunottamatta läpi koko ottelun, vierasjoukkueen olemattoman valmistautumisen ja teki kaiken kaikkiaan seitsemän maalia Kiekko-Laserin verkkoon. Kuin ihmeen kaupalla Kotkapaidat tulivat lopussa rinnalle ja ohi ja voittivat ottelun viimeisen sekunnin maalilla. Ottelussa oli parasta sen päättymisen lisäksi se, että saatuaan kuitenkin kolme pistettä mukaansa Kiekko-Laserin kova taistelu viime viikonloppuna ei valunut hukkaan.

Kiekko-Laserilla on siis edelleen mahdollisuus ottaa seurahistorian ensimmäinen Suomi-sarjan mestaruus, mihin tarvitaan voitto lauantaina naantalilaisesta VG-62:sta.

Kiekko-Laserin tiedotteesta / UrheiluOulu


Takaisin edelliselle sivulle


Kiekko-Laser - 2009-2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutKärpille neljä uutta pelaajaa - Ohtamaa ja Pyörälä palaavat kotiin

Kärpille neljä uutta pelaajaa - Ohtamaa ja Pyörälä palaavat kotiin

Kärpät vahvistuu ensi kaudeksi neljällä pelaajalla, kun Atte Ohtamaa, Jasper Lindsten, Michal Kristof ja Mika Pyörälä edustavat tulevalla kaudella Oulun Kärppiä.

Lue lisää
Kristian Vesalainen vahvistaa Kärppien hyökkäystä

Kristian Vesalainen vahvistaa Kärppien hyökkäystä

Hyökkääjä Kristian Vesalainen saapuu vahvistamaan Kärppien hyökkäystä loppukauden ajaksi.

Lue lisää
Manner jatkaa Kärpissä vuoteen 2020

Manner jatkaa Kärpissä vuoteen 2020

Kärpät on käyttänyt Mikko Mannerin sopimukseen kirjatun option kaudesta 2018-2019 ja samalla solminut jatkosopimuksen, joka pitää Mannerin Oulussa kevääseen 2020 asti.

Lue lisää
Kärpät vahvistuu kolmella pelaajalla

Kärpät vahvistuu kolmella pelaajalla

Kärpät on solminut kolme uutta pelaajasopimusta. Kaksivuotisilla sopimuksilla Ouluun saapuvat menneen kauden KalPassa hopeamitaliin päättäneet Jyri Junnila ja Joonas Lyytinen sekä HIFK:ta edustanut Jasse Ikonen.

Lue lisää
Mikko Lehtonen ei jatka Kärpissä

Mikko Lehtonen ei jatka Kärpissä

Oulun Kärpät ja hyökkääjä Mikko Lehtonen ovat yhteisymmärryksessä purkaneet Lehtosen ensi kautta koskevan pelaajasopimuksen.

Lue lisää
Kärpät solmi tukun pelaajasopimuksia

Kärpät solmi tukun pelaajasopimuksia

Oulun Kärpät on solminut pelaajasopimuksia yhteensä 14 kiekkoilijan kanssa kaudelle 2017–2018.

Lue lisää