Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Taistelu Suomi-sarjan mestaruudesta huipentuu

 
Taistelu Suomi-sarjan mestaruudesta huipentuu

Paikkansa Mestis-karsinnoissa jo viikko sitten varmistanut Kiekko-Laser omaa täydet mahdollisuudet varmistaa Suomi-sarjan mestaruus lauantaina, kun vastustajaksi Oulun Energia Areenalle tulee VG-62 Naantalista. Pahin uhkaaja, niin ikään karsintasarjapaikkansa varmistanut, KJT TuusKi on pelannut yhden ottelun vähemmän, mutta on Kotkapaitoja neljä pistettä sarjataulukossa perässä. Näin ollen voitto naantalilaisista takaisi Kiekko-Laserin seurahistorian ensimmäisen Suomi-sarja -mestaruuden.

"Aurinkovoiteet on heitetty nurkkaan ja paidat ovat päällä ylös asti napitettuina", päävalmentaja Teemu Käyhkö leukailee ja toteaa "Nyt pelataan tosissaan Suomi-sarjan voitosta". Joukkueen kanssa on pidetty palaveria ja edellisen ottelun erheitä on käyty läpi. "Olemme panostaneet erikoistilannepelaamiseen, sillä ylivoimapeli yski erittäin pahasti, vaikka poissaolojakin toki oli", Käyhkö painottaa. "Pelaamme huomenna play-off -kiekkoa, ja haemme oikeaa tatsia karsintasarjaan", hän latelee.

Joukkueen terveystilanne kohenee päivä päivältä, sillä Sami Eero, Aku Joki-Erkkilä ja Juho-Tuomas Appel ovat lauantaina pelaavassa kokoonpanossa.

Ottelu Oulun Energia Areenalla alkaa kello 14.00, ja kauden viimeinen WebTV-lähetys noin kello 13.30.

Kiekko-Laserin tiedotteesta / UrheiluOulu


Takaisin edelliselle sivulle


Kiekko-Laser - 2009-2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutKristian Vesalainen vahvistaa Kärppien hyökkäystä

Kristian Vesalainen vahvistaa Kärppien hyökkäystä

Hyökkääjä Kristian Vesalainen saapuu vahvistamaan Kärppien hyökkäystä loppukauden ajaksi.

Lue lisää
Manner jatkaa Kärpissä vuoteen 2020

Manner jatkaa Kärpissä vuoteen 2020

Kärpät on käyttänyt Mikko Mannerin sopimukseen kirjatun option kaudesta 2018-2019 ja samalla solminut jatkosopimuksen, joka pitää Mannerin Oulussa kevääseen 2020 asti.

Lue lisää
Kärpät vahvistuu kolmella pelaajalla

Kärpät vahvistuu kolmella pelaajalla

Kärpät on solminut kolme uutta pelaajasopimusta. Kaksivuotisilla sopimuksilla Ouluun saapuvat menneen kauden KalPassa hopeamitaliin päättäneet Jyri Junnila ja Joonas Lyytinen sekä HIFK:ta edustanut Jasse Ikonen.

Lue lisää
Mikko Lehtonen ei jatka Kärpissä

Mikko Lehtonen ei jatka Kärpissä

Oulun Kärpät ja hyökkääjä Mikko Lehtonen ovat yhteisymmärryksessä purkaneet Lehtosen ensi kautta koskevan pelaajasopimuksen.

Lue lisää
Kärpät solmi tukun pelaajasopimuksia

Kärpät solmi tukun pelaajasopimuksia

Oulun Kärpät on solminut pelaajasopimuksia yhteensä 14 kiekkoilijan kanssa kaudelle 2017–2018.

Lue lisää
Mikko Manner Kärppien päävalmentajaksi

Mikko Manner Kärppien päävalmentajaksi

Oulun Kärpät Oy:n hallitus on päättänyt vapauttaa Kärppien päävalmentajana kaudella 2016–2017 toimineen Kai Suikkasen tehtävistään.

Lue lisää