Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kiekko-Laser on Suomi-sarjan mestari 2010

 
Kiekko-Laser on Suomi-sarjan mestari 2010

Kiekko-Laser varmisti lauantai-iltapäivänä Suomi-sarjan mestaruuden voittamalla kauden viimeisessä Suomi-sarjan ottelussa VG-62:n. Saadun kolmen sarjapisteen myötä Kotkapaidat karkasivat tavoittamattomaan johtoon sarjataulukossa. Sarjamestaruus on seurahistorian ensimmäinen.

Itse ottelu oli yllättävänkin tasainen; VG-62 pelasi fiksusti ja onnistui Kiekko-Laserin pelin jäädyttämisessä hyvin. "Ensimmäinen kymppi oli sellaista peliä, jota joukkueelta odotin", Kotkapaitojen päävalmentaja Teemu Käyhkö pohti pelin jälkeen. "Suoritustasomme on etenkin tämän viikon peleissä ailahdellut pelin sisällä liikaa", Käyhkö kiinnitti huomiota joukkueen epätasaisiin ottleisiin. "Vaikka tiettyyn pisteeseen saakka ymmärrän tämän viikon haasteita keskittymisessä, ei peli silti saa tuolta näyttää", Käyhkö summasi Suomi-sarjan päätösviikon antia.

Kiekko-Laser aloittaa Mestis-karsinnat kolmella kotiottelulla, joista ensimmäinen pelataan ensi perjantaina 5. maaliskuuta Oulun Energia Areenalla kello 18.30 alkaen. Vastustaja on Mestiksen runkosarjassa viimeistä edelliseksi sijoittunut HeKi Heinolasta.

Kiekko-Laserin tiedotteesta / UrheiluOulu


Takaisin edelliselle sivulle


Kiekko-Laser - 2009-2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutKärpille neljä uutta pelaajaa - Ohtamaa ja Pyörälä palaavat kotiin

Kärpille neljä uutta pelaajaa - Ohtamaa ja Pyörälä palaavat kotiin

Kärpät vahvistuu ensi kaudeksi neljällä pelaajalla, kun Atte Ohtamaa, Jasper Lindsten, Michal Kristof ja Mika Pyörälä edustavat tulevalla kaudella Oulun Kärppiä.

Lue lisää
Kristian Vesalainen vahvistaa Kärppien hyökkäystä

Kristian Vesalainen vahvistaa Kärppien hyökkäystä

Hyökkääjä Kristian Vesalainen saapuu vahvistamaan Kärppien hyökkäystä loppukauden ajaksi.

Lue lisää
Manner jatkaa Kärpissä vuoteen 2020

Manner jatkaa Kärpissä vuoteen 2020

Kärpät on käyttänyt Mikko Mannerin sopimukseen kirjatun option kaudesta 2018-2019 ja samalla solminut jatkosopimuksen, joka pitää Mannerin Oulussa kevääseen 2020 asti.

Lue lisää
Kärpät vahvistuu kolmella pelaajalla

Kärpät vahvistuu kolmella pelaajalla

Kärpät on solminut kolme uutta pelaajasopimusta. Kaksivuotisilla sopimuksilla Ouluun saapuvat menneen kauden KalPassa hopeamitaliin päättäneet Jyri Junnila ja Joonas Lyytinen sekä HIFK:ta edustanut Jasse Ikonen.

Lue lisää
Mikko Lehtonen ei jatka Kärpissä

Mikko Lehtonen ei jatka Kärpissä

Oulun Kärpät ja hyökkääjä Mikko Lehtonen ovat yhteisymmärryksessä purkaneet Lehtosen ensi kautta koskevan pelaajasopimuksen.

Lue lisää
Kärpät solmi tukun pelaajasopimuksia

Kärpät solmi tukun pelaajasopimuksia

Oulun Kärpät on solminut pelaajasopimuksia yhteensä 14 kiekkoilijan kanssa kaudelle 2017–2018.

Lue lisää