Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Mestis-karsintasarja käynnistyy tänään Raksilassa

 
Mestis-karsintasarja käynnistyy tänään Raksilassa

Suomi-sarjan kaudella 2009-2010 voittanut Kiekko-Laser on valmistautunut viimeisen viikon päivät tänään käynnistyviin karsintoihin. Karsinnat pelataan neljän joukkueen (HeKi, KJT TuusKi, Kiekko-Laser ja RoKi) kaksinkertaisena sarjana.

Kiekko-Laserin päävalmentaja Teemu Käyhkö kertoo, että valmistautuminen on sujunut erittäin hyvin. "Kevättalvi ja ratkaisupelit ovat kiekkoilijan parasta aikaa", Käyhkö kokeneena pelimiehenä tietää. "Joukkueessa on rento tekemisen meininki, ja pääsemme karsintoihin parhaalla mahdollisella kokoonpanolla", Käyhkö toteaa. Kotkapaitojen valmennusjohto on paneutunut myös vastustajien pelitapaan. "Tulevien vastustajien peli ja erikoisesti erikoistilannepelaaminen on käyty tarkkaan läpi joukkueen kanssa", Käyhkö kertoo. "Samoin omaa, hyvin tähän saakka toiminutta ylivoima- ja alivoimapeliä on hiottu edelleen", päävalmentaja valottaa harjoitusten sisältöä. "Minun hommani on psyykata äijät valmiiksi otteluiden alkuun ja huolehtia pelaajien ajatuksen koossa pysymisestä", Käyhkö hahmottelee omaa rooliaan penkin takana.

Kiekko-Laser kohtaa tänään Oulun Energia Areenalla kello 18.30 alkavassa karsinta-avauksessa heinolalaisen HeKin. Ovet avataan tuntia ennen ottelua kello 17.30.

Kiekko-Laserin tiedotteesta / UrheiluOulu


Takaisin edelliselle sivulle


Kiekko-Laser - 2009-2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutKärpille neljä uutta pelaajaa - Ohtamaa ja Pyörälä palaavat kotiin

Kärpille neljä uutta pelaajaa - Ohtamaa ja Pyörälä palaavat kotiin

Kärpät vahvistuu ensi kaudeksi neljällä pelaajalla, kun Atte Ohtamaa, Jasper Lindsten, Michal Kristof ja Mika Pyörälä edustavat tulevalla kaudella Oulun Kärppiä.

Lue lisää
Kristian Vesalainen vahvistaa Kärppien hyökkäystä

Kristian Vesalainen vahvistaa Kärppien hyökkäystä

Hyökkääjä Kristian Vesalainen saapuu vahvistamaan Kärppien hyökkäystä loppukauden ajaksi.

Lue lisää
Manner jatkaa Kärpissä vuoteen 2020

Manner jatkaa Kärpissä vuoteen 2020

Kärpät on käyttänyt Mikko Mannerin sopimukseen kirjatun option kaudesta 2018-2019 ja samalla solminut jatkosopimuksen, joka pitää Mannerin Oulussa kevääseen 2020 asti.

Lue lisää
Kärpät vahvistuu kolmella pelaajalla

Kärpät vahvistuu kolmella pelaajalla

Kärpät on solminut kolme uutta pelaajasopimusta. Kaksivuotisilla sopimuksilla Ouluun saapuvat menneen kauden KalPassa hopeamitaliin päättäneet Jyri Junnila ja Joonas Lyytinen sekä HIFK:ta edustanut Jasse Ikonen.

Lue lisää
Mikko Lehtonen ei jatka Kärpissä

Mikko Lehtonen ei jatka Kärpissä

Oulun Kärpät ja hyökkääjä Mikko Lehtonen ovat yhteisymmärryksessä purkaneet Lehtosen ensi kautta koskevan pelaajasopimuksen.

Lue lisää
Kärpät solmi tukun pelaajasopimuksia

Kärpät solmi tukun pelaajasopimuksia

Oulun Kärpät on solminut pelaajasopimuksia yhteensä 14 kiekkoilijan kanssa kaudelle 2017–2018.

Lue lisää