Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kiekko-Laserille taisteluvoitto HeKi:sta

 
Kiekko-Laserille taisteluvoitto HeKi:sta

Kiekko-Laser oli tehnyt kotiläksynsä erittäin hyvin suhteessa perjantai-illan karsintasarjavastustaja HeKi:oon. Etenkin ensimmäinen erä oli Joukkueelta huippusuoritus. "Ekassa erässä tuntui, että joukkueiden sarjatasot ovat toisin päin", Heinolan Kiekon päävalmentaja Janne Sinkkonen tokaisi lehdistötilaisuudessa. Jännittävien vaiheiden jälkeen haastajana otteluun lähtenyt Kiekko-Laser korjasi täyden pistepotin sarja-avauksestaan.

"Paikkoja maalintekoon ei ollut paljon, mutta hyödynsimme ne tehokkaasti", päävalmentaja Teemu Käyhkö totesi. Kiekko-Laser oli panostanut tuttuun tyyliin erikoistilanteisiin, ja alivoima toimikin erittäin hyvin. Sen sijaan tarjottujen ylivoimamahdollisuuksien hyödyntämisessä jäi toivomisen varaa. "Saimme yhden ylivoimamaalin, ja senkin suorasta hyökkäyksestä", Käyhkö laskeskeli. "Pakkopelitilanteet eivät tänään poikineet, ja osasyy tähän oli kyllä vastustajan aktiivinen alivoimapelaaminen", Käyhkö jatkoi.

Nähdyn perusteella kaikki puheet karsintaan osallistuvien joukkeiden lähtösarjojen joidenkin tahojen väittämästä huikeasta tasoerosta saadaan heittää roskikseen. Ottelu oli ensimmäistä erää lukuunottamatta varsin tasaväkinen, ja lisää tasaisia vääntöjä on varmasti luvassa.

Kiekko-Laserin kotiottelut karsintasarjassa saavat jatko-osan jo lauantaina, kun vastaan Oulun Energia Areenalla asettuu aina vaarallinen KJT TuusKi. Ottelu alkaa Raksilassa kello 17.00.

Kiekko-Laserin tiedotteesta / UrheiluOulu


Takaisin edelliselle sivulle


Kiekko-Laser - 2009-2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutKärpille neljä uutta pelaajaa - Ohtamaa ja Pyörälä palaavat kotiin

Kärpille neljä uutta pelaajaa - Ohtamaa ja Pyörälä palaavat kotiin

Kärpät vahvistuu ensi kaudeksi neljällä pelaajalla, kun Atte Ohtamaa, Jasper Lindsten, Michal Kristof ja Mika Pyörälä edustavat tulevalla kaudella Oulun Kärppiä.

Lue lisää
Kristian Vesalainen vahvistaa Kärppien hyökkäystä

Kristian Vesalainen vahvistaa Kärppien hyökkäystä

Hyökkääjä Kristian Vesalainen saapuu vahvistamaan Kärppien hyökkäystä loppukauden ajaksi.

Lue lisää
Manner jatkaa Kärpissä vuoteen 2020

Manner jatkaa Kärpissä vuoteen 2020

Kärpät on käyttänyt Mikko Mannerin sopimukseen kirjatun option kaudesta 2018-2019 ja samalla solminut jatkosopimuksen, joka pitää Mannerin Oulussa kevääseen 2020 asti.

Lue lisää
Kärpät vahvistuu kolmella pelaajalla

Kärpät vahvistuu kolmella pelaajalla

Kärpät on solminut kolme uutta pelaajasopimusta. Kaksivuotisilla sopimuksilla Ouluun saapuvat menneen kauden KalPassa hopeamitaliin päättäneet Jyri Junnila ja Joonas Lyytinen sekä HIFK:ta edustanut Jasse Ikonen.

Lue lisää
Mikko Lehtonen ei jatka Kärpissä

Mikko Lehtonen ei jatka Kärpissä

Oulun Kärpät ja hyökkääjä Mikko Lehtonen ovat yhteisymmärryksessä purkaneet Lehtosen ensi kautta koskevan pelaajasopimuksen.

Lue lisää
Kärpät solmi tukun pelaajasopimuksia

Kärpät solmi tukun pelaajasopimuksia

Oulun Kärpät on solminut pelaajasopimuksia yhteensä 14 kiekkoilijan kanssa kaudelle 2017–2018.

Lue lisää