Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kiekko-Laser ei pärjännyt Raksilassa

 
Kiekko-Laser ei pärjännyt Raksilassa

Kiekko-Laser jäi pisteittä keskiviikkona kauden viimeisessä kotiottelussaan rovaniemeläistä RoKia vastaan. RoKi tuli otteluun valmiimpana ja karkasi ensimmäisessä erässä kahden maalin karkumatkalle. Niinpä RoKi sai vauhtipelinsä käyntiin eikä Kotkapaidoista ollut enää voiton ottajiksi.

"Peli vastasi odotuksia, olimme varautuneet Kiekko-Laserin peliin", rovaniemeläisten päävalmentaja Vesa Surenkin kertoi. RoKi pelasi tasaisen vauhdikkaasti eikä ote lipsunut tällä kertaa oikeastaan missään vaiheessa. "Pojat pelasivat huolellisesti, ja saatiin hyvä tulos", Surenkin päätti.

Kiekko-Laserilla jäi lauantaista revanssia ajatellen paljon parannettavaa. "Oikeastaan vain ensimmäinen viisiminuuttinen oli meiltä hyvä", Kiekko-Laserin päävalmentaja Teemu Käyhkö sanoi. "RoKi oli vahva, mutta kyllä meidän pelaajien henkilökohtaisten virheiden myötä syntyi tilanteita ja pari maaliakin", Käyhkö pohti.

Karsintasarja jatkuu lauantaina, kun Kiekko-Laser matkustaa Rovaniemelle RoKin vieraaksi.

Kiekko-Laserin tiedotteesta / UrheiluOulu


Takaisin edelliselle sivulle


Kiekko-Laser - 2009-2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutKärpille neljä uutta pelaajaa - Ohtamaa ja Pyörälä palaavat kotiin

Kärpille neljä uutta pelaajaa - Ohtamaa ja Pyörälä palaavat kotiin

Kärpät vahvistuu ensi kaudeksi neljällä pelaajalla, kun Atte Ohtamaa, Jasper Lindsten, Michal Kristof ja Mika Pyörälä edustavat tulevalla kaudella Oulun Kärppiä.

Lue lisää
Kristian Vesalainen vahvistaa Kärppien hyökkäystä

Kristian Vesalainen vahvistaa Kärppien hyökkäystä

Hyökkääjä Kristian Vesalainen saapuu vahvistamaan Kärppien hyökkäystä loppukauden ajaksi.

Lue lisää
Manner jatkaa Kärpissä vuoteen 2020

Manner jatkaa Kärpissä vuoteen 2020

Kärpät on käyttänyt Mikko Mannerin sopimukseen kirjatun option kaudesta 2018-2019 ja samalla solminut jatkosopimuksen, joka pitää Mannerin Oulussa kevääseen 2020 asti.

Lue lisää
Kärpät vahvistuu kolmella pelaajalla

Kärpät vahvistuu kolmella pelaajalla

Kärpät on solminut kolme uutta pelaajasopimusta. Kaksivuotisilla sopimuksilla Ouluun saapuvat menneen kauden KalPassa hopeamitaliin päättäneet Jyri Junnila ja Joonas Lyytinen sekä HIFK:ta edustanut Jasse Ikonen.

Lue lisää
Mikko Lehtonen ei jatka Kärpissä

Mikko Lehtonen ei jatka Kärpissä

Oulun Kärpät ja hyökkääjä Mikko Lehtonen ovat yhteisymmärryksessä purkaneet Lehtosen ensi kautta koskevan pelaajasopimuksen.

Lue lisää
Kärpät solmi tukun pelaajasopimuksia

Kärpät solmi tukun pelaajasopimuksia

Oulun Kärpät on solminut pelaajasopimuksia yhteensä 14 kiekkoilijan kanssa kaudelle 2017–2018.

Lue lisää