Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Huono kolmas erä vei voiton Rovaniemellä

 
Huono kolmas erä vei voiton Rovaniemellä

Kiekko-Laser lähti lauantain kamppailuun paikasta auringossa selvänä haastajana, kun Ville Hakkarainen ja Niklas Kärkkäinen ottivat vastuun loukkaantuneiden runkopuolustajien paikalla. Joukkueet ottivat edellisellä kierroksella yhteen Oulussa, ja sen mittelön voittajana kaukalosta oli poistunut RoKi. Kotkapaidat olivat tarkemmin pelaavia ja kaikilla osa-alueilla smurffiasuista ja -oloista kotijoukkuetta selvästi parempia kaksi ensimmäistä erää. Kolmannessa erässä kuitenkin Kiekko-Laserin liike loppui, ja RoKi pääsi yllättäen päätöserässä niskan päälle.

"Olen tyytyväinen ensimmäiseen kahteen erään", Kiekko-Laserin päävalmentaja Teemu Käyhkö antoi tunnustusta Joukkueelleen. "Kolmas erä oli heikko, kun pelaajat alkoivat voittamaan peliä kesken kaiken", Kähkö summasi. "Hävisimme saappaat jalassa, mutta kaikki on vielä omissa käsissä", Käyhkö niputti tiukkaan tapaansa.

Rovaniemellä paikalla oli yli 1.500 katsojaa. Oman rikkansa rokkaan toivat kainuulaistuomarit, jotka olivat aivan ulalla; selkeitä päähän ja selkään kohdistuneita taklauksia jätettiin kotijoukkueelle viheltämättä, mutta kotijoukkueen uimahypyt palkittiin muutamaa poikkeusta lukuunottamatta. Toki tuomareiden osaamattomuus tuotti jäähyjä syyttä molemmille joukkueille, mutta "yllättäen" kaksikon tuomioista kärsi Kiekko-Laser.

Kiekko-Laserin tiedotteesta / UrheiluOulu


Takaisin edelliselle sivulle


Kiekko-Laser - 2009-2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutKärpille neljä uutta pelaajaa - Ohtamaa ja Pyörälä palaavat kotiin

Kärpille neljä uutta pelaajaa - Ohtamaa ja Pyörälä palaavat kotiin

Kärpät vahvistuu ensi kaudeksi neljällä pelaajalla, kun Atte Ohtamaa, Jasper Lindsten, Michal Kristof ja Mika Pyörälä edustavat tulevalla kaudella Oulun Kärppiä.

Lue lisää
Kristian Vesalainen vahvistaa Kärppien hyökkäystä

Kristian Vesalainen vahvistaa Kärppien hyökkäystä

Hyökkääjä Kristian Vesalainen saapuu vahvistamaan Kärppien hyökkäystä loppukauden ajaksi.

Lue lisää
Manner jatkaa Kärpissä vuoteen 2020

Manner jatkaa Kärpissä vuoteen 2020

Kärpät on käyttänyt Mikko Mannerin sopimukseen kirjatun option kaudesta 2018-2019 ja samalla solminut jatkosopimuksen, joka pitää Mannerin Oulussa kevääseen 2020 asti.

Lue lisää
Kärpät vahvistuu kolmella pelaajalla

Kärpät vahvistuu kolmella pelaajalla

Kärpät on solminut kolme uutta pelaajasopimusta. Kaksivuotisilla sopimuksilla Ouluun saapuvat menneen kauden KalPassa hopeamitaliin päättäneet Jyri Junnila ja Joonas Lyytinen sekä HIFK:ta edustanut Jasse Ikonen.

Lue lisää
Mikko Lehtonen ei jatka Kärpissä

Mikko Lehtonen ei jatka Kärpissä

Oulun Kärpät ja hyökkääjä Mikko Lehtonen ovat yhteisymmärryksessä purkaneet Lehtosen ensi kautta koskevan pelaajasopimuksen.

Lue lisää
Kärpät solmi tukun pelaajasopimuksia

Kärpät solmi tukun pelaajasopimuksia

Oulun Kärpät on solminut pelaajasopimuksia yhteensä 14 kiekkoilijan kanssa kaudelle 2017–2018.

Lue lisää