Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kiekko-Laserilla kauden huipennus edessä

 
Kiekko-Laserilla kauden huipennus edessä

Mestis-paikkataistelussa mukana oleva Kiekko-Laser pelaa tänään ja huomenna kauden tärkeimmät ottelunsa. Samalla nämä ottelut päättävät Kotkapaitojen kauden - sikäli kun uusintaottelua ei tarvitse järjestää. Tänään Kiekko-Laserin vastuksena on Suomi-sarjassa toiseksi sijoittunut KJT TuusKi ja perjantaina HeKi. Molemmat ottelut pelataan vieraskaukalossa ja niiden alkamisaika on kello 18.30.

"Kauden tärkeimmät pelit ovat edessä, kaikki on omissa käsissä ja Joukkue on kunnossa", Kiekko-Laserin päävalmentaja Teemu Käyhkö luonnehtii tunnelmiaan. "Kaikki asiat on viime keväästä lähtien tehty näitä pelejä silmällä pitäen", Käyhkö painottaa. "Jokainen pelaaja tietää, miten kovaa taisteluilmettä kaukalossa näistä peleistä pisteiden saaminen edellyttää", Käyhkö lausuu luottavaisena.

KJT TuusKi oli vahva Suomi-sarjassa, mutta karsintasarjassa tuusulalaisten peli ei ole sujunut. Niinpä eteläisin karsintasarjajoukkue on ennen kahta viimeistä kierrosta ilman pisteitä, ja se jos mikä tekee heistä aiempaa kovemman vastuksen. "Haastammme tänään TuusKin, ja pääteemat ovat tarkka oman pään peli ja nopeat suunnanmuutokset", Käyhkö kertoo tutusta vastustajasta. Heinolan Kiekko puolestaan on tähän mennessä hävinnyt ainoastaan karsintasarjan avausottelunsa Raksilassa, ja heinolalaiset ovat sarjakärjessä ennen tämän ja huomisen illan pelejä. "HeKiltä otamme tilan pois luomalla riittävän paineen kiekolliselle pelaajalle, sillä heillä on taitavia pelaajia", Käyhkö valottaa perjantaiksi pohtimaansa taktiikkaa.

Pelaava kokoonpano on jokseenkin sama kuin viime kierroksella; ainoastaan pieniä muutoksia puolustuspäässä on tehty.

Kiekko-Laserin tiedotteesta / UrheiluOulu


Takaisin edelliselle sivulle


Kiekko-Laser - 2009-2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutKärpille neljä uutta pelaajaa - Ohtamaa ja Pyörälä palaavat kotiin

Kärpille neljä uutta pelaajaa - Ohtamaa ja Pyörälä palaavat kotiin

Kärpät vahvistuu ensi kaudeksi neljällä pelaajalla, kun Atte Ohtamaa, Jasper Lindsten, Michal Kristof ja Mika Pyörälä edustavat tulevalla kaudella Oulun Kärppiä.

Lue lisää
Kristian Vesalainen vahvistaa Kärppien hyökkäystä

Kristian Vesalainen vahvistaa Kärppien hyökkäystä

Hyökkääjä Kristian Vesalainen saapuu vahvistamaan Kärppien hyökkäystä loppukauden ajaksi.

Lue lisää
Manner jatkaa Kärpissä vuoteen 2020

Manner jatkaa Kärpissä vuoteen 2020

Kärpät on käyttänyt Mikko Mannerin sopimukseen kirjatun option kaudesta 2018-2019 ja samalla solminut jatkosopimuksen, joka pitää Mannerin Oulussa kevääseen 2020 asti.

Lue lisää
Kärpät vahvistuu kolmella pelaajalla

Kärpät vahvistuu kolmella pelaajalla

Kärpät on solminut kolme uutta pelaajasopimusta. Kaksivuotisilla sopimuksilla Ouluun saapuvat menneen kauden KalPassa hopeamitaliin päättäneet Jyri Junnila ja Joonas Lyytinen sekä HIFK:ta edustanut Jasse Ikonen.

Lue lisää
Mikko Lehtonen ei jatka Kärpissä

Mikko Lehtonen ei jatka Kärpissä

Oulun Kärpät ja hyökkääjä Mikko Lehtonen ovat yhteisymmärryksessä purkaneet Lehtosen ensi kautta koskevan pelaajasopimuksen.

Lue lisää
Kärpät solmi tukun pelaajasopimuksia

Kärpät solmi tukun pelaajasopimuksia

Oulun Kärpät on solminut pelaajasopimuksia yhteensä 14 kiekkoilijan kanssa kaudelle 2017–2018.

Lue lisää