Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kiekko-Laserille jälleen tappio - tällä kertaa voittolaukauskisassa

 
Kiekko-Laserille jälleen tappio - tällä kertaa voittolaukauskisassa

Kiekko-Laser joutui tyytymään yhteen pisteeseen Tuusulassa, kun kolmen maalin johto kuivui kokoon kolmannessa erässä. Tällä kertaa jatkoaikakaan ei tuottanut tulosta, mutta voittolaukauskisassa kotijoukkue KJT TuusKi oli etevämpi pitäen kaksi sarjapistettä Hyrylässä.

"Alku oli meiltä hieman nihkeä, mutta nostamalla tempoa saimme pelin kulkemaan", Kiekko-Laserin päävalmentaja Teemu Käyhkö luonnehti ottelun ensimmäistä erää. "Toinen erä oli meiltä heikoin, vaikka numerollisesti voitimme sen", Käyhkö totesi totuudenmukaisesti viitaten muun muassa todella heikkoon viiden minuutin ylivoimaan. Kolmannessa erässä ahkerasti töitä tehnyt kotijoukkue teki kolme maalia, joista yhden siniviivalta ja yhden lähes punaviivalta. "Jos tässä sarjassa aikoo pisteitä ottaa, töitä pitää tehdä täydet 60 minuuttia", Käyhkö toisti vanhaa, mutta niin paikkansapitävää totuutta. "Jääkiekossa tuurikin pitää ansaita, ja tällä kertaa kotijoukkue ansaitsi sen.", Käyhkö päätti.

"Pääsimme oikeastaan peliin kiinni sen onnistuneen viiden minuutin alivoiman jälkeen", KJT TuusKin päävalmentaja Pekka Siikala kuvasi kamppailua omasta näkökulmastaan. "Olemme parantaneet koko ajan peliämme tämän sarjan aikana, ja nyt kiekko kerrankin hieman pomppikin meille", Siikala kertaili voittotunnelmissa. "Tämä voitto kantaa huomiseen, ja haluamme ehdottomasti päättää kauden voittoon", Siikala totesi lopuksi.

Kiekko-Laser kohtaa perjantaina Heinolassa sikäläisen HeKin, ja siitä ottelusta Kotkapaidat lähtevät hakemaan elintärkeitä kolmea pistettä. Ottelu Heinolassa alkaa kello 18.30.

Kiekko-Laserin tiedotteesta / UrheiluOulu


Takaisin edelliselle sivulle


Kiekko-Laser - 2009-2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutKristian Vesalainen vahvistaa Kärppien hyökkäystä

Kristian Vesalainen vahvistaa Kärppien hyökkäystä

Hyökkääjä Kristian Vesalainen saapuu vahvistamaan Kärppien hyökkäystä loppukauden ajaksi.

Lue lisää
Manner jatkaa Kärpissä vuoteen 2020

Manner jatkaa Kärpissä vuoteen 2020

Kärpät on käyttänyt Mikko Mannerin sopimukseen kirjatun option kaudesta 2018-2019 ja samalla solminut jatkosopimuksen, joka pitää Mannerin Oulussa kevääseen 2020 asti.

Lue lisää
Kärpät vahvistuu kolmella pelaajalla

Kärpät vahvistuu kolmella pelaajalla

Kärpät on solminut kolme uutta pelaajasopimusta. Kaksivuotisilla sopimuksilla Ouluun saapuvat menneen kauden KalPassa hopeamitaliin päättäneet Jyri Junnila ja Joonas Lyytinen sekä HIFK:ta edustanut Jasse Ikonen.

Lue lisää
Mikko Lehtonen ei jatka Kärpissä

Mikko Lehtonen ei jatka Kärpissä

Oulun Kärpät ja hyökkääjä Mikko Lehtonen ovat yhteisymmärryksessä purkaneet Lehtosen ensi kautta koskevan pelaajasopimuksen.

Lue lisää
Kärpät solmi tukun pelaajasopimuksia

Kärpät solmi tukun pelaajasopimuksia

Oulun Kärpät on solminut pelaajasopimuksia yhteensä 14 kiekkoilijan kanssa kaudelle 2017–2018.

Lue lisää
Mikko Manner Kärppien päävalmentajaksi

Mikko Manner Kärppien päävalmentajaksi

Oulun Kärpät Oy:n hallitus on päättänyt vapauttaa Kärppien päävalmentajana kaudella 2016–2017 toimineen Kai Suikkasen tehtävistään.

Lue lisää