Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kiekko-Laser voitti Heinolassa - uusintaottelu keskiviikkona Rovaniemellä

 
Kiekko-Laser voitti Heinolassa - uusintaottelu keskiviikkona Rovaniemellä

Kiekko-Laser otti tarvittavat kolme pistettä vieraskaukalossa perjantaina Heinolassa karsintasarjan päätöskierroksella. Edellisen illan tappio oli nollattu, ja joukkue oli löytänyt hyvän latauksen perjantai-iltaan. "Tämä ilta vaati kovaa psyykkausta, sillä torstaisten haavojen parantelemiseen ei ollut paljoa aikaa", Kotkapaitojen päävalmentaja Teemu Käyhkö kertoi viitaten joukkueen henkistä kanttia mitanneisiin olosuhteisiin. "Teema oli, että HeKi-pelin jälkeen jokainen pelaaja voi katsoa joukkuekaveria silmiin tietäen, että kaikki ovat todella antaneet kaikkensa tämän joukkueen parhaaksi", Käyhkö kertoi valmistautumisesta.

Valmistautuminen onnistui, sillä Kiekko-Laser sai aikaan kolme maalia ensimmäisessä erässä. Lataus säilyi hyvin myös toisessa erässä, ja tällä kertaa Kiekko-Laserin kolmaskin erä sujui hyvin. "Kolmas erä oli osoitus joukkueen henkisestä kasvusta, joka on varmasti sekä hyödyksi että tarpeen ensi keskiviikkona", päävalmentaja puntaroi asetelmia uusintaotteluun. "Tänään pelasimme syvälle päätyyn ja voitimme siellä kaksinkamppailuita tuloksekkaasti", Käyhkö totesi osuvasti; syntyihän noiden tilanteiden seurauksena kaksi maaliakin. "Ilahduttavaa on myös, että erikoistilannepelaamisemme on loksahtanut kohdilleen", Käyhkö antoi tunnustusta kärsivällisesti pelanneelle joukkueelleen.

Uusintaottelu tasapisteisiin karsintasarjassa päätyneiden Kiekko-Laserin ja RoKin välillä pelataan ensi keskiviikkona Rovaniemellä. Ottelu Lappi-Areenalla alkaa kello 18.30.

Kiekko-Laserin tiedotteesta / UrheiluOulu


Takaisin edelliselle sivulle


Kiekko-Laser - 2009-2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutKärpille neljä uutta pelaajaa - Ohtamaa ja Pyörälä palaavat kotiin

Kärpille neljä uutta pelaajaa - Ohtamaa ja Pyörälä palaavat kotiin

Kärpät vahvistuu ensi kaudeksi neljällä pelaajalla, kun Atte Ohtamaa, Jasper Lindsten, Michal Kristof ja Mika Pyörälä edustavat tulevalla kaudella Oulun Kärppiä.

Lue lisää
Kristian Vesalainen vahvistaa Kärppien hyökkäystä

Kristian Vesalainen vahvistaa Kärppien hyökkäystä

Hyökkääjä Kristian Vesalainen saapuu vahvistamaan Kärppien hyökkäystä loppukauden ajaksi.

Lue lisää
Manner jatkaa Kärpissä vuoteen 2020

Manner jatkaa Kärpissä vuoteen 2020

Kärpät on käyttänyt Mikko Mannerin sopimukseen kirjatun option kaudesta 2018-2019 ja samalla solminut jatkosopimuksen, joka pitää Mannerin Oulussa kevääseen 2020 asti.

Lue lisää
Kärpät vahvistuu kolmella pelaajalla

Kärpät vahvistuu kolmella pelaajalla

Kärpät on solminut kolme uutta pelaajasopimusta. Kaksivuotisilla sopimuksilla Ouluun saapuvat menneen kauden KalPassa hopeamitaliin päättäneet Jyri Junnila ja Joonas Lyytinen sekä HIFK:ta edustanut Jasse Ikonen.

Lue lisää
Mikko Lehtonen ei jatka Kärpissä

Mikko Lehtonen ei jatka Kärpissä

Oulun Kärpät ja hyökkääjä Mikko Lehtonen ovat yhteisymmärryksessä purkaneet Lehtosen ensi kautta koskevan pelaajasopimuksen.

Lue lisää
Kärpät solmi tukun pelaajasopimuksia

Kärpät solmi tukun pelaajasopimuksia

Oulun Kärpät on solminut pelaajasopimuksia yhteensä 14 kiekkoilijan kanssa kaudelle 2017–2018.

Lue lisää