Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

OPS-jp ja OPS Juniorit aloittavat yhdistymisen yhdeksi seuraksi

 
OPS-jp ja OPS Juniorit aloittavat yhdistymisen yhdeksi seuraksi

Miesten Ykkösessä pelaavan Oulun Palloseura-jp:n ja OPS Juniorit ry:n solmimassa farmisopimuksessa ei ole kyse ainoastaan pelaajien sulavasta liikkumisesta eri sarjaportaiden välillä, vaan pitkällä tähtäimellä OPS-jp tulee samaan taakseen OPS Juniorien laajamittaisen juniorimyllyn, joka kattaa tällä hetkellä 11 joukkuetta tyttöjen ja poikien eri ikäluokissa. Oulun mittakaavassa fuusio tarkoittaa sitä, että OPS:sta tulee kaupungin futiskartalla ainoa seura, jolla on toimintaa aina G-junioreista A-nuoriin asti ja edelleen edustusjoukkueeseen, jonka on tarkoitus nousta pysyväksi Veikkausliigaseuraksi jo tällä kaudella.

- Tavoitteena on kasvattaa pelaajia ykkösjoukkueen tarpeisiin ja tarjota oululaisille junioreille selkeä ja moniportainen tie saman seuran sisällä huipulle. Halusimme saada yksinkertaisen ratkaisun, jossa pelaajat voivat kehittyä askel askeleelta ja päästä pitkälle futiksessa omassa kaupungissaan, OPS-jp:n hallituksen varapuheenjohtaja Kari Alatarvas perustelee.

Seurojen yhdistämisen aloittaminen on ollut OPS Juniorit ry:n puheenjohtaja Anu Vihavaisen pitkäaikainen unelma.

- Tahtotila on saada kaikki opsilaiset pelaamaan samassa seurassa, Oulun Palloseurassa. Tällaista ei ole tarjota muilla oululaisilla seuroilla ja tässä haetaan nimenomaan pelaajien etua. Minun pitkäaikainen haaveeni on ollut, että nuorille pelaajille saadaan jatkumo samassa seurassa, ettei tarvitse joka kausi pelata eri seurassa, Vihavainen painottaa.

Seurojen yhdistämisen aloittaminen näkyy konkreettisimmin ensi kauden aikana farmisopimuksena, jossa pelaajat voivat liikkua OPS-jp:n Ykkösen joukkueen ja OPS Juniorien 3.divisioonan sekä A-nuorten joukkueiden välillä. Lisäksi OPS Juniorit antaa talkootyön muodossa panoksensa OPS-jp:n kotiotteluiden järjestämisessä.

- Loukkaantuneet pelaajat tai vähälle peliajalle jäävät voivat päästä pelirytmiin kiinni Kolmosessa tai A-junioreissa. Vastaavasti Ykkösen joukkuetta voidaan täydentää OPS Junioreista, Kari Alatarvas kertoo.

- Hallinnollisesti asia tullaan miettimään järkeväksi, ettei edustusjoukkue syö junioreiden rahoja eikä juniorit edustuksen rahoja. Tärkeintä on, että pelaajat voivat harrastaa ja kilpailla omilla tasoillaan saman seuran sisällä, Vihavainen tarkentaa.

OPS:n tiedotteesta / UrheiluOulu


Takaisin edelliselle sivulle


Oulun Palloseura - jalkapallo ry - logo

OPS jalkapallo - 2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010

Ottelut kaudella 2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutSanteri Hostikka kuukauden pelaajaksi

Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

FC Lahden Santeri Hostikka on valittu Veikkausliigan heinäkuun pelaajaksi. Kuukauden valmentajaksi on valittu FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas.

Lue lisää
Matias Juntunen jatkaa - kymppi täyteen OPS:ssa

Matias Juntunen jatkaa - kymppi täyteen OPS:ssa

Harva pelaaja jatkaa nykyaikana samassa seurassa kymmentä kautta putkeen. Vuoden jatkosopimuksen myötä Matias Juntusesta voidaan jo puhua Oulun Palloseuran nykyajan seuraikonina.

Lue lisää
Paras maalintekijä ja Tikkanen jatkavat OPS:ssa

Paras maalintekijä ja Tikkanen jatkavat OPS:ssa

Ykkösen kauteen valmistautuva Oulun Palloseura on solminut vuoden jatkosopimukset viime kauden parhaan maalintekijänsä Abdul Sesayn sekä oululaislahjakkuuden Valtteri Tikkasen kanssa.

Lue lisää
Miika Juntusella päävastuu valmennuksesta myös ensi kaudella

Miika Juntusella päävastuu valmennuksesta myös ensi kaudella

Oulun Palloseuran managerina kymmenen vuotta toiminut Miika Juntunen otti viime kaudella ensimmäistä kertaa urallaan päävastuun myös joukkueensa valmentamisesta.

Lue lisää
OPS ja KajHa yhteistyöhön

OPS ja KajHa yhteistyöhön

Jalkapallon Ykköseen noussut Oulun Palloseura ja jalkapallon Kakkoseen noussut Kajaanin Haka ovat sopineet kolmivuotisesta (2017-2019) seurojen välisestä yhteistyöstä.

Lue lisää
OPS kiinnitti testipelaajiaan - joukkueeseen hurja määrä osaamista ja kokemusta

OPS kiinnitti testipelaajiaan - joukkueeseen hurja määrä osaamista ja kokemusta

Sarjanousua Ykköseen tavoitteleva Oulun Palloseura on solminut viisi pelaajasopimusta joukkueen testattavana pitkään olleiden pelaajien kanssa. Varsinkin joukkueen puolustus vahvistuu uusien sopimuksien myötä hurjasti.

Lue lisää