Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kauden avausottelussa hurja lataus

 
Kauden avausottelussa hurja lataus

Kauden avausottelu on jo ovella eli harjoituspeleistä tutut voitontuuletukset pitää pystyä vaihtamaan kolmeen pisteen arvoisiksi sekä säilyttää raikas peli-ilme myös sarjapeleissä. Lauantaina OPS:n uusi tuleminen saa tulikasteensa Ykkösessä, kun nousijajoukkue mittaa Tampereen Pallo-Veikkojen kunnon kotikentällään Castrenissa.

TPV ja Klubi04 ottivat varaslähdön kauteen jo viime sunnuntaina. Tuloksena oli 3 - 0 tappio tamperelaisille kapteeni Sampsa Isoahon ulosajon siivittämänä. Helsingin tuliaiset eivät luonnollisestikaan tyydyttäneet TPV-luotsi Mourad Seddikiä, jonka pelikuviot sekosivat varhaisen ulosajon myötä. OPS siis isännöi lauantaina joukkuetta, joka yrittää välittömästi korjata kurssinsa.

- TPV ei varmasti halua pelata kahta huonoa peliä peräkkäin, OPS:n päävalmentaja Luiz Antonio varoittaa.

Tamperelaisten viime kauden vaikeudet kulminoituivat nimenomaan vieraspeleihin, sillä joukkue ei pystynyt voittamaan yhtään vierasottelua viime kaudella eikä tämän kauden aloitus tehnyt poikkeusta tässä suhteessa. TPV oli viime kaudella viimeinen joukkue, joka vältti putoamisen Kakkoseen. Alkava kausi on kehnosta menestyksestä huolimatta tamperelaisille jo neljäs peräkkäinen Ykkösessä. OPS:n kapteeni Janne Mahlakaarto uskoo TPV:n olevan kova haaste kauden alkuun.

- TPV on varmasti muuttunut paljon niistä ajoista, kun olen viimeksi pelannut heitä vastaan joskus 2000-luvun alussa. Uskoisin, että aggressiivinen ja taisteleva joukkue tulee vastaan. Heillä on avauspelistä tappio alla, joten nyt heillä on varmasti eri ääni kellossa. Tarpeeksi haastetta meille ensimmäiseksi peliksi, Mahlakaarto uskoo.

Täksi kaudeksi Pallo-Veikot on hankkinut rosteriinsa muun muassa Suomessa jo pitkään pelanneen venäläistoppari Alexei Budkon. Lisäksi joukkue on saanut riveihinsä muutamia tärkeitä paluumuuttajia, kuten maalivahti Aapo Kiljusen. Joukkueen terävimmän syömähampaan Jussi Kemmon kanssa on syytä olla tarkkana hyökkäyspäässä. TPV-veteraanit Sampa Isoaho ja Jaakko Rönkkö edustavat joukkueessa kokemusta. Tamperelaisten nuorisokaartista kannattaa tarkkailla hyökkääjä Antto Hilskaa sekä pakkeja Teemu Formulahtea ja Matias Sallilaa. TPV:llä on farmisopimus Veikkausliigaseura FC Hakan kanssa.

Kotiavaus merkitsee peräti yhdeksälle OPS-pelaajalle siirtymistä uudelle sarjatasolle urallaan. Päävalmentaja Luiz Antonion mukaan kokeneet pelaajat tulevat viitoittamaan esimerkillään tietä nuoremmille kauden avausottelussa.

- Meidän pelaajien pitää vaatia toisiltaan paljon ja puhua kentällä. Kokeneiden pelaajien pitää näyttää esimerkkiä nuorille ja vaatia myös heiltä paljon, OPS-luotsi painottaa.

Kauden avaus jää OPS:n pelaajista väliin Marko Kivilällä (kylki) ja Paulo Pereiralla, joka parantelee jalan rasitusmurtumaa kotimaassaan Brasiliassa kesäkuun loppuun asti. Sen sijaan Augustine Jibrin on toipunut pelikuntoon. TPV-kippari Sampsa Isoaho sovittaa pelikieltoa lauantaina.

OPS-jp - TPV lauantaina 24.4. kello 16:00, Castren.

OPS:n tiedotteesta / UrheiluOulu


Takaisin edelliselle sivulle


Oulun Palloseura - jalkapallo ry - logo

OPS jalkapallo - 2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010

Ottelut kaudella 2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Hercules vahvistui kahdella pelaajalla

Hercules vahvistui kahdella pelaajalla

Hercules on vahvistunut kahdella keskikaistalla viihtyvällä pelaajalla. Syksyllä joukkueeseen liittynyt Lapuan mies Iikka Hirvilammi ja AC Oulu Akatemiassa viime kaudella operoinut Niklas Haataja pelaavat Hercun väreissä kaudella 2021.

Lue lisää
Aapo Kuivila lainalle SJK:sta

Aapo Kuivila lainalle SJK:sta

AC Oulu ja SJK ovat sopineet toppari Aapo Kuivilan lainasopimuksesta AC Oulun riveihin. Lainasopimus kattaa kauden 2021.

Lue lisää
AC Oululle neljä uutta pelaajasopimusta

AC Oululle neljä uutta pelaajasopimusta

AC Oulu on solminut neljä uutta pelaajasopimusta. Maalivahti Tommi Lindholmin sopimus kattaa kauden 2020. Hyökkäyspään tulokkaiden Fareed Sadatin ja Jusif Alin sopimukset sisältävät myös optiot kaudesta 2021. Nuoren oululaislupaus Otso Liimatan sopimus ulottaa kauden 2023 loppuun saakka.

Lue lisää
Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Valtakunnallisista jalkapallosarjoista Veikkausliigan ja Kansallisen Liigan kauden 2020 aloitus ja pelitapa ovat olleet selvillä jo jonkin aikaa ja nyt myös Miesten Ykkösen ja Kakkosen sekä Naisten Ykkösen osalta asioissa on päästy ratkaisuun.

Lue lisää
Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliigan hallitus kokoontuu nyt viikoittain ja seuraa tiiviisti tilannetta. Veikkausliiga 2020 käynnistyy pian sen jälkeen, kun yleisötapahtumia on jälleen mahdollista järjestää.

Lue lisää
Pekka Welling tekee paluun AC Ouluun

Pekka Welling tekee paluun AC Ouluun

AC Oulu ja hyökkääjä Pekka Welling ovat solmineet loppukauden mittaisen pelaajasopimuksen.

Lue lisää