Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kiekko-Laserin joukkue täydentyy

 
Kiekko-Laserin joukkue täydentyy

Organisaation ensimmäiseen Mestis-kauteen valmistautuva Kiekko-Laser julkaisi neljä uutta pelaajasopimusta. Kotkapaitoihin siirtyy viime kaudella läpimurtonsa TuTossa tehnyt keskushyökkääjä Iiro Memonen, joka palaa Ouluun vuoden sopimuksella. Memosen edellinen kausi sujui tehokkaasti, sillä hyökkääjä tehtaili 45:ssä ottelussa 15 maalia ja 26 syöttöä pelaten lähes piste per peli 41:llä pisteellään.

- Päätin viime kaudella, että jos pelaan Suomessa, pelaan Kiekko-Laserissa. Äijät teki hienon työn päättyneellä kaudella, kun antoivat Oululle joukkueen Mestiksessä. Pidän Oulusta kaupunkina, joten valinta oli helppo, Memonen kommentoi.

- Tulen Kiekko-Laseriin suuremman roolin perässä ja aikomuksena kehittyä edelleen pelaajana, Ouluun palaava vahvistus lopetti.

Hyökkäykseen muut uudet vahvistukset ovat viime kaudella KooKoossa tehoin 6+12 44:ssä ottelussa pelannut laitahyökkääjä Ville-Matti Koponen, sekä Oulun Kärppien A-junioreista tuleva Riku Toivo molemmat vuoden sopimuksella. Toivon kausi Kärppien A-junioreissa tuotti 27 ottelussa 12+13 tehot.

Puolustukseen joukkue sai myöskin Ouluun palaavan vahvistuksen, kun Kärppien junioreista Mestikseen lähtenyt Teemu Metso palaa kotikaupunkiinsa vuoden kestävällä sopimuksella. Edellisellä kaudella Jukureissa pelannut puolustaja teki 25 ottelussa 5 maalia ja saalisti 5 syöttöpistettä.

Joukkue solmi myös vuoden jatkosopimuksen maalivahti Pekka Kankaanrannan kanssa.

Uusi päävalmentaja Mikko Manner on tyytyväinen tuoreisiin hankintoihin.

- Ensimmäiset palat meidän joukkueeseemme, mitä me tässä rakennamme on tässä. Memonen ja Koponen ovat tärkeitä tällä tasolla kykynsä jo näyttäneitä pelaajia, joiden kaavailtu rooli on joukkueemme terävimmässä kärjessä. Kiekko-Laserille tärkeä oululaisuus näkyy myös näissä hankinnoissa. Toivo ja Metso ovat molemmat oululaisia ja hakevat läpimurtoaan ja urakehitystä Kiekko-Laserin kautta, Manner kommentoi.

Kiekko-Laserin tiedotteesta / UrheiluOulu


Takaisin edelliselle sivulle


Kiekko-Laser - 2009-2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutKärpille neljä uutta pelaajaa - Ohtamaa ja Pyörälä palaavat kotiin

Kärpille neljä uutta pelaajaa - Ohtamaa ja Pyörälä palaavat kotiin

Kärpät vahvistuu ensi kaudeksi neljällä pelaajalla, kun Atte Ohtamaa, Jasper Lindsten, Michal Kristof ja Mika Pyörälä edustavat tulevalla kaudella Oulun Kärppiä.

Lue lisää
Kristian Vesalainen vahvistaa Kärppien hyökkäystä

Kristian Vesalainen vahvistaa Kärppien hyökkäystä

Hyökkääjä Kristian Vesalainen saapuu vahvistamaan Kärppien hyökkäystä loppukauden ajaksi.

Lue lisää
Manner jatkaa Kärpissä vuoteen 2020

Manner jatkaa Kärpissä vuoteen 2020

Kärpät on käyttänyt Mikko Mannerin sopimukseen kirjatun option kaudesta 2018-2019 ja samalla solminut jatkosopimuksen, joka pitää Mannerin Oulussa kevääseen 2020 asti.

Lue lisää
Kärpät vahvistuu kolmella pelaajalla

Kärpät vahvistuu kolmella pelaajalla

Kärpät on solminut kolme uutta pelaajasopimusta. Kaksivuotisilla sopimuksilla Ouluun saapuvat menneen kauden KalPassa hopeamitaliin päättäneet Jyri Junnila ja Joonas Lyytinen sekä HIFK:ta edustanut Jasse Ikonen.

Lue lisää
Mikko Lehtonen ei jatka Kärpissä

Mikko Lehtonen ei jatka Kärpissä

Oulun Kärpät ja hyökkääjä Mikko Lehtonen ovat yhteisymmärryksessä purkaneet Lehtosen ensi kautta koskevan pelaajasopimuksen.

Lue lisää
Kärpät solmi tukun pelaajasopimuksia

Kärpät solmi tukun pelaajasopimuksia

Oulun Kärpät on solminut pelaajasopimuksia yhteensä 14 kiekkoilijan kanssa kaudelle 2017–2018.

Lue lisää