Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kiekko-Laserin pelaajistoon lisäyksiä

 
Kiekko-Laserin pelaajistoon lisäyksiä

Kiekko-Laserin puolustus kaudelle 2010-2011 vahvistuu kolmella pelaajalla. Akseli Mattila ja Ville Hakkarainen olivat mukana nostamassa joukkuetta Mestikseen. Mattilan pisteet viime kaudella Suomi-Sarjassa olivat komeat, sillä hän tehtaili runkosarjan ydessätoista ottelussa 8 tehopistettä ja nousukarsinnoissa tilille kertyi yksi syöttöpiste. Hakkaraisen edellinen kausi joukkueessa oli myöskin erinomainen, 14 pistettä 25 ottelussa. Molempien sopimukset ovat ensi kauden kattavia.

- Joukkueen kasaamisessa on tärkeää säilyttää myös viime kaudella pelanneita pelaajia rungossa. Mattila ja Hakkarainen lunastivat paikkansa Mestikseen viime kauden otteillaan meidän kaavailemassa yhdeksän puolustajan ryhmässä, Kiekko-Laserin valmentaja Mikko Manner kommentoi tuoreita jatkosopimuksia.

Joni Liljeblad on uusi nimi organisaatiossa, joka siirtyy yhden kauden mittaisella sopimuksella Oulun Kärpistä. Liljebladin ottelut viime kaudella jäivät vähäisiksi Kärppien mukana, mutta kokemusta Mestiksestä kertyi Kajaanin Hokin puolustuksessa 26 ottelun verran.

- Siirryn mielelläni kotikaupungin joukkueeseen pelaamaan. Tarkoituksena on kehittyä pelaajana, sekä päästä pelaamaan mahdollisimman paljon, sekä tietysti auttaa omalta osaltani joukkuetta menestymään, nuori puolustaja totesi sopimuksestaan.

- Kaavailemme Liljebladista pelaajaa neljän kärkipuolustajan joukkoon.Annamme hänelle nyt mahdollisuuden kehittyä ja nousta potentiaalinsa tasolle. Ensi kausi on näytön paikka ja odotamme häneltä hyvän tason säilyttämistä illasta toiseen, Manner valotti Liljebladin tulevaisuutta joukkueessa.

Kiekko-Laserin tiedotteesta / UrheiluOulu


Takaisin edelliselle sivulle
Kärpille neljä uutta pelaajaa - Ohtamaa ja Pyörälä palaavat kotiin

Kärpille neljä uutta pelaajaa - Ohtamaa ja Pyörälä palaavat kotiin

Kärpät vahvistuu ensi kaudeksi neljällä pelaajalla, kun Atte Ohtamaa, Jasper Lindsten, Michal Kristof ja Mika Pyörälä edustavat tulevalla kaudella Oulun Kärppiä.

Lue lisää
Kristian Vesalainen vahvistaa Kärppien hyökkäystä

Kristian Vesalainen vahvistaa Kärppien hyökkäystä

Hyökkääjä Kristian Vesalainen saapuu vahvistamaan Kärppien hyökkäystä loppukauden ajaksi.

Lue lisää
Manner jatkaa Kärpissä vuoteen 2020

Manner jatkaa Kärpissä vuoteen 2020

Kärpät on käyttänyt Mikko Mannerin sopimukseen kirjatun option kaudesta 2018-2019 ja samalla solminut jatkosopimuksen, joka pitää Mannerin Oulussa kevääseen 2020 asti.

Lue lisää
Kärpät vahvistuu kolmella pelaajalla

Kärpät vahvistuu kolmella pelaajalla

Kärpät on solminut kolme uutta pelaajasopimusta. Kaksivuotisilla sopimuksilla Ouluun saapuvat menneen kauden KalPassa hopeamitaliin päättäneet Jyri Junnila ja Joonas Lyytinen sekä HIFK:ta edustanut Jasse Ikonen.

Lue lisää
Mikko Lehtonen ei jatka Kärpissä

Mikko Lehtonen ei jatka Kärpissä

Oulun Kärpät ja hyökkääjä Mikko Lehtonen ovat yhteisymmärryksessä purkaneet Lehtosen ensi kautta koskevan pelaajasopimuksen.

Lue lisää
Kärpät solmi tukun pelaajasopimuksia

Kärpät solmi tukun pelaajasopimuksia

Oulun Kärpät on solminut pelaajasopimuksia yhteensä 14 kiekkoilijan kanssa kaudelle 2017–2018.

Lue lisää