Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kiekko-Laser ja Oulun Kärpät yhteistyöhön

 
Kiekko-Laser ja Oulun Kärpät yhteistyöhön

Kiekko-Laser ja Oulun Kärpät ovat solmineet yhteistyösopimuksen. Mestikseen noussut Kiekko-Laser toimii Kärppien farmiseurana alkavalla kaudella. Yhteistyö tuo molemmille monia etuja, joista merkittävin on pelaajavaihto.

"A-juniorit tai liigassa pienille minuuteille jäävät pelaajat tai kuntoutuvat pelaajat voivat hakea vauhtia Mestiksen peleistä ja päinvastoin. Uskon, että tulevaisuudessa yhteistyömme on valtakunnallisestikin nuoria pelaajia kiinnostava", urheilutoimenjohtaja Harri Aho Kärpistä toteaa.

Kiekko-Laserin toiminnanjohtaja Miikka Järvenpää jatkaa, että tiivis yhteys Kärppiin lisää Mestikseen nousseen oululaisjoukkueen houkuttelevuutta. "Pelaajien kehittäminen parhaalla mahdollisella tavalla on merkittävin tekijä yhteistyössä, mutta yhtä lailla yhteistyö voi tukea myös nuorten, eteenpäin pyrkivien valmentajien kasvua", Järvenpää toteaa.

Yhteistyö on jo konkretisoitunut muun muassa siten, että Mestis-pelaajia on ollut mukana liigan harjoitusringissä. A-juniorien kultamitalijoukkueesta Mestis-tiimiin on siirtynyt jo kentällisen verran pelaajia. Kevään aikana myös päävalmentajat, Mikko Haapakoski ja Mikko Mannersekä Kärppien A-juniorien Jari Laukkanen ovat jo pohtineet yhteisiä linjauksia ja toimintamuotoja.

"Se, että meillä on samassa kaupungissa sekä Liiga- että Mestis-joukkue on loistava asia. Se tarkoittaa, että jokaiselle pelaajalle löydetään häntä parhaiten kehittävä vaihtoehto. Viikoittainen yhteydenpito ja toimiva yhteistyö ovat myös valmentajalle kehittäviä", Mikko Haapakoski kertoo.

"Kärppien juniorimylly tuottaa meille pelaajia käyttöön, ja samalla Kärpät saa tulevaisuuden lupauksia kasvamaan liigaa varten. Tämä terve kilpailu on parasta pelaajien kannalta. Valtava merkitys on silläkin, että yhteistyö menestyvän liigajoukkueen kanssa tuo meille uutena Mestis-joukkueena kiinnostavuutta pelaajia rekrytoitaessa", päävalmentaja Mikko Manner sanoo.

Kärppien pitkäaikainen yhteistyö Kajaanin Hokin kanssa jatkuu muun muassa armeijaa käyvien nuorten pelaajien osalta. "Kiekko-Laserin etuna toki on se, että toimimme samassa kaupungissa ja samassa jäähallissa", Harri Aho sanoo.

Oulun Kärpät ja Kiekko-Laser pelaavat harjoitusottelun 5. elokuuta Oulun Energia Areenalla. Ottelua isännöi Oulun Energia.

Kiekko-Laserin tiedotteesta / UrheiluOulu


Takaisin edelliselle sivulle


Kiekko-Laser - 2009-2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutKristian Vesalainen vahvistaa Kärppien hyökkäystä

Kristian Vesalainen vahvistaa Kärppien hyökkäystä

Hyökkääjä Kristian Vesalainen saapuu vahvistamaan Kärppien hyökkäystä loppukauden ajaksi.

Lue lisää
Manner jatkaa Kärpissä vuoteen 2020

Manner jatkaa Kärpissä vuoteen 2020

Kärpät on käyttänyt Mikko Mannerin sopimukseen kirjatun option kaudesta 2018-2019 ja samalla solminut jatkosopimuksen, joka pitää Mannerin Oulussa kevääseen 2020 asti.

Lue lisää
Kärpät vahvistuu kolmella pelaajalla

Kärpät vahvistuu kolmella pelaajalla

Kärpät on solminut kolme uutta pelaajasopimusta. Kaksivuotisilla sopimuksilla Ouluun saapuvat menneen kauden KalPassa hopeamitaliin päättäneet Jyri Junnila ja Joonas Lyytinen sekä HIFK:ta edustanut Jasse Ikonen.

Lue lisää
Mikko Lehtonen ei jatka Kärpissä

Mikko Lehtonen ei jatka Kärpissä

Oulun Kärpät ja hyökkääjä Mikko Lehtonen ovat yhteisymmärryksessä purkaneet Lehtosen ensi kautta koskevan pelaajasopimuksen.

Lue lisää
Kärpät solmi tukun pelaajasopimuksia

Kärpät solmi tukun pelaajasopimuksia

Oulun Kärpät on solminut pelaajasopimuksia yhteensä 14 kiekkoilijan kanssa kaudelle 2017–2018.

Lue lisää
Mikko Manner Kärppien päävalmentajaksi

Mikko Manner Kärppien päävalmentajaksi

Oulun Kärpät Oy:n hallitus on päättänyt vapauttaa Kärppien päävalmentajana kaudella 2016–2017 toimineen Kai Suikkasen tehtävistään.

Lue lisää