Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kiekko-Laserin pelaajistoon tukku lisäyksiä

 
Kiekko-Laserin pelaajistoon tukku lisäyksiä

Kiekko-Laserin kokoonpano vahvistuu kaikkiaan seitsemällä uudella pelaajalla. Maalivahtiosasto saa täydennystä, kun Antti Rautiola siirtyy Kiekko-Laseriin. Rautiola pelasi edellisellä kaudella enimmäkseen Mestistä Kajaanin Hokissa. Maalivahti on Kärppien sopimuspelaaja, joka siirtyy Kärppien ja Kiekko-Laserin välisen tuoreen yhteistyösopimuksen puitteissa Kiekko-Laseriin.

Hyökkäykseen hankittu tsekkiläinen laitahyökkääjä Petr Stoklasa on pelannut juniorivuosinaan kaksi kautta Tri-City Americansin riveissä Kanadan WHL:a ja edellinen kausi kului Slovakiassa HC 46 Bardejovissa, jossa hyökkääjä teki 9 pistettä 12 ottelussa. Stoklasan sopimus on yksivuotinen.

Jukureissa ja Suomi-sarjan Waasa Red Ducksissa edellisen kauden pelannut laitahyökkääjä Oskari Hakomäki siirtyy joukkueeseen yhden vuoden mittaisella sopimuksella. Kolmas tuore hankinta hyökkäykseen on Kärppien A-junioreista siirtyvä laitahyökkääjä Janne Niva, jonka sopimus on myöskin yksivuotinen.

Puolustus vahvistuu oululaisille tutuilla miehillä. Kärpissäkin aiemmilla kausilla pelannut puolustaja Toni Kirén siirtyy kotkapaitoihin yhden vuoden mittaisella sopimuksella Kouvolan KooKoosta, jossa miehen tilille kertyi 11 pistettä 41 ottelussa sekä yksi piste Mestiksen pudotuspeleissä. Kärppien A-junioreista Kiekko-Laseriin tulevat puolustajat Petri Seppänen ja Joonas Ryynänen, molempien sopimukset ovat yksivuotisia.

Kiekko-Laserin tiedotteesta / UrheiluOulu


Takaisin edelliselle sivulle


Kiekko-Laser - 2009-2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutKärpille neljä uutta pelaajaa - Ohtamaa ja Pyörälä palaavat kotiin

Kärpille neljä uutta pelaajaa - Ohtamaa ja Pyörälä palaavat kotiin

Kärpät vahvistuu ensi kaudeksi neljällä pelaajalla, kun Atte Ohtamaa, Jasper Lindsten, Michal Kristof ja Mika Pyörälä edustavat tulevalla kaudella Oulun Kärppiä.

Lue lisää
Kristian Vesalainen vahvistaa Kärppien hyökkäystä

Kristian Vesalainen vahvistaa Kärppien hyökkäystä

Hyökkääjä Kristian Vesalainen saapuu vahvistamaan Kärppien hyökkäystä loppukauden ajaksi.

Lue lisää
Manner jatkaa Kärpissä vuoteen 2020

Manner jatkaa Kärpissä vuoteen 2020

Kärpät on käyttänyt Mikko Mannerin sopimukseen kirjatun option kaudesta 2018-2019 ja samalla solminut jatkosopimuksen, joka pitää Mannerin Oulussa kevääseen 2020 asti.

Lue lisää
Kärpät vahvistuu kolmella pelaajalla

Kärpät vahvistuu kolmella pelaajalla

Kärpät on solminut kolme uutta pelaajasopimusta. Kaksivuotisilla sopimuksilla Ouluun saapuvat menneen kauden KalPassa hopeamitaliin päättäneet Jyri Junnila ja Joonas Lyytinen sekä HIFK:ta edustanut Jasse Ikonen.

Lue lisää
Mikko Lehtonen ei jatka Kärpissä

Mikko Lehtonen ei jatka Kärpissä

Oulun Kärpät ja hyökkääjä Mikko Lehtonen ovat yhteisymmärryksessä purkaneet Lehtosen ensi kautta koskevan pelaajasopimuksen.

Lue lisää
Kärpät solmi tukun pelaajasopimuksia

Kärpät solmi tukun pelaajasopimuksia

Oulun Kärpät on solminut pelaajasopimuksia yhteensä 14 kiekkoilijan kanssa kaudelle 2017–2018.

Lue lisää