Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

OLS:n naiset avaavat liigakauden etelässä

 
OLS:n naiset avaavat liigakauden etelässä

OLS aloittaa liigakauden tulevana viikonloppuna matkustamalla Etelä-Suomeen vantaalaisten joukkueiden vieraaksi. Lauantaina OLS kohtaa Myyrmäessä SB Vantaan klo 17.30 ja sunnuntaina haetaan revanssia viime kauden playoffs-vastustajasta Tikkurilan Tiikereistä. Ottelu alkaa klo 13.30 Tikkurilan Urheilutalolla.

Kaikki joukkueet ovat kokeneet jonkinasteisia muutoksia joukkueissaan niin pelaaja- kuin valmennuspuolella viime kauteen verrattuna. OLS:n joukkue on nuorentunut kokeneiden kehäkettujen jättäessä liigakaukalot ja valmentajien määrä on tippunut puoleen Minna Hekanahon lopetettua valmennusuransa. Karo Kuussaarella on käsissään nuori ja innokas ryhmä, jolla on kuitenkin vielä paljon opittavaa liigamenosta näin kauden kynnyksellä. Viime kauden yllätysmomenttia ei enää ole, joten varmasti jokainen sarjan joukkue tulee ottamaan keltasinisen vastustajansa vakavasti.

SB Vantaa koki niin ikään muutoksia valmennusosastolla kun joukkueen pitkäaikainen valmentaja Jaana Oikarinen jätti tehtävänsä Matti Karille. Joukkueen runko on pysynyt suhteellisen hyvin kasassa, suurimmaksi menetykseksi voidaan lukea Mia Alénin siirtyminen Tapanilan Erän riveihin. Tulijapuolella ovat mm. Sveitsistä palannut Miia Saari ja Espoon Oilersista siirtynyt joukkueensa kapteeni Tiia Rännäli. Ennakkoveikkailuissa SB Vantaalle ei ole povattu helppoa taivalta liigassa, mutta kuten OLS:kin viime kaudesta muistaa onnistunut alkukausi voi viedä vaikka kuinka pitkälle. Hyvää ensimmäistä peliä molemmat varmasti lähtevätkin hakemaan.

Tikkurilan Tiikereillä on ovi käynyt kesän aikana molempiin suuntiin. Viime kauden pelaajista lopettivat Suvi Saukko, Miia Löytäinen, Kaisu Salmi ja Sari Rouvali. Tapanilan Erään siirtyivät puolestaan Maria Repo ja Anna Yli-Kojola ja joukkueen valmentaja Teemu Kalinainen vaihtoi AC Hakin verkkareihin. Hänen tilalleen valittiin Espoon Oilersissa vaikuttanut Kari Ritvanen. Lopettaneiden ja siirtyneiden pelaajien tilalle tiikerilaumaan ovat liittyneet Tuuli Mikkonen ja Janika Ignatius Porvoosta, Elina Sormunen Oilersista sekä maalivahti Laura Still Tepsistä. Ritvanen saa oikeastaan ensi kertaa käsiinsä sellaisen pelaajanipun, jolla on mahdollista menestyä liigatasolla. Onkin mielenkiintoista nähdä saako hän joukkueensa samanlaiseen lentoon, jota Tikkurilassa on viime vuosina totuttu näkemään.

Alkukauden pelit ovat aina mielenkiintoisia ja joukkueet saattavat lähteä otteluihin hyvinkin erilaisista lähtökohdista. OLS on varmasti matkassa tutulla liikkeellään eikä vastustajien puolustajille näin ollen liene tiedossa montaakaan hetkeä hengähtää. Se mihin tuo liike syyskuun lopulla riittää selviää viikonlopun aikana. OLS haastaa kaikki Etelä-Suomen etäfaninsa kannustamaan joukkuetta hyviin suorituksiin, joiden avulla Ouluun lähtisi bussin kyydissä myös neljä pistettä.

OLS:n tiedotteesta / UrheiluOulu 


Takaisin edelliselle sivulle


Oulun Luistinseura ry - logo

OLS - 2010-2011 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutJari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää
Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Salibandyn tammikuun pelaajat ovat Salibandyliigassa Happeen hyökkääjä Veli-Matti Hynynen, Naisten Salibandyliigassa Classicin maalivahti Kreeta Lakkala ja Divarissa Steelersin hyökkääjä Ville Lastikka.

Lue lisää
Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Salibandyliigassa nähtiin maanantaina melkoinen yllätys kun jumbo Nokian KrP yllätti kotonaan sarjakakkonen Happeen 7-4 ja nousi pois suoran putoajan paikalta.

Lue lisää
SalBa teki salibandyhistoriaa - häntäpään asetelma keikahti

SalBa teki salibandyhistoriaa - häntäpään asetelma keikahti

Rauman SalBa teki tänään Salibandyliigan historiaa ottamalla kaikkien aikojen ensimmäisen vierasvoittonsa pääsarjassa.

Lue lisää
Oilers Espoon herra, Viikingit hurjasteli 15 maalia

Oilers Espoon herra, Viikingit hurjasteli 15 maalia

Oilers on Espoon ykkönen salibandyssa. Ensimmäisenkin kaupungin paikallisottelun syksyllä vienyt Oilers löi tänään paikalliskilpailija Westend Indiansin sen kotiluolassa Otahallissa 8-2.

Lue lisää
Salibandyliitto kirjasi jälleen uuden pelaajaennätyksen

Salibandyliitto kirjasi jälleen uuden pelaajaennätyksen

Salibandyliiton pelaajamäärän kasvu jatkuu vuosi vuoden jälkeen. Vuoden 2015 viimeisenä päivänä Salibandyliiton lisenssin lunastaneita oli peräti 53 227 kappaletta.

Lue lisää