Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Nousijajoukkue ja liiga-vahvistusten raskassarjalainen

 
Nousijajoukkue ja liiga-vahvistusten raskassarjalainen

Kiekko-Laser isännöi Kiekko-Vantaata ottelussa, jossa määritellään nousu kohti sarjakärkeä. Molemmat joukkueet ovat iskuetäisyydellä piikkipaikasta, mutta tummia pilviä taivaalta löytyy kokoonpanojen osalta. Oma lisämausteensa ottelulle tuo Kiekko-Laserin Mestikseen nostaneen maalivahti Mika Norjan paluu Raksilaan vieraspaidassa.

Kiekko-Laser on saanut rauhassa valmistautua tulevaan otteluun, sillä joukkue pelasi edellisen ottelunsa kuluvan viikon maanantaina. Vierailija Kiekko-Vantaa sen sijaan on aloittamassa pitkää kiertuettaan pohjoisessa Suomessa ja pelasi keskiviikkona vielä kotonaan. Isännät ovat olleet kotonaan vahvoja, sen sijaan lohipaitojen vierassaldo on murheellinen. Kiekko-Vantaa on hävinnyt molemmat vierasottelunsa.

Mestiksen tasaisen runkosarjatilanteen vuoksi ennen ottelua Kiekko-Laserilla on matkaa sarjan kärkeen kolme pistettä, kun taas täyden pistepotin Raksilasta otettuaan Kiekko-Vantaa nousisi toiselle sijalle 15 pisteellään. Ottelusta ei todellakaan panosta puutu, sillä tappion koittaessa kumpainenkin joukkue voi pudota parhaan kahdeksan joukosta.

Joukkueiden kokoonpanot elävät luonnollisesti yhteistyöjoukkueiden vuoksi, joten kokoonpanojen osalta varmuutta ei ole kuin loukkaantuneiden osalta. Isänniltä on varmuudella sivussa hyökkääjä Ville Rajala, sekä puolustaja Tommi Leinonen. Syksyn flunssa-aallon vuoksi isäntien riveistä on sivussa hyökkääjä Hannu Erkkilä ja puolustaja Markus Himangan pelaaminen on epävarmaa. Vieraiden ryhmästä on loukkaantuneena sivussa vain hyökkääjä Tomi Pallassalo, sekä  kuumepotilaina hyökkääjät Henrik Koivisto ja Antti Hämeenheimo.

- Kotona me tulemme edelleen painottamaan vauhdikasta ja kiekollista peliä, kuten tähänkin mennessä. Meillä on laadusta harjoittelua takana ja tiedämme vastustajankin panostavan tähän otteluun tosissaan, sillä he tulevat Ouluun jo edeltävänä iltana, Kiekko-Laserin valmentaja Teemu Käyhkö kommentoi illan harjoitusten jälkeen.

- Tavoitteena on ottaa ensimmäiset vieraspisteet tälle kaudelle. Keskitymme omaan peliimme ja kehittämään näitä omia nosteessa olevia nuoria pelaajiamme, Kiekko-Vantaan 2. valmentaja Pentti Hiiros kommentoi tulevaa ottelua pitkältä linja-automatkalta.

Mestiksen tiedotteesta / UrheiluOulu


Takaisin edelliselle sivulle


Kiekko-Laser - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutKärpille neljä uutta pelaajaa - Ohtamaa ja Pyörälä palaavat kotiin

Kärpille neljä uutta pelaajaa - Ohtamaa ja Pyörälä palaavat kotiin

Kärpät vahvistuu ensi kaudeksi neljällä pelaajalla, kun Atte Ohtamaa, Jasper Lindsten, Michal Kristof ja Mika Pyörälä edustavat tulevalla kaudella Oulun Kärppiä.

Lue lisää
Kristian Vesalainen vahvistaa Kärppien hyökkäystä

Kristian Vesalainen vahvistaa Kärppien hyökkäystä

Hyökkääjä Kristian Vesalainen saapuu vahvistamaan Kärppien hyökkäystä loppukauden ajaksi.

Lue lisää
Manner jatkaa Kärpissä vuoteen 2020

Manner jatkaa Kärpissä vuoteen 2020

Kärpät on käyttänyt Mikko Mannerin sopimukseen kirjatun option kaudesta 2018-2019 ja samalla solminut jatkosopimuksen, joka pitää Mannerin Oulussa kevääseen 2020 asti.

Lue lisää
Kärpät vahvistuu kolmella pelaajalla

Kärpät vahvistuu kolmella pelaajalla

Kärpät on solminut kolme uutta pelaajasopimusta. Kaksivuotisilla sopimuksilla Ouluun saapuvat menneen kauden KalPassa hopeamitaliin päättäneet Jyri Junnila ja Joonas Lyytinen sekä HIFK:ta edustanut Jasse Ikonen.

Lue lisää
Mikko Lehtonen ei jatka Kärpissä

Mikko Lehtonen ei jatka Kärpissä

Oulun Kärpät ja hyökkääjä Mikko Lehtonen ovat yhteisymmärryksessä purkaneet Lehtosen ensi kautta koskevan pelaajasopimuksen.

Lue lisää
Kärpät solmi tukun pelaajasopimuksia

Kärpät solmi tukun pelaajasopimuksia

Oulun Kärpät on solminut pelaajasopimuksia yhteensä 14 kiekkoilijan kanssa kaudelle 2017–2018.

Lue lisää