Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Flinck ja Jasko kärkiottelun kirkkaimmat tähdet

 
Flinck ja Jasko kärkiottelun kirkkaimmat tähdet

Ensimmäinen erä oli vauhdikas. Jukurit käytti toisen ylivoiman hyväksi. Tomas Jasko ja Markku Flinck syöttelivät maalin takaa kiekon maalin edessä päivystäneelle Sami Lähteenmäelle, joka siirsi Jukurit 1-0 johtoon. Ensimmäinen erä oli koko ottelun paras erä, Jukurit hallitsi hienoisesti erää. Maalipaikkoja oli useampaankin maaliin, mutta Flinckin tekemä 2-0 maali jäi erän viimeiseksi.

Toinen erä olikin sitten tasaista pelailua ilman mitään sen hienompia syöttökuvioita. Kiekko-Laserin Jyri Junnilan tekemä ylivoimamaali jäi toisen erän ainoaksi maaliksi. Maali oli onnekas, kun kiekko meni Jukurien puolustajan Marlo Koposen mailan kautta Teemu Seppäsen vartiomaan maaliin.

Kolmatta erää sekoitti tuomareiden ihmeellisesti vihelletyt jäähyt. Ensin Jukurien Henrik Forsberg otti kaksiminuuttisen ja lähes heti perään Sami Lähteenmäki sai myös kaksiminuuttisen ja näin tarjoutui Kiekko-Laserille tilaisuus tulla mukaan peliin. Oululaisten ylivoima ei ollut kaksista, ensimmäisen pidemmän syöttelyn jälkeen Tomi Peltonen laukoi kavennuksen Teemu Seppäsen kainalosta. Tilanne oli 3-2.

Aikaa Kiekko-Laserilla oli kyllä saada peli tasoihin. Joukkueen päävalmentaja Mikko Manner peluutti rohkeasti, kaksi oululaista kyttäsi pitkiä syöttöjä Jukurien siniviivalla, mutta heille ei saatu juuri pelattua kiekkoa. Pelin lopussa Kiekko-Laser pelasi ilman maalivahtia ja Tomas Jasko pääsi viimeistelemään ottelun loppunumeroiksi 4-2.

Mestiksen (Ville Lepistö) tiedotteesta / UrheiluOulu


Takaisin edelliselle sivulle


Kiekko-Laser - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutKärpille neljä uutta pelaajaa - Ohtamaa ja Pyörälä palaavat kotiin

Kärpille neljä uutta pelaajaa - Ohtamaa ja Pyörälä palaavat kotiin

Kärpät vahvistuu ensi kaudeksi neljällä pelaajalla, kun Atte Ohtamaa, Jasper Lindsten, Michal Kristof ja Mika Pyörälä edustavat tulevalla kaudella Oulun Kärppiä.

Lue lisää
Kristian Vesalainen vahvistaa Kärppien hyökkäystä

Kristian Vesalainen vahvistaa Kärppien hyökkäystä

Hyökkääjä Kristian Vesalainen saapuu vahvistamaan Kärppien hyökkäystä loppukauden ajaksi.

Lue lisää
Manner jatkaa Kärpissä vuoteen 2020

Manner jatkaa Kärpissä vuoteen 2020

Kärpät on käyttänyt Mikko Mannerin sopimukseen kirjatun option kaudesta 2018-2019 ja samalla solminut jatkosopimuksen, joka pitää Mannerin Oulussa kevääseen 2020 asti.

Lue lisää
Kärpät vahvistuu kolmella pelaajalla

Kärpät vahvistuu kolmella pelaajalla

Kärpät on solminut kolme uutta pelaajasopimusta. Kaksivuotisilla sopimuksilla Ouluun saapuvat menneen kauden KalPassa hopeamitaliin päättäneet Jyri Junnila ja Joonas Lyytinen sekä HIFK:ta edustanut Jasse Ikonen.

Lue lisää
Mikko Lehtonen ei jatka Kärpissä

Mikko Lehtonen ei jatka Kärpissä

Oulun Kärpät ja hyökkääjä Mikko Lehtonen ovat yhteisymmärryksessä purkaneet Lehtosen ensi kautta koskevan pelaajasopimuksen.

Lue lisää
Kärpät solmi tukun pelaajasopimuksia

Kärpät solmi tukun pelaajasopimuksia

Oulun Kärpät on solminut pelaajasopimuksia yhteensä 14 kiekkoilijan kanssa kaudelle 2017–2018.

Lue lisää