Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Iiro Vandell jatkaa Oulun Palloseura-jp:ssa

 
Iiro Vandell jatkaa Oulun Palloseura-jp:ssa

Viime kaudella Ykkösessä debytoinut oululaispuolustaja Iiro Vandell (23) jatkaa OPS-jp:n paidassa vuoden mittaisella sopimuksella. Laitapuolustajan ja topparin tonteilla viihtyvä Vandell esiintyi viime kaudella yhteensä 17 Ykkösen ottelussa, joista yhdeksässä hän oli avauskokoonpanossa.

- Haluan kokeilla riittääkö rahkeet vakiinnuttaa pelipaikka avauskokoonpanossa. Viime kausi oli minulle ensimmäinen Ykkösessä ja ainakin itselleni todistin, että pystyn pelaamaan hyviä pelejä siellä. Lähdetään siitä, että kasvatetaan avauskokoonpanopaikkoja viime kaudesta, Vandell suunnittelee.

Tulevasta kaudesta oululaispuolustaja ennakoi tiukkaa. Vain yksi joukkue saa mahdollisuuden karsia liigapaikasta ja peräti viisi seuraa putoaa Kakkoseen.

- Joukkueen tavoitteena on liiganousu eli me tähyilemme sitä ykköspaikkaa sarjassa, mutta se ei tule olemaan helppoa. Toisaalta jokainen joukkue pelaa myös tippumista vastaan, koska peräti viisi putoaa. Se tuo erityispanosta ensi kauteen, josta tulee varmasti kova, hän aprikoi.

Ensi kausi on Vandellin kolmas peräkkäinen OPS-jp:n paidassa. Jussi Hautala palaa OPS-jp:n huoltajaksi kahden välivuoden jälkeen. Hautalan sopimus on kaksivuotinen.

OPS:n tiedotteesta / UrheiluOulu


Takaisin edelliselle sivulle


Oulun Palloseura - jalkapallo ry - logo

OPS jalkapallo - 2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010

Ottelut kaudella 2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutSanteri Hostikka kuukauden pelaajaksi

Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

FC Lahden Santeri Hostikka on valittu Veikkausliigan heinäkuun pelaajaksi. Kuukauden valmentajaksi on valittu FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas.

Lue lisää
Matias Juntunen jatkaa - kymppi täyteen OPS:ssa

Matias Juntunen jatkaa - kymppi täyteen OPS:ssa

Harva pelaaja jatkaa nykyaikana samassa seurassa kymmentä kautta putkeen. Vuoden jatkosopimuksen myötä Matias Juntusesta voidaan jo puhua Oulun Palloseuran nykyajan seuraikonina.

Lue lisää
Paras maalintekijä ja Tikkanen jatkavat OPS:ssa

Paras maalintekijä ja Tikkanen jatkavat OPS:ssa

Ykkösen kauteen valmistautuva Oulun Palloseura on solminut vuoden jatkosopimukset viime kauden parhaan maalintekijänsä Abdul Sesayn sekä oululaislahjakkuuden Valtteri Tikkasen kanssa.

Lue lisää
Miika Juntusella päävastuu valmennuksesta myös ensi kaudella

Miika Juntusella päävastuu valmennuksesta myös ensi kaudella

Oulun Palloseuran managerina kymmenen vuotta toiminut Miika Juntunen otti viime kaudella ensimmäistä kertaa urallaan päävastuun myös joukkueensa valmentamisesta.

Lue lisää
OPS ja KajHa yhteistyöhön

OPS ja KajHa yhteistyöhön

Jalkapallon Ykköseen noussut Oulun Palloseura ja jalkapallon Kakkoseen noussut Kajaanin Haka ovat sopineet kolmivuotisesta (2017-2019) seurojen välisestä yhteistyöstä.

Lue lisää
OPS kiinnitti testipelaajiaan - joukkueeseen hurja määrä osaamista ja kokemusta

OPS kiinnitti testipelaajiaan - joukkueeseen hurja määrä osaamista ja kokemusta

Sarjanousua Ykköseen tavoitteleva Oulun Palloseura on solminut viisi pelaajasopimusta joukkueen testattavana pitkään olleiden pelaajien kanssa. Varsinkin joukkueen puolustus vahvistuu uusien sopimuksien myötä hurjasti.

Lue lisää