Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Hokki ja K-Laser taistelevat pohjoisen herruudesta

 
Hokki ja K-Laser taistelevat pohjoisen herruudesta

Pohjoisen paremmuudesta taistellaan jälleen keskiviikkona Kajaanissa, kun Kiekko-Laser matkaa viikon ainoassa ottelussaan Hokin vieraaksi. Hokki on onnistunut tällä kaudella viemään pisteet 5-1 joukkueiden välisissä kohtaamisissa.

Edellisellä Kajaanin reisulla Hokki piti potin itsellään (3-1) ja Oulussa ratkaisua haettiin voittolaukauskilpailusta asti, josta kajaanilaiset ottivat kaksi pistettä (2-3). "Aiemissa peleissä Hokkia vastaan ollaan oltu lukossa. Mutta me ollaan luottavaisia, että meidän energisyys ja hyvä meininki jatkuvat", Kiekko-Laserin varakapteeni Ville-Matti Koponen kommentoi pelin aattona.

Hokin kausi ei ole edennyt odotetulla tavalla ja sarjataulukon häntäpäätä TuTo:n kanssa pitävä joukkue haki tuloksettomuuteen ratkaisua valmennusvaihdon kautta. Sami Karppinen sai lähteä ja tilalle nostettiin kakkos- ja maalivahtivalmentajana toiminut Jukka Kuusivuori. Epätoivoisia aikoja elävä joukkue voi valmennusvaihdon kautta nousta uudenlaiseen nälkään. Viime perjantaina ensimmäistä peliään johtanut Kuusivuori luotsasi joukkueen kolmen tappion jälkeen voittoon kotonaan KooKoo:sta (1-0). Lauantaina vieraissa Sport oli kuitenkin liian kova vastus ja vei ottelun lukemin 5-2.

Jostakin syystä kajaanilaiset ovat kuitenkin olleet Kiekko-Laserille kova purtava. "Tämä on haastava peli. Viimeksi vieraissa D Teamiä vastaan ei oltu niin hyviä kuin oltais haluttu. Voitto mielessä lähdetään ja peli pitää saada alusta asti valmiiksi. Kun on viikon ainoa ottelu, ei tarvitse miettiä seuraavia päiviä, vaan voi lyödä itsensä likoon ja peli jälkeen voi olla ylpeä, kun on tehnyt parhaansa", Kiekko-Laserin päävalmentaja Mikko Manner kertoi joukkueen eväistä Kajaaniin.

Hokilla on kaksi ottelua enemmän pelattuna kuin Kiekko-Laserilla. Hokilla on kasassa 20 pelistä 21 pistettä, kun sarjataulukon kolmantena olevalla Kiekko-Laserilla pisteitä on kertynyt 35. Kotkapaidat ottivat hienon voiton kotonaan KooKoo:sta lauantaina. Toisen erän huikea vire tuotti viisi maalia. Samanlaista kovaa taisteluhenkeä tarvitaan mukaan, jotta Hokki kaatuisi kotonaan. Viidestä kolmen pisteen voitosta Hokki on ottanut kaikki kotikaukalossaan, joten pisteiden haku ei ole itsestäänselvyys.

Pitääkö Hokki otteensa pohjoisen pisteistä vai joko Kiekko-Laser näyttää, mistä oululainen huippujääkiekko on tehty?

Mestiksen (Reija Poutanen) tiedotteesta / UrheiluOulu


Takaisin edelliselle sivulle


Kiekko-Laser - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutKristian Vesalainen vahvistaa Kärppien hyökkäystä

Kristian Vesalainen vahvistaa Kärppien hyökkäystä

Hyökkääjä Kristian Vesalainen saapuu vahvistamaan Kärppien hyökkäystä loppukauden ajaksi.

Lue lisää
Manner jatkaa Kärpissä vuoteen 2020

Manner jatkaa Kärpissä vuoteen 2020

Kärpät on käyttänyt Mikko Mannerin sopimukseen kirjatun option kaudesta 2018-2019 ja samalla solminut jatkosopimuksen, joka pitää Mannerin Oulussa kevääseen 2020 asti.

Lue lisää
Kärpät vahvistuu kolmella pelaajalla

Kärpät vahvistuu kolmella pelaajalla

Kärpät on solminut kolme uutta pelaajasopimusta. Kaksivuotisilla sopimuksilla Ouluun saapuvat menneen kauden KalPassa hopeamitaliin päättäneet Jyri Junnila ja Joonas Lyytinen sekä HIFK:ta edustanut Jasse Ikonen.

Lue lisää
Mikko Lehtonen ei jatka Kärpissä

Mikko Lehtonen ei jatka Kärpissä

Oulun Kärpät ja hyökkääjä Mikko Lehtonen ovat yhteisymmärryksessä purkaneet Lehtosen ensi kautta koskevan pelaajasopimuksen.

Lue lisää
Kärpät solmi tukun pelaajasopimuksia

Kärpät solmi tukun pelaajasopimuksia

Oulun Kärpät on solminut pelaajasopimuksia yhteensä 14 kiekkoilijan kanssa kaudelle 2017–2018.

Lue lisää
Mikko Manner Kärppien päävalmentajaksi

Mikko Manner Kärppien päävalmentajaksi

Oulun Kärpät Oy:n hallitus on päättänyt vapauttaa Kärppien päävalmentajana kaudella 2016–2017 toimineen Kai Suikkasen tehtävistään.

Lue lisää