Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kauden yllättäjä saapuu Lempäälään

 
Kauden yllättäjä saapuu Lempäälään

Koko Mestis-syksyn yksi iloisimmista yllättäjistä tulee pohjoisesta, kun K-Laser on Kärpät-yhteistyön ja vahvan valmennuksen avulla onnistunut napsimaan tasaisesti voittoja. K-Laser on tällä hetkellä sarjassa kolmantena saapuessaan Lempäälään toisen kovassa vireessä olevan joukkueen vieraaksi. Ennen pientä taukoa viimeisestä kuudesta pelistään viisi voittanut LeKi palaa kotiyleisönsä eteen nälkäisenä.

Varsinkin kotihallissaan Raksilassa erinomaisesti esiintynyt vierasjoukkue on illan otteluun tultaessa ylittänyt valmentaja Mikko Mannerin johdolla alkukaudesta annetut odotukset hienosti. Vaasassa aiemmin meriittinsä luonut Manner on onnistunut tiukassa paikassa ja lentokentän kokoinen Raksilan jää luo joukkueelle vahvan edun kotipeleissään.

Vierasotteluissa joukkueen pitäisi kuitenkin yhä pystyä parantamaan, sillä joukkue on hävinnyt viimeiset kolme vierasotteluaan. Joukkueelle tuleekin olemaan Lempäälässä suuri haaste sopeutua pienen kaukalon lainalaisuuksiin. Pienikokoisen joukkueen on kyettävä pärjäämään kamppailupelissä ja löytämään fyysisellä pelillä itselleen tilaa ja aikaa.

K-Laser menetti eilen yhden alkukauden profiilipelaajistaan, kun Tapparastakin tuttu Jyri Junnila siirtyi SaiPan riveihin. Tehot 14+7 kotkapaidassa kerännyt Junnila oli joukkueen hyökkäyspelin selkäranka ja on mielenkiintoista nähdä, nouseeko uusia pelaajia parrasvaloihin. Ehdokkaina ovat mm. LeKissä aiemmin esiintyneet Tommi Leinonen ja Tomi Peltonen.

Kotijoukkue Lempäälän Kisa palaa kotihalliinsa tauon ja vapaapäivien saattelemana. Tauko oli joukkueelle täysin ansaittu, sillä Kisa onnistui kaappaamaan ennen taukoa viimeisestä kuudesta pelistään viisi voittoa, joka on nostanut saukkopaidat uudelleen taistelemaan kotiedusta.
Näissä otteluissa joukkue kykeni olemaan tasaisen varma kotikentällään, jossa kriittinen kotiyleisö vaatii jokaisesta ottelusta taisteluilmettä ja pisteitä. Samaa odotetaan myös perjantailta ja ottelulta K-Laseria vastaan, sillä voittoputken toivotaan jatkuvan.

LeKin on pystyttävä kotikaukalossaan olemaan fyysisempi ja liikkuvampi joukkue. Taklaukset pitää ajaa loppuun asti ja maalinedustalla pitää olla jämäkkä. Otteluiden alut ovat olleet aiemmin elintärkeitä ja LeKin on yhä oltava niiden kanssa tarkkana.

LeKin kokoonpanoon illan otteluun luistelevat lainapelaajan ominaisuudessa Tapparan Nestori Lähde ja Juuso Antonen ja mahdollisesti myös sairasteluista kärsivä Henri Sandvik Ilveksestä. Maalille luistellee huimassa vireessä pelaava Mikko Pätsi.

Mestiksen (Lauri Lehtinen) tiedotteesta / UrheiluOulu


Takaisin edelliselle sivulle


Kiekko-Laser - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutKärpille neljä uutta pelaajaa - Ohtamaa ja Pyörälä palaavat kotiin

Kärpille neljä uutta pelaajaa - Ohtamaa ja Pyörälä palaavat kotiin

Kärpät vahvistuu ensi kaudeksi neljällä pelaajalla, kun Atte Ohtamaa, Jasper Lindsten, Michal Kristof ja Mika Pyörälä edustavat tulevalla kaudella Oulun Kärppiä.

Lue lisää
Kristian Vesalainen vahvistaa Kärppien hyökkäystä

Kristian Vesalainen vahvistaa Kärppien hyökkäystä

Hyökkääjä Kristian Vesalainen saapuu vahvistamaan Kärppien hyökkäystä loppukauden ajaksi.

Lue lisää
Manner jatkaa Kärpissä vuoteen 2020

Manner jatkaa Kärpissä vuoteen 2020

Kärpät on käyttänyt Mikko Mannerin sopimukseen kirjatun option kaudesta 2018-2019 ja samalla solminut jatkosopimuksen, joka pitää Mannerin Oulussa kevääseen 2020 asti.

Lue lisää
Kärpät vahvistuu kolmella pelaajalla

Kärpät vahvistuu kolmella pelaajalla

Kärpät on solminut kolme uutta pelaajasopimusta. Kaksivuotisilla sopimuksilla Ouluun saapuvat menneen kauden KalPassa hopeamitaliin päättäneet Jyri Junnila ja Joonas Lyytinen sekä HIFK:ta edustanut Jasse Ikonen.

Lue lisää
Mikko Lehtonen ei jatka Kärpissä

Mikko Lehtonen ei jatka Kärpissä

Oulun Kärpät ja hyökkääjä Mikko Lehtonen ovat yhteisymmärryksessä purkaneet Lehtosen ensi kautta koskevan pelaajasopimuksen.

Lue lisää
Kärpät solmi tukun pelaajasopimuksia

Kärpät solmi tukun pelaajasopimuksia

Oulun Kärpät on solminut pelaajasopimuksia yhteensä 14 kiekkoilijan kanssa kaudelle 2017–2018.

Lue lisää