Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Miikka Salomäelle ja Juho Keräselle jatkosopimus

 
Miikka Salomäelle ja Juho Keräselle jatkosopimus

17-vuotias Kärppien suurlupaus Miikka Salomäki ja 25-vuotias väkivahva Juho Keränen ovat tehneet jatkosopimuksen. Salomäen sopimus koskee kahta seuraavaa kautta, ja Keräsen sopimus on kolmevuotinen.

 ”17-vuotias Salomäki on käsittämättömän vahva ja tasainen suorittaja. Salomäki on nuori, moderni jääkiekkoilija, poikkeuksellinen lahjakkuus ja hiomaton timantti. Hienoa että tällainen nuori sensaatio, jolla on sekä taitoa että kovuutta jatkaa seurassa”, päävalmentaja Hannu Aravirta toteaa.

Salomäki samoin kuin Juho Keränenkin ovat laitureita, jotka pystyvät pelaamaan myös keskushyökkääjänä. ”Keränen oli minulle tuntematon pelaaja, mutta hän on vakuuttanut monipuolisuudellaan. Hän on erinomainen alivoimapelaaja, jolla on ollut avainpelaajan asema hyvin sujuneessa alivoimassa. Keränen on kaikissa tilanteissa pelkäämätön, kiekollisena vahva kaveri, joka taklaa lujaa ja blokkaa varmasti”, Aravirta uskoo.

Urheilutoimenjohtaja Harri Aho sanoo molemmilla pelaajilla olevan parhaat vuodet ammattilaisena edessä. ”On hienoa, että pystyimme näin hyvissä ajoin varmistamaan tulevaisuutta omien kasvattien pitkillä sopimuksilla.”

Vesannon Vesakiekosta C-junnuna petopaitaan tullut Keränen teki liigadebyyttinsä kaudella 2005 - 2006. Kovuutta miesten peleihin hän haki Kajaanin Hokissa kausina 2006 - 2008. Hyökkääjä nousi yhdeksi Mestiksen kultamitalitaistelun ratkaisupelaajaksi keväällä 2007. Seuraavana vuonna hän oli kamppailemassa Hokille hopeaa.

Keränen palasi kärppäpaitaan kaudella 2008 - 2009, ja kauden päätteeksi hän pokkasi SM-hopeamitalin (tehot 8 + 6). Tällä kaudella Keränen on tehnyt 25 ottelussa pisteet 5 + 6.

Alle 20-vuotiaiden MM-kisapaikkaan oikeuttavia näyttöjä parhaillaan antava Salomäki oli liigan tulokkaita. Hän on pelannut 19 ottelua tehoin 2 + 1. Raahen Teräs-Kiekosta lähtenyt hyökkääjä taisteli viime keväänä A-nuorissa kultaa ja valittiin vuoden tulokkaaksi; runkosarjassa hän teki tehot 18 + 25. Nuorten mestaruuden lisäksi hän oli voittamassa alle 18-vuotiaiden MM-pronssia.

Kärppien tiedotteesta / UrheiluOulu


Takaisin edelliselle sivulle


Oulun Kärpät 46 ry - logo

Kärpät - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


JuhoKeränen

Juho Keränen

7.4.1985 Keitele
Tiedot

MiikkaSalomäki

Miikka Salomäki

9.3.1993 Raahe
Tiedot


Kärpille neljä uutta pelaajaa - Ohtamaa ja Pyörälä palaavat kotiin

Kärpille neljä uutta pelaajaa - Ohtamaa ja Pyörälä palaavat kotiin

Kärpät vahvistuu ensi kaudeksi neljällä pelaajalla, kun Atte Ohtamaa, Jasper Lindsten, Michal Kristof ja Mika Pyörälä edustavat tulevalla kaudella Oulun Kärppiä.

Lue lisää
Kristian Vesalainen vahvistaa Kärppien hyökkäystä

Kristian Vesalainen vahvistaa Kärppien hyökkäystä

Hyökkääjä Kristian Vesalainen saapuu vahvistamaan Kärppien hyökkäystä loppukauden ajaksi.

Lue lisää
Manner jatkaa Kärpissä vuoteen 2020

Manner jatkaa Kärpissä vuoteen 2020

Kärpät on käyttänyt Mikko Mannerin sopimukseen kirjatun option kaudesta 2018-2019 ja samalla solminut jatkosopimuksen, joka pitää Mannerin Oulussa kevääseen 2020 asti.

Lue lisää
Kärpät vahvistuu kolmella pelaajalla

Kärpät vahvistuu kolmella pelaajalla

Kärpät on solminut kolme uutta pelaajasopimusta. Kaksivuotisilla sopimuksilla Ouluun saapuvat menneen kauden KalPassa hopeamitaliin päättäneet Jyri Junnila ja Joonas Lyytinen sekä HIFK:ta edustanut Jasse Ikonen.

Lue lisää
Mikko Lehtonen ei jatka Kärpissä

Mikko Lehtonen ei jatka Kärpissä

Oulun Kärpät ja hyökkääjä Mikko Lehtonen ovat yhteisymmärryksessä purkaneet Lehtosen ensi kautta koskevan pelaajasopimuksen.

Lue lisää
Kärpät solmi tukun pelaajasopimuksia

Kärpät solmi tukun pelaajasopimuksia

Oulun Kärpät on solminut pelaajasopimuksia yhteensä 14 kiekkoilijan kanssa kaudelle 2017–2018.

Lue lisää