Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pohjoisen joukkueet kohtaavat

 
Pohjoisen joukkueet kohtaavat

Kajaanin Hokki on kuluvan kauden aikana nöyryyttänyt Kiekko-Laseria kolme kertaa vieden tylysti voitot mennessään. Kotkapaitojen päävalmentajan, Mikko Mannerin, sanoin keskiviikkoisen kohtaamisen isoin juttu on, ettei mietitä miltä historia näyttää, vaan tuodaan omat vahvuudet esiin.

Kajaanilaiset ovat olleet voittamattomia Kiekko-Laserille tällä kaudella. Kaksi kertaa on Hokki pitänyt täydet pisteet selkein lukemin (3-1, 6-1) kotkapaitojen vieraillessa Kajaanissa. Hokin aiempi käynti Oulussa lokakuussa oli joukkueiden tiukin vääntö ja voittajaa haettiin aina voittolaukauskilpailusta asti. Hokki vei tuolloin kaksi pistettä mukanaan (2-3). Joulutauolta palattaessa on joukkueilla samat lähtökohdat. TuTo murskasi molemmat joukkueet pohjoisen vierailullaan ja passitti Hokin ja Kiekko-Laserin päät painuksissa joulun viettoon. Ennen turkulaisten tuhoisaa kyläilyä Hokki oli neljän ottelun voittoputkessa.

Hokin suurin muutos sitten joukkueiden aiemman kohtaamisen jälkeen marraskuussa on varmasti joukkueen päävalmentajavaihdos. Tshekkiläinen Vladimir Kolek on ohjannut joukkueensa voittojen tielle ja Hokki on kevään Play Offs-paikkojen taistelussa mukana. Kolekin astuttua puikkoihin on joukkue kääntänyt ottelusaldonsa plussan puolelle. Jos Kolekia ennen Hokin pelitulokset olivat ailahtelevia ja suurin osa tappiollisia, on asia nyt toisin. Uuden päävalmentajan jälkeen Hokki kaatoi heti vieraissa Kiekko-Vantaan tylysti 0-7. 11 luotsatussa pelissä on Kolek johdattanut joukkueen voittoon seitsemän kertaa. "Joulutauon jälkeen on tietysti arvoitus millä tavalla peli sujuu. Meillä on tavoitteena jatkaa hyviä otteita, mutta vastustaja on kova", Kolek pohti ottelun aattona.

Kiekko-Laser palasi harjoitusten pariin maanantaina. Joukkue otti ennen taukoa hienon vierasvoiton Sportista, jonka ilon TuTo tappoi vierailullaan. Mannerin mukaan Hokkia vastaan lähdettäessä pitää pelaajien saada kovuus ja kaksinkamppailut kohdilleen. "Pitää pystyä pitämään tunteet kasassa. Aggressiivisuus on hyvästä, mutta se ei saa mennä yli. Peliä pitää viedä järkevämpään suuntaan ja pelata tasapainoisesti. Turha hurlumhei on jäätävä pois", Manner kiteytti.

Keskiviikon taisteluun lähdettäessä Kiekko-Laserin kokoonpanoon palaa liigakomennuksella ollut puolustaja Toni Kirén. Hyökkääjä Ville-Matti Koponen puolestaan jatkaa Kärppien riveissä. Ennen joulutaukoa sairastellut Tomi Peltonen palaa hyökkäykseen. Hyökkääjä Tomi Pekkalan lainasopimus päättyi jouluna ja mies palaa Tapparaan. Atte Susi solmi seuran kanssa loppukauden kattavan sopimuksen ja jatkaa näin joukkueen hyökkäyksessä.

Hokin sairastuvalla ovat edelleen puolustajat Heikki Lukkari, Lasse Lappalainen ja Antti Savolainen, mutta kuumetta ennen joulutaukoa sairastanut hyökkääjä Antti Reivonen on pelikuntoinen. Hokki-paidassa ensimmäistä kertaa tänä kautena pelaa puolustaja Jonne Hattunen, jonka loppukauden mittainen sopimus julkistettiin jouluviikolla. "Jonne pelaa keskiviikkona. Lisäksi Nico Aaltonen ja Juha-Petteri Purolinna ovat Rauman Lukosta kokoonpanossamme, ja he viipyvät Hokissa tammikuulle", Kolek kertoi tiistaina päivän toisten jääharjoitusten alkaessa iltapäivällä.

Mestiksen tiedotteesta / UrheiluOulu


Takaisin edelliselle sivulle


Kiekko-Laser - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Tomi Karhunen vuokralle Kärppiin

Tomi Karhunen vuokralle Kärppiin

Maalivahti Tomi Karhunen tulee kuukauden mittaisella vuokrasopimuksella Kärppiin. Tällä varaudutaan täydentämään joukkueen maalivahtiosastoa lähestyvien U20 MM-kisojen ajaksi.

Lue lisää
Juhamatti Aaltonen Kärppiin loppukauden sopimuksella

Juhamatti Aaltonen Kärppiin loppukauden sopimuksella

Kärpät ja hyökkääjä Juhamatti Aaltonen ovat solmineet loppukauden kattavan sopimuksen. 35-vuotias hyökkääjä siirtyi viime helmikuussa Lahden Pelicansista Kärppiin niin ikään loppukauden kattavalla sopimuksella.

Lue lisää
Puljujärvi sopimukseen Kärppien kanssa

Puljujärvi sopimukseen Kärppien kanssa

Kärpät on solminut yksivuotisen sopimuksen hyökkääjä Jesse Puljujärven kanssa.

Lue lisää
Libor Sulak vahvistamaan Kärppien puolustusta - Samu Tuomaalalle Liiga-sopimus

Libor Sulak vahvistamaan Kärppien puolustusta - Samu Tuomaalalle Liiga-sopimus

Kärpät on solminut yksivuotisen sopimuksen puolustaja Libor Sulakin kanssa. Tsekkiläinen Sulak, 26, edusti viime kaudella KHL:n Severstal Cherepovetsia ja Liigan KooKoota.

Lue lisää
Lasse Kukkonen lopettaa pelaajauransa

Lasse Kukkonen lopettaa pelaajauransa

Kärppien pitkäaikainen puolustaja ja kapteeni Lasse Kukkonen on päättänyt lopettaa pelaajauransa.

Lue lisää
Kärppien naisten Liigajoukkueelle sopimuksia

Kärppien naisten Liigajoukkueelle sopimuksia

Alle 18-vuotiaiden maajoukkuetta viime kaudella edustaneet tulevaisuuden lupaukset Oona Havana ja Anna-Kaisa Antti-Roiko pelaavat tulevalla kaudella kärppäpaidassa.

Lue lisää