Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pohjois-Suomen herruus jälleen Hokille

 
Pohjois-Suomen herruus jälleen Hokille

Hokki jatkoi Kiekko-Laserin kurittamista, kun joukkueet kohtasivat Oulussa. Isännät eivät vieläkään onnistuneet kajaanilaisia kaatamaan, vaan Hokki otti kaksi pistettä mukaansa voittolaukauskilpailun jälkeen lukemin 3-4.

Keskiviikkona historia toisti itseään, kun Hokki toistamiseen vei pidemmän korren Oulussa rankkareissa. Matias Perkkiö onnistui ainoana Kiekko-Laserista ohittamaan Juha Toivosen voittolaukauskilpailussa, kun Hokilta onnistujia löytyi kaksi. Jere Laaksonen ja Teemu Suhonen taiteilivat kiekon Antti Rautiolan selän taakse. "Puhuimme ennen peliä, että tämä on tälle vuodelle viimeinen ja me mennään se voittamaan. Ensimmäinen erä oli erinomainen, harmittaa vain, kun maalitekopaikoista ei maaleja tullut. Kokonaisuuteen olen tyytyväinen", Hokin päävalmentaja Vladimir Kolek sanoi pelin jälkeen.

Kiekko-Laserin päävalmentaja Mikko Manner harmitteli omiensa toista erää, sekä jatkoaikaa. "Meidän peli oli huonoa toisessa ja neljännessä erässä. Harmi ettei tälläkään kertaa rankkareita voitettu. Hieno suoritus ja noustiin kuitenkin tasoihin. Rautiola oli tänään mies paikallaan. Pelejä on pelattu sen verran, ettei enää voi innokkuuden piikkiin virheet mennä. Perusasioiden tekemistä pitää edelleen jatkaa", Manner kiteytti.

Ottelu tarjoili tasokasta kiekkoa ja tolppia kolisteltiin molemmissä päissä. Maalintekopaikkoja syntyi, mutta tänään molemmilla maaleilla veskarit olivat hereillä. Ottelun avausmaali syntyi heti toisen erän alussa, kun Riku Toivo vei isännät johtoon. Kiekko-Laserilla oli muutama vahva hyökkäys, jotka Toivonen torjui upeasti. Hokin tasoitus syntyi Niko Saarenpään vahvasta yksilösuorituksesta pelin puolivälin paikkeilla. Muutamaa minuuttia myöhemmin Hokki käytti hyväkseen kahden miehen ylivoiman ja Mika Mäkiahon osumasta vierailijat menivät 1-2-johtoon. Toisen erän loppupuolella Kiekko-Laserille sattui virhe omalla alueellaan, josta Pietari Kolhonen otti kiekon ja laittoi sen varmasti maaliin.

Kotijoukkueen loppukiri

Kolmannessa erässä isännät hallitsivat kiekkoa ja loivat useita maalintekopaikkoja. Toivonen pysyi kuitenkin vahvana Hokin maalilla. Aivan erän alkuminuuteilla tarjoutui Kiekko-Laserille puolestaan kahden miehen ylivoima ja Toivon syötöstä Perkkiö siirsi kiekon maalinsuulta Toivosen selän taakse. Oululaiset hakivat tasoitusta vimmatusti ja Hokin luistin alkoi tökkiä. Kajaanilaiset ottivat aikalisän rauhoittaakseen pelaamista. Hokki sortui kuitenkin rikkomaan Kiekko-Laserin vahvan hyökkäyspään painostuksen alla ja kotijoukkue pääsi ylivoimalle. Tolppia kolisteltiin jälleen ja isäntien helpotus oli suuri, kun Toni Kirén onnistui viimein tuomaan Kiekko-Laserin tasoihin ylivoimalla.

Jatkoajalla Hokki ryhdistäytyi jälleen ja kiekko pyöri ainostaan Kiekko-Laserin päädyssä. Viiden minuutin jatkoajalla Hokki pääsi pyörittämään ylivoimaa kahden minuutin ajan, mutta Rautiola piti Kiekko-Laserin vielä pelissä mukana. Lopulta Hokki onnistui paremmin voittolaukauskilpailussa ja vei kaksi pistettä mennessään. "Voittolaukauskilpailut ovat kaksinkamppailuja ja siinä artistit pääsevät näyttämään osaamistaan. Yrittäjät valitaan tunteen pohjalta, ei siinä mitään valmista sapluunaa ole", Manner taustoitti.

Joukkueiden pelit jatkuvat ensi vuoden puolella, kun viikon kuluttua Hokki saa vieraakseen KooKoon ja Kiekko-Laser puolestaan matkaa Savonlinnaan.

Mestiksen (Reija Poutanen) tiedotteesta / UrheiluOulu


Takaisin edelliselle sivulle


Kiekko-Laser - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutKärpille neljä uutta pelaajaa - Ohtamaa ja Pyörälä palaavat kotiin

Kärpille neljä uutta pelaajaa - Ohtamaa ja Pyörälä palaavat kotiin

Kärpät vahvistuu ensi kaudeksi neljällä pelaajalla, kun Atte Ohtamaa, Jasper Lindsten, Michal Kristof ja Mika Pyörälä edustavat tulevalla kaudella Oulun Kärppiä.

Lue lisää
Kristian Vesalainen vahvistaa Kärppien hyökkäystä

Kristian Vesalainen vahvistaa Kärppien hyökkäystä

Hyökkääjä Kristian Vesalainen saapuu vahvistamaan Kärppien hyökkäystä loppukauden ajaksi.

Lue lisää
Manner jatkaa Kärpissä vuoteen 2020

Manner jatkaa Kärpissä vuoteen 2020

Kärpät on käyttänyt Mikko Mannerin sopimukseen kirjatun option kaudesta 2018-2019 ja samalla solminut jatkosopimuksen, joka pitää Mannerin Oulussa kevääseen 2020 asti.

Lue lisää
Kärpät vahvistuu kolmella pelaajalla

Kärpät vahvistuu kolmella pelaajalla

Kärpät on solminut kolme uutta pelaajasopimusta. Kaksivuotisilla sopimuksilla Ouluun saapuvat menneen kauden KalPassa hopeamitaliin päättäneet Jyri Junnila ja Joonas Lyytinen sekä HIFK:ta edustanut Jasse Ikonen.

Lue lisää
Mikko Lehtonen ei jatka Kärpissä

Mikko Lehtonen ei jatka Kärpissä

Oulun Kärpät ja hyökkääjä Mikko Lehtonen ovat yhteisymmärryksessä purkaneet Lehtosen ensi kautta koskevan pelaajasopimuksen.

Lue lisää
Kärpät solmi tukun pelaajasopimuksia

Kärpät solmi tukun pelaajasopimuksia

Oulun Kärpät on solminut pelaajasopimuksia yhteensä 14 kiekkoilijan kanssa kaudelle 2017–2018.

Lue lisää