Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Oulussa kuuma taistelu kotiedusta

 
Oulussa kuuma taistelu kotiedusta

Kiekko-Laser aloitti vuoden vahvalla esityksellä vieraskaukalossa ja heti perjantaina on seuraava koitos edessä, kun LeKi saapuu Ouluun. Joukkueiden väliset otteluvoitot kuluvalta kaudelta ovat tasan 1-1.

LeKi matkustaa pitkästä aikaa vieraspeliin, kun joukkueella on takanaan kolme peräkkäistä kotiottelua. Niistä joukkue onnistui ottamaan vain yhdessä voiton ja kärsi kaksi tappiota. Viimeisimpänä keskiviikkona Jukurit hakivat täydet pisteet Lempäälästä lukemin 2-4. Edellinen vieraspeli LeKi:llä oli joulukuun puolivälissä, jolloin joukkue kaatoi Kiekko-Vantaan lukemin 4-6.

LeKi on sarjataulukossa aivan Kiekko-Laserin kannoilla, joukkueiden piste-ero on vaivaiset neljä, LeKi:n ollessa sarjataulukossa sijalla kuusi. Kiekko-Laser puolestaan nousi keskiviikkoisen vierasvoiton myötä neljänneksi. Molemmat joukkueet mielivät neljän parhaan joukkoon runkosarjassa ja sitä kautta Play Offs-otteluiden kotietuun.

Joukkueet ovat kohdanneet kahdesti aiemmin kuluneen kauden aikana. Lokakuun alussa Kiekko-Laser piti pisteet kotonaan Markus Himangan vastatessa voittomaalista lukemin 3-2. LeKi puolestaan oli vahvempi seuraavassa kohtaamisessa Lempäälässä ja otti selkeän voiton lukemin 5-3.

Kiekko-Laser otti keskiviikkona hienon voiton SaPKo:sta vieraissa ja sen voitontunnelman myötä on joukkueen hyvä luistella perjantaina kotikaukaloon. Vaikka kotkapaidoilla on kaksi ikävää kotitappiota viime vuoden puolelta, ei niitä kannata enää miettiä, vaan mennä täysillä kohti tulevaa. Keskiviikon peli osoitti jälleen, kuinka vahvaa ja uhrautuvaa joukkueen alivoimapelaaminen tällä hetkellä on. Ylivoimaan kun saadaan vielä samanlaista taistelutahtoa, on joukkue pysäyttämätön.

Maalinsuulla edellisen pelin torjunut Pekka Kankaanranta osoitti, ettei Kiekko-Laserissa ole taitavista maalivahdeista pulaa. Se kumpi torjuu perjantaina, keskiviikkona kuumeen takia sivussa ollut Antti Rautiola vai Kankaanranta, selviää vasta myöhemmin.

Perjantain pelin jälkeen armeijan harmaisiin siirtyy Kiekko-Laserilta kolme pelaajaa. Janne Niva, Petri Seppänen, sekä Joonas Ryynänen nähdään ennen armeijan alkua viimeisen kerran kotkapaidassa perjantaina. Myös suurimman osan kaudesta Kiekko-Laserin riveissä pelannut Kärppä-hyökkääjä Joonas Komulainen liittyy kolmikon mukaan.

LeKi:ltä sivussa ovat puolustajat Veli-Matti Talonen ja hyökkääjä Lassi Mattila. Pitkään sivussa ollut puolustaja Jarno Virkki palaa Kisan kokoonpanoon perjantaina. Tapparasta LeKi saa hyökkäystä vahvistamaan Jouni Virpiön.

Mestiksen tiedotteesta / UrheiluOulu


Takaisin edelliselle sivulle


Kiekko-Laser - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


Markus Himanka

27.2.1988 Oulu
Tiedot

Pekka Kankaanranta

9.8.1984 Forssa
Tiedot

JoonasKomulainen

Joonas Komulainen

1.6.1990 Kuhmo
Tiedot

Janne Niva

11.5.1990 Kolari
Tiedot

AnttiRautiola

Antti Rautiola

8.2.1988 Äänekoski
Tiedot

Joonas Ryynänen

15.2.1990 Oulu
Tiedot

Petri Seppänen

7.3.1990 Oulu
Tiedot


Kärpille neljä uutta pelaajaa - Ohtamaa ja Pyörälä palaavat kotiin

Kärpille neljä uutta pelaajaa - Ohtamaa ja Pyörälä palaavat kotiin

Kärpät vahvistuu ensi kaudeksi neljällä pelaajalla, kun Atte Ohtamaa, Jasper Lindsten, Michal Kristof ja Mika Pyörälä edustavat tulevalla kaudella Oulun Kärppiä.

Lue lisää
Kristian Vesalainen vahvistaa Kärppien hyökkäystä

Kristian Vesalainen vahvistaa Kärppien hyökkäystä

Hyökkääjä Kristian Vesalainen saapuu vahvistamaan Kärppien hyökkäystä loppukauden ajaksi.

Lue lisää
Manner jatkaa Kärpissä vuoteen 2020

Manner jatkaa Kärpissä vuoteen 2020

Kärpät on käyttänyt Mikko Mannerin sopimukseen kirjatun option kaudesta 2018-2019 ja samalla solminut jatkosopimuksen, joka pitää Mannerin Oulussa kevääseen 2020 asti.

Lue lisää
Kärpät vahvistuu kolmella pelaajalla

Kärpät vahvistuu kolmella pelaajalla

Kärpät on solminut kolme uutta pelaajasopimusta. Kaksivuotisilla sopimuksilla Ouluun saapuvat menneen kauden KalPassa hopeamitaliin päättäneet Jyri Junnila ja Joonas Lyytinen sekä HIFK:ta edustanut Jasse Ikonen.

Lue lisää
Mikko Lehtonen ei jatka Kärpissä

Mikko Lehtonen ei jatka Kärpissä

Oulun Kärpät ja hyökkääjä Mikko Lehtonen ovat yhteisymmärryksessä purkaneet Lehtosen ensi kautta koskevan pelaajasopimuksen.

Lue lisää
Kärpät solmi tukun pelaajasopimuksia

Kärpät solmi tukun pelaajasopimuksia

Oulun Kärpät on solminut pelaajasopimuksia yhteensä 14 kiekkoilijan kanssa kaudelle 2017–2018.

Lue lisää