Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kiekko-Laserin tehokas alivoima kaatoi lohipaidat

 
Kiekko-Laserin tehokas alivoima kaatoi lohipaidat

Lauantai-kierroksen kamppailu Raksilassa oli tunnetta ja tapahtumia täynnä, kun Kiekko-Laser isännöi Kiekko-Vantaata. Molemmilla joukkueilla oli edellispäivältä vieraspeli alla ja se näkyi myös pelissä ajoittaisena turhautumisena. Kotkapaitojen voitontahto ja taisteluilme olivat tänään yhtenäisempiä ja vantaalaiset passitettiin toistamiseen tälle kaudelle tyhjin käsin kotimatkalle lukemin 3-1.

Kotkapaidoilla oli hienoinen yliote läpi ottelun, vaikka joukkueella oli tappio KooKoo:sta alla. Se energia mikä eilisestä erittäin tiukasta kamppailusta jäi yli, löysi hyvin tiensä Raksilan kaukaloon. Heti pelin alusta asti tunteet kävivät kuumana. Kiekko-Vantaan Toni Mäkiaho istui ensimmäisenä kaksiminuuttista kampattuaan Joni Liljebladin. Rangaistuksen kärsittyään Mäkiaho ehti olla kaukalon puolella reilut kolme minuuttia, kunnes kutsu pukukoppiin kävi. Mäkiahon ruman taklauksen kohteeksi joutui Ville Rajala, joka loukkaantui tilanteessa. Rajala palasi vielä toiseen erään, mutta joutui kuitenkin jättämään pelin kesken. Mäkiaholle tuomittiin tilanteesta viiden minuutin rangaistus ja automaattinen pelirangaistus käytöksestä.

Toiseen erään lähdettäessä Mäkiahon viisiminuuttista oli vielä jäljellä, kun vantaalaiset pääsivät alivoimalla kolmella yhtä vastaan hyökkäykseen ja lohipaitojen Robert Nyholm laittoi kiekon pussiin. Kiekko-Laserin seuraava ylivoimatilanne tuotti kuitenkin tulosta, kun kapteeni Toni Kirén laukoi siniviivan tuntumasta kiekon lohipaitojen maalilla torjuneen Mika Norjan selän taakse.

Kiekko-Laser oli pelissä paremmalla jalalla liikenteessä ja kolmannessa erässä se tuotti tulosta. Heti erän alkuun Tomi Peltonen vei kotkapaidat 2-1-johtoon Iiro Memosen vahvasta esityöstä. Kolmannessa erässä puolestaan Kiekko-Laserin pukukopin ovi kävi, kun Kirénille tuomittiin 5+20 polvitaklauksesta. Samassa ajassa Peltonen sai kahden minuutin rangaistuksen ja Kiekko-Vantaa pääsi pyörittämään kahden miehen ylivoimaa.

Kiekko-Laserin alivoima on kuitenkin tällä hetkellä erittäin vahvaa ja uhrautuvaista. Ja kun maalilla on vastustajan harmiksi vielä Antti Rautiola, ei tulosta helposti synny. Tälläkin kertaa vantaalaisten yritykset kilpistyivät Rautiolaan. Matias Perkkiö pääsi alivoimalla kokeilemaan maalintekoa läpiajosta, mutta ottelun viimeistä maalia saatiin vielä odottaa. Memonen pohjusti joukkueen kaksi ensimmäistä maalia ja kovassa vireessä läpi ottelun ollut hyökkääjä pääsi tuulettamaan Kiekko-Laserin kolmatta osumaa, joka syntyi Memosen lavasta ylivoimalla. Kiekko-Vantaan pyssyistä loppui ruuti ja kotkapaidat ottivat tärkeät kolme pistettä itselleen.

Kiekko-Laserin päävalmentaja Mikko Manner oli syystäkin tyytyväinen joukkueen koko viikon panokseen. "Mahtava voitto meille ja huikea viikko takana, kun kolmesta ottelusta saatiin kuusi pistettä. Rautiola on ollut koko viikon meidän ykköspelaaja. Kovaa taistelua ja jääkiekkoon kuuluu tunteet ja tänään sitä oli pelissä. Itse provosoiduttiin kolmannessa erässä. Vantaata vastaan voitot menivät kotipainotteisesti. Memoselta hyvä peli ja tyytyväinen voi olla".

Kiekko-Laserin pelit jatkuvat ensi keskiviikkona (26.1) ja tuolloin Raksilassa vastassa on sarjaykkönen Mikkelin Jukurit. Kiekko-Vantaa isännöi TuTo:a samana päivänä kotikaukalossaan Valtti Areenassa.

Mestiksen (Reija Poutanen) tiedotteesta / UrheiluOulu


Takaisin edelliselle sivulle


Kiekko-Laser - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


JoniLiljeblad

Joni Liljeblad

17.9.1989 Oulu
Tiedot

MikkoManner

Mikko Manner

19.7.1974 Vaasa
Tiedot

Iiro Memonen

3.10.1986 Kitee
Tiedot

Tomi Peltonen

22.1.1987 Tampere
Tiedot

Matias Perkkiö

23.5.1987 Oulu
Tiedot

Ville Rajala

23.6.1989 Utajärvi
Tiedot

AnttiRautiola

Antti Rautiola

8.2.1988 Äänekoski
Tiedot


Kristian Vesalainen vahvistaa Kärppien hyökkäystä

Kristian Vesalainen vahvistaa Kärppien hyökkäystä

Hyökkääjä Kristian Vesalainen saapuu vahvistamaan Kärppien hyökkäystä loppukauden ajaksi.

Lue lisää
Manner jatkaa Kärpissä vuoteen 2020

Manner jatkaa Kärpissä vuoteen 2020

Kärpät on käyttänyt Mikko Mannerin sopimukseen kirjatun option kaudesta 2018-2019 ja samalla solminut jatkosopimuksen, joka pitää Mannerin Oulussa kevääseen 2020 asti.

Lue lisää
Kärpät vahvistuu kolmella pelaajalla

Kärpät vahvistuu kolmella pelaajalla

Kärpät on solminut kolme uutta pelaajasopimusta. Kaksivuotisilla sopimuksilla Ouluun saapuvat menneen kauden KalPassa hopeamitaliin päättäneet Jyri Junnila ja Joonas Lyytinen sekä HIFK:ta edustanut Jasse Ikonen.

Lue lisää
Mikko Lehtonen ei jatka Kärpissä

Mikko Lehtonen ei jatka Kärpissä

Oulun Kärpät ja hyökkääjä Mikko Lehtonen ovat yhteisymmärryksessä purkaneet Lehtosen ensi kautta koskevan pelaajasopimuksen.

Lue lisää
Kärpät solmi tukun pelaajasopimuksia

Kärpät solmi tukun pelaajasopimuksia

Oulun Kärpät on solminut pelaajasopimuksia yhteensä 14 kiekkoilijan kanssa kaudelle 2017–2018.

Lue lisää
Mikko Manner Kärppien päävalmentajaksi

Mikko Manner Kärppien päävalmentajaksi

Oulun Kärpät Oy:n hallitus on päättänyt vapauttaa Kärppien päävalmentajana kaudella 2016–2017 toimineen Kai Suikkasen tehtävistään.

Lue lisää