Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Torjuuko Hostikka voiton sarjakärjestä

 
Torjuuko Hostikka voiton sarjakärjestä

Keskiviikkona Raksilassa Kiekko-Laser saa vastaan kovan joukkueen, kun sarjakärki Jukurit saapuu joukkueen vieraaksi. Mikkeliläiset ovat kärsineet tappion varsinaisella peliajalla vain kuusi kertaa kuluvan kauden aikana. Joukkue on ottanut viisi pistettä myös kotkapaitojen kustannuksella. "Jukurit on KooKoo:n ohella sarjan paras joukkue, ehkä vielä tasapainoisempi. Työteliäs joukkue ja meillä on kova haaste edessä. Nyt on hyvä nähdä kotikaukalossa, missä mennään neljä viikkoa ennen runkosarjan päättymistä. Meillä on vahva viikko alla ja siitä on hyvä jatkaa. Valmiina pitää olla", totesi päävalmentaja Mikko Manner.

Joukkueiden aiempi kohtaaminen Oulussa on jäänyt varmasti kaivelemaan mieltä ja nyt on aika ottaa revanssi. Kiekko-Laser johti kolmannessa erässä Jukureita, kun vierailijoiden rohkea pelaaminen tuotti tulosta yhdeksän sekuntia ennen päätössummeria. Jukureiden Mikko Laine toi joukkueensa tasoihin ja ottelu venyi aina voittolaukauskilpailuun saakka. Mikkeliläiset poistuivat hallista kaksi pistettä mukanaan.
 
Tammikuun puolella Jukurit on ottanut jokaisesta ottelustaan vähintään yhden pisteen. Edellisen tappion varsinaisella peliajalla joukkue kärsi joulukuun lopulla, kun SaPKo tuli ja vei pisteet Mikkelissä (4-5). Viime viikon otteluistaan Jukurit kerrytti pistesaldoaan jälleen mukavasti. Maanantaina KooKoo isännöi Jukureita televisiovalojen edessä kärkikamppailussa, jossa vierailijat veivät voiton lopulta voittolaukauskilpailussa (1-2). Perjantaina Vaasan Sport sai kyytiä Mikkelissä lukemin 6-2.

Myös Kiekko-Laserilla on hyvä viikko alla, kun kolmesta ottelusta pisteitä saatiin kuusi ja omiin maaleja tuli vain kolme. Joukkueen on hyvä siirtää energiaa siitä tämän viikon koitokseen. "Keskiviikkona tehdään asiat huolellisemmin. Mitään ei jätetä jossittelujen varaan", kotkapaitojen hyökkääjä Tomi Peltonen sanoi.

Kiekko-Laserin riveistä sivussa on Ville Rajala, joka sai kovan tällin päähän lauantain ottelussa Kiekko-Vantaata vastaan. Rajala on sairaslomalla aivotärähdyksen vuoksi ainakin 11.2. saakka. Myös viime perjantaina Kouvolassa ottelun kesken jättänyt Aku Joki-Erkkilä on vielä sivussa pelaavasta kokoonpanosta. Puolustuksesta poissa on Markus Himanka. Maalissa pelaa Kärppä-laina Ville Hostikka.

Ottelut kovenevat ja panokset kasvavat runkosarjan lähestyessä loppuaan. Keskiviikko tarjoilee kiekkokansalle kovan taistelun kolmesta tärkeästä sarjapisteestä.

Mestiksen (Reija Poutanen) tiedotteesta / UrheiluOulu


Takaisin edelliselle sivulle


Kiekko-Laser - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


Markus Himanka

27.2.1988 Oulu
Tiedot

MikkoManner

Mikko Manner

19.7.1974 Vaasa
Tiedot

Tomi Peltonen

22.1.1987 Tampere
Tiedot

Ville Rajala

23.6.1989 Utajärvi
Tiedot


Kärpille neljä uutta pelaajaa - Ohtamaa ja Pyörälä palaavat kotiin

Kärpille neljä uutta pelaajaa - Ohtamaa ja Pyörälä palaavat kotiin

Kärpät vahvistuu ensi kaudeksi neljällä pelaajalla, kun Atte Ohtamaa, Jasper Lindsten, Michal Kristof ja Mika Pyörälä edustavat tulevalla kaudella Oulun Kärppiä.

Lue lisää
Kristian Vesalainen vahvistaa Kärppien hyökkäystä

Kristian Vesalainen vahvistaa Kärppien hyökkäystä

Hyökkääjä Kristian Vesalainen saapuu vahvistamaan Kärppien hyökkäystä loppukauden ajaksi.

Lue lisää
Manner jatkaa Kärpissä vuoteen 2020

Manner jatkaa Kärpissä vuoteen 2020

Kärpät on käyttänyt Mikko Mannerin sopimukseen kirjatun option kaudesta 2018-2019 ja samalla solminut jatkosopimuksen, joka pitää Mannerin Oulussa kevääseen 2020 asti.

Lue lisää
Kärpät vahvistuu kolmella pelaajalla

Kärpät vahvistuu kolmella pelaajalla

Kärpät on solminut kolme uutta pelaajasopimusta. Kaksivuotisilla sopimuksilla Ouluun saapuvat menneen kauden KalPassa hopeamitaliin päättäneet Jyri Junnila ja Joonas Lyytinen sekä HIFK:ta edustanut Jasse Ikonen.

Lue lisää
Mikko Lehtonen ei jatka Kärpissä

Mikko Lehtonen ei jatka Kärpissä

Oulun Kärpät ja hyökkääjä Mikko Lehtonen ovat yhteisymmärryksessä purkaneet Lehtosen ensi kautta koskevan pelaajasopimuksen.

Lue lisää
Kärpät solmi tukun pelaajasopimuksia

Kärpät solmi tukun pelaajasopimuksia

Oulun Kärpät on solminut pelaajasopimuksia yhteensä 14 kiekkoilijan kanssa kaudelle 2017–2018.

Lue lisää