Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kokoa ja taitoa sentteriosastolle

 
Kokoa ja taitoa sentteriosastolle

Tshekkisentteri Ivan Hűml vahvistaa Kärppien hyökkäystä loppukauden ajan. Sopimus seuran ja keskushyökkääjän välillä vahvistettiin lauantai-iltana. 29-vuotias sentteri siirtyy joukkueeseen HC Kometa Brnosta, jossa on tehnyt 43 ottelussa pisteet 6 + 8.
 
”Meiltä on lähtenyt hyökkäyskokemusta ja tarvitsemme leveyttä joukkueeseen. Hűml tuo kokemusta eikä hän tule täysin tuntemattomaan sarjaan. Hän on pelaaja parhaassa iässä ja tyypiltään meille sopiva kaveri”, päävalmentaja Hannu Aravirta perustelee.

Jari Viuhkolan korvaajaksi hankitun Martin St. Pierren lähdettyä seura on etsinyt joukkueeseen keskushyökkääjää. ”Monipuolinen Huml tuo joukkueeseen kokemusta ja osaamista, jota tällä hetkellä tarvitaan” urheilutoimenjohtaja Harri Aho sanoo.

SM-liigaa Hűml pelasi TPS:ssä 39 ottelua kaudella 2006 - 2007. Taitava ja isokokoinen keskushyökkääjä pelasi Pohjois-Amerikassa 2000-luvun ensimmäiset vuodet. NHL-pelejä kertyi Boston Bruinsissa 49, AHL-kamppailuja hänellä on takanaan lähes 240. Keskushyökkääjän osaaminen on ollut myös Tshekin maajoukkueen käytössä.

Uransa toistaiseksi parhaat pisteet hän nakutti toisena AHL-kautenaan 2001 – 2002. Tuolloin hän teki 76 ottelussa tehot 28 + 19 = 47.

Hűml saapuu Ouluun sunnuntaina ja pelannee jo tiistaina, kun Kärpät kohtaa vieraissa Pelicansin. ”Ilman muuta saman tien mukaan peleihin. Muuta en häneltä ensimmäisissä peleissä toivo kuin, että hän pistää itsensä likoon”, Aravirta ennakoi.

Kärppien tiedotteesta / UrheiluOulu


Takaisin edelliselle sivulle


Oulun Kärpät 46 ry - logo

Kärpät - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


HannuAravirta

Hannu Aravirta

Tiedot

IvanHuml

Ivan Huml

6.9.1981 Kladno, Czech Rep.
Tiedot

MartinSt.Pierre

Martin St.Pierre

11.8.1983 Ottawa, ONT, CAN
Tiedot

Jari Viuhkola

27.2.1980 Oulu
Tiedot


Kärpille neljä uutta pelaajaa - Ohtamaa ja Pyörälä palaavat kotiin

Kärpille neljä uutta pelaajaa - Ohtamaa ja Pyörälä palaavat kotiin

Kärpät vahvistuu ensi kaudeksi neljällä pelaajalla, kun Atte Ohtamaa, Jasper Lindsten, Michal Kristof ja Mika Pyörälä edustavat tulevalla kaudella Oulun Kärppiä.

Lue lisää
Kristian Vesalainen vahvistaa Kärppien hyökkäystä

Kristian Vesalainen vahvistaa Kärppien hyökkäystä

Hyökkääjä Kristian Vesalainen saapuu vahvistamaan Kärppien hyökkäystä loppukauden ajaksi.

Lue lisää
Manner jatkaa Kärpissä vuoteen 2020

Manner jatkaa Kärpissä vuoteen 2020

Kärpät on käyttänyt Mikko Mannerin sopimukseen kirjatun option kaudesta 2018-2019 ja samalla solminut jatkosopimuksen, joka pitää Mannerin Oulussa kevääseen 2020 asti.

Lue lisää
Kärpät vahvistuu kolmella pelaajalla

Kärpät vahvistuu kolmella pelaajalla

Kärpät on solminut kolme uutta pelaajasopimusta. Kaksivuotisilla sopimuksilla Ouluun saapuvat menneen kauden KalPassa hopeamitaliin päättäneet Jyri Junnila ja Joonas Lyytinen sekä HIFK:ta edustanut Jasse Ikonen.

Lue lisää
Mikko Lehtonen ei jatka Kärpissä

Mikko Lehtonen ei jatka Kärpissä

Oulun Kärpät ja hyökkääjä Mikko Lehtonen ovat yhteisymmärryksessä purkaneet Lehtosen ensi kautta koskevan pelaajasopimuksen.

Lue lisää
Kärpät solmi tukun pelaajasopimuksia

Kärpät solmi tukun pelaajasopimuksia

Oulun Kärpät on solminut pelaajasopimuksia yhteensä 14 kiekkoilijan kanssa kaudelle 2017–2018.

Lue lisää