Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Yleisöennätystä rikkomaan

 
Yleisöennätystä rikkomaan

Kiekko-Laser lähtee rikkomaan Mestiksen yhden ottelun yleisöennätystä joukkueen viimeisessä runkosarjan kotiottelussa lauantaina 12.2., kun vastaan saapuu HeKi Heinolasta. Tämän hetkinen ennätys on 5027 katsojaa ja tavoite lähestyy kovaa vauhtia, kun tässä vaiheessa lippuja on myyty jo lähes 2000.

Ottelun avaa juhlallisesti Maamme-laululla Teräsbetoni yhtyeen laulaja Jarkko Ahola. Teräsbetoni esiintyy samana iltana Club Teatrialla ja tapahtumaan myydään lippupaketteja sisältäen pääsyn Kiekko-Laser-HeKi otteluun sekä Teräsbetonin keikalle.

AirBaltic lahjoittaa tapahtumassa yhdelle katsojalle kahden hengen meno-paluu -lentolipun vapaavalintaiseen kohteeseen sekä toiselle onnekkaalle kahden hengen meno-paluu -lentolipun Riikaan. AirBaltic lentää Oulusta Turkuun ja Riikaan kahdesti päivässä. Riikasta on sujuvat yhteydet 80 kohteeseen maailmalla.

Kiekko-Laserin tiedotteesta / UrheiluOulu


Takaisin edelliselle sivulle


Kiekko-Laser - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutKärpille neljä uutta pelaajaa - Ohtamaa ja Pyörälä palaavat kotiin

Kärpille neljä uutta pelaajaa - Ohtamaa ja Pyörälä palaavat kotiin

Kärpät vahvistuu ensi kaudeksi neljällä pelaajalla, kun Atte Ohtamaa, Jasper Lindsten, Michal Kristof ja Mika Pyörälä edustavat tulevalla kaudella Oulun Kärppiä.

Lue lisää
Kristian Vesalainen vahvistaa Kärppien hyökkäystä

Kristian Vesalainen vahvistaa Kärppien hyökkäystä

Hyökkääjä Kristian Vesalainen saapuu vahvistamaan Kärppien hyökkäystä loppukauden ajaksi.

Lue lisää
Manner jatkaa Kärpissä vuoteen 2020

Manner jatkaa Kärpissä vuoteen 2020

Kärpät on käyttänyt Mikko Mannerin sopimukseen kirjatun option kaudesta 2018-2019 ja samalla solminut jatkosopimuksen, joka pitää Mannerin Oulussa kevääseen 2020 asti.

Lue lisää
Kärpät vahvistuu kolmella pelaajalla

Kärpät vahvistuu kolmella pelaajalla

Kärpät on solminut kolme uutta pelaajasopimusta. Kaksivuotisilla sopimuksilla Ouluun saapuvat menneen kauden KalPassa hopeamitaliin päättäneet Jyri Junnila ja Joonas Lyytinen sekä HIFK:ta edustanut Jasse Ikonen.

Lue lisää
Mikko Lehtonen ei jatka Kärpissä

Mikko Lehtonen ei jatka Kärpissä

Oulun Kärpät ja hyökkääjä Mikko Lehtonen ovat yhteisymmärryksessä purkaneet Lehtosen ensi kautta koskevan pelaajasopimuksen.

Lue lisää
Kärpät solmi tukun pelaajasopimuksia

Kärpät solmi tukun pelaajasopimuksia

Oulun Kärpät on solminut pelaajasopimuksia yhteensä 14 kiekkoilijan kanssa kaudelle 2017–2018.

Lue lisää