Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Komulainen pelaa Hokissa runkosarjan loppuun

 
Komulainen pelaa Hokissa runkosarjan loppuun

Kuhmolaissyntyisellä hyökkääjä Joonas Komulaisella on vastoin siirtolistauutisointia pelioikeus Kajaanin Hokissa runkosarjan loppuun asti. Komulainen pelaa Hokissa ainakin 16. helmikuuta asti.

Inhimillisten yhteensattumien vuoksi paperityöt Oulun Kärppien sopimuspelaaja Komulaisen siirrosta Hokista Kiekko-Laseriin jäivät keskeneräisiksi ennen maanantaiyön siirtoajan umpeutumista, ja Komulaisella on pelioikeus Hokissa 16.2. asti.

Komulainen pelaa ainakin runkosarjan loppuun Hokissa, joka kohtaa Komulaiselle alunperin loppukaudeksi osoitetun joukkueen, Kiekko-Laserin. Hokki-valmentaja Vladimir Kolek tietää, millainen ottelu on odotettavissa.

- Siitä tulee varmasti vauhdikas ottelu, kuten aiemmatkin kohtaamiset ovat olleet. Meillä on velanmaksua edellisestä ottelusta, jonka hävisimme huonon ensimmäisen erän vuoksi. Paransimme peliämme toiseen ja kolmanteen erään, mutta maalipaikat jäivät käyttämättä. Pyrimme hyödyntämään ne kotiyleisön edessä keskiviikkona. Tarvitsemme pisteitä, mutta suoritus ratkaisee, Kolek pohti.

Lyytinen ja Saari kokoonpanossa

Viimeisenä siirtopäivänä Hokin jättivät joukkueisiinsa palanneet Niko Palonen (Porin Ässät) ja Juho-Petteri Purolinna (Rauman Lukko) sekä Matti Haataja, joka siirtyi Suomi-sarjan HC Luviaan. Maanantaina Hokkiin tekivät loppukauden mittaisen sopimuksen jo perjantaina Hokki-paidassa ensimmäisen Mestis-ottelunsa pelannut hyökkääjä Jani Lyytinen sekä Vaasan Sportista siirtynyt hyökkääjä Joonas Saari.

- Katsotaan miten uudet pelaajat istuvat muuttuneeseen kokoonpanoomme. Hyökkääjä Niko Saarenpään tilanne on vielä auki olkapään loukkaantumisen osalta, hän on käynyt magneettikuvassa. Hyökkääjä Teemu Suhonen on todennäköisesti sivussa loukkaantumisensa vuoksi. Puolustaja Lasse Lappalainen potee agniinaa, eikä pelaa, Kolek luetteli tiistaiaamuna.

Lisäys tiistai-iltana: Niko Saarenpää on sivussa ainakin kuluvan viikon.

Kolek odotti siirtoajan päättymisen tuovan Hokkiin enemmän vahvistuksia, mutta...

- Tiedän, ettei meillä ole sen huonompi porukka kuin monella muullakaan joukkueella ennen siirtoajan päättymistä. Yritämme parhaamme joka vaihdossa, erässä ja pelissä, yksi askel kerrallaan, Kolek sanoi jo maanantai-iltana.

Lukko-apuja ensi viikolla?

Tammikuun vaihtuessa helmikuuksi pelaajat pelaavat kauden loppuun siinä joukkueessa, jossa silloin ovat. Poikkeuksena ovat vuonna 1990 ja sen jälkeen syntyneet pelaajat, jotka voivat vielä helmikuussa Mestiksen runkosarjan loppuun asti liikkua Mestis- ja liigajoukkueiden välillä.

Rauman Lukko nimesi maanantaina viisi juniori-ikäistä pelaajaansa, jotka voivat pelata Mestistä sarjan runkosarjan loppuun helmikuun puoliväliin asti. Lukon listalla ovat hyökkääjät Charles Bertrand, David Stach, Eero Elo, Jere Laaksonen ja puolustaja Roni Viirlas.

Kolek kertoi tiistaina, että Hokki ja Lukko sopivat mahdollisista pelaajalainoista kuluvalla viikolla.

- On mahdollista, että Lukosta tulee nuoria pelaajia Hokkiin ensi viikoksi, kun pelaamme HeKia, Jukureita ja KooKoota vastaan. Mutta heillä on tietysti omat A-nuorten SM-sarjan ottelutkin hoidettavana, katsotaan miten se onnistuu.

Mestiksen tiedotteesta / UrheiluOulu


Takaisin edelliselle sivulle


Kiekko-Laser - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


JoonasKomulainen

Joonas Komulainen

1.6.1990 Kuhmo
Tiedot


Kärpille neljä uutta pelaajaa - Ohtamaa ja Pyörälä palaavat kotiin

Kärpille neljä uutta pelaajaa - Ohtamaa ja Pyörälä palaavat kotiin

Kärpät vahvistuu ensi kaudeksi neljällä pelaajalla, kun Atte Ohtamaa, Jasper Lindsten, Michal Kristof ja Mika Pyörälä edustavat tulevalla kaudella Oulun Kärppiä.

Lue lisää
Kristian Vesalainen vahvistaa Kärppien hyökkäystä

Kristian Vesalainen vahvistaa Kärppien hyökkäystä

Hyökkääjä Kristian Vesalainen saapuu vahvistamaan Kärppien hyökkäystä loppukauden ajaksi.

Lue lisää
Manner jatkaa Kärpissä vuoteen 2020

Manner jatkaa Kärpissä vuoteen 2020

Kärpät on käyttänyt Mikko Mannerin sopimukseen kirjatun option kaudesta 2018-2019 ja samalla solminut jatkosopimuksen, joka pitää Mannerin Oulussa kevääseen 2020 asti.

Lue lisää
Kärpät vahvistuu kolmella pelaajalla

Kärpät vahvistuu kolmella pelaajalla

Kärpät on solminut kolme uutta pelaajasopimusta. Kaksivuotisilla sopimuksilla Ouluun saapuvat menneen kauden KalPassa hopeamitaliin päättäneet Jyri Junnila ja Joonas Lyytinen sekä HIFK:ta edustanut Jasse Ikonen.

Lue lisää
Mikko Lehtonen ei jatka Kärpissä

Mikko Lehtonen ei jatka Kärpissä

Oulun Kärpät ja hyökkääjä Mikko Lehtonen ovat yhteisymmärryksessä purkaneet Lehtosen ensi kautta koskevan pelaajasopimuksen.

Lue lisää
Kärpät solmi tukun pelaajasopimuksia

Kärpät solmi tukun pelaajasopimuksia

Oulun Kärpät on solminut pelaajasopimuksia yhteensä 14 kiekkoilijan kanssa kaudelle 2017–2018.

Lue lisää